Grunnar lite bara...

Vill bara hälsa trevlig valborg. Nu reser jag bort ett par dagar och det är alltså 2 dagar ha ha ni fattar vingken!
Så det blir inget skrivet på ett tag men jag åter kommer på söndag kanske, vem vet.
Jag grunnar lite på detta fenomen som vi kom på idag på rasten. Ett par byxor eller ett par glasögon eller en jumper.
Byxorna har två ben medans jumpern har två armar men man säger inte ett par jumper. Jag sätter hällre inte på mig två byxor för att jag säger ett par byxor. Varför är det så här. Eller ett par trosor, nej så vanskapt är jag inte så jag måste ha två stycken ett par alltså. Nej en trosa måste man nog säga. Vi pratar nog lite till mans lite knäppt.
Ett par overall nej nej man säger en overall. Men varför den har ju både två armar och två byxben.
Nej trevlig valborg på er nu får det vara nog för i dag.

Sommarfest

Nu är hästarna fina på fötterna. Hov slagaren var imponerad av mitt stall, tyckte det var skita snyggt och det är det ju.
Han tyckte det var svårt och hitta så jag fick ledsaga honom. Skylten var så smutsig så han såg inte så han åkte förbi vägen upp till vår lilla by. Men jag lovade jag skulle ringa lite oftare så han inte hinner och glömma vägen.

Sommar fest!
Ja den 20 är det dax igen för party. Måste jag med då tro eller vad säger ni mina arbetskompisar? Kan jag stanna hemma.

Nu är det bara en dag kvar denna veckan sedan väntar ullared. Ska bli skoj bara jag hittar något snygt och köpa också.
Ska bara vila resten av dagen. För i moron ska vi köra hårt på Annikas avdelning. Vi har väntat på grejer att packa och när det kommer kl 7 ska det göras i ordning och sedan skickas i väg och det ska vara klart tills data systemet stänger ner kl 13.00. Men det är inga problem det grejar vi det. Det är sådant här som gör en stark så man kan känna sig nöjd efteråt.
Faan vad vi är bra!


Gammla tegelpannor


Slängt på alla för hand men jag hjälpte till på slutet när stefan var utsliten.
Garaget brevid skulle behövas puttsas och byta fönster. Men inte idag det får vänta.

Allt eller inget

Ibland kan det vara så lungt här på landet så man skulle kunna tro man var ensammast på jorden. Men  i mellan åt så händer det allt. Idag kom Rebeka och skulle ut och rida med Linn. Det är en tjej som har flyttat till Molkom till sin far och han är bäste kompis med Stefan. Hon har fått en A-traktor av sin far för att kunna åka runt lite själv, som t.ex komma ut till oss och rida. Ränsade lite i rabatterna tills Rocky kom hem och störde mig. Sen började jag lägga lite sten på min gång in till huset medan jag väntade på Rebeka.
Sen när jag hade fått i vägg dom på turen så gorde jag lasange. Stefan åkte i väg med lasset med tegelpannor och slänga på en vägg som är bara görig när det regnar. Det krånglade naturligt vis alla pannor hamnade i en hög så han var inte så glad när han kom hem. Men vem dök inte upp då, jo mina två älsta bröder. Pether skulle hämnta motorcyckel för bilen hade gått sönder. När han skulle starta motorcyckeln så är batteriet dåligt så då får Stefan krångla lite med den tills den startar. Själv ska jag åka renult i moron till jobbet för santa fen ska lämnas in. Den bludrar på tomgången. Rocky smet till sommargästen som var här och gorde iordninga landet så jag fick prata där en stund för jag var ju tvungen att få hem hunden. Han vi lånade tippkärran kom också för bi så Stefan fick ösa galla över hans kärra en stund också för att tippen på kärran funkade dåligt. Gav hästarna hö stängde hos hönorna och gedde kaninerna mat. Sen gick jag in och åt och diskade. Sen tittade jag till min odling som jag har flyttat ut från mitt drivhus (husvagnen) och ställt in i gammla kåken där det är svalt och gott. Det såg bra ut tror jag. Sen in och duchade för att hamna här framför datorn.
Nu får jag nog snart sova imoron är det ju dax att arbeta igen. Nu på våren är det lite svårt för oss små bönder det kliar så att ta i tu med så mycket sysslor skulle behöva lite känste ledigt tror jag Ha Ha.

Helgen snart fixad

Sitter och äter en glass från glassbilen som just for förbi.
Varit och ridit idag var vi bara 3 st. Red serpentin bågar och ställde hästen på vålt gick facktiskt ganska bra om jag får säga det själv. Hade dromedaren, kallar honom så för han går som en kamel med huvudet.
Den 16 maj skrev jag upp mig på en tömkörnings lektion ska bli kul. Vi ska ha kurs istället för teori med ridläraren.
Vi fick vällja på 5 allternativ jag slog till direkt på tömkörningen det andra kan väll vara bra men inte kul.
Stefan såg nyss kommande vinjet på färgan. Då får ni titta min bror är med på båten det kan man inte missa. Jag kan bara tänka mig vad han kan ställa till.
En som heter rebeka ringde just och undrade om hon fick komma och rida. Bra då slipper jag i moron följa med ut och rida med Linn. Då får jag tid till att arbeta med trädgården. Då blir det landet som ska få sig en upprustning för grönsaker. Fixat barn vakt till Rocky för helgen. Imoron kanske jag kan fråga rebeka om att ge lite extra hö till hästarna som ska få vara ute när vi åker bort. Det här går nog vägen att åka bort en liten stund. Jag trifs annars bäst hemma men det kan vara skoj att få åka någon dag hit eller dit utan för mycket problem med vakt till djuren.
Så Maria är du hemma nu då på Fredag efter midag och hör med din mor om hon vill åka med vetja.

Lördag kväll

Kommit hem från kallaset. Rocky har bara sovit och hållt sig lugn som vanligt när vi var borta.
Träffade en broder till Rocky på kallaset. Stefans brors barn bor granner med honom och var hund vakt denna helgen.
Det syntes att det var samma hundras bladning men Rocky är klart snyggast.
Rena slumpen när vi åkte hem var vi in till en kompis till stefan och hörde om  han kunde laga ett rör till traktoren som gick sönder i dag så oljan sprutade. Han ringde ett telfonsamtal till en annan här borta i skogen som kunde görat.
Och tänka sig det tog en kvart så var det fixat.
Har gräft lite till i dag. Bäst och göra klart innan jag hittar på något annat projekt att bita i, har börjat klura på alltangolvet.

Ute kväll på stan

Ja inte kan man säga att jag sprutar av ideer till inläggen men idag kan jag ju berätta llite om i går kväll på vår ute kväll med bara pictura jobbare, Även arbetare från skandipac anslöt sig lite senare.
Det var ju så klart skit skoj. Skulle åka buss in från molkom var det meningen, men jag slapp det när min polare Malin som fyller 20 år i dag GRATTIS! skulle in till karlstad vid 7 och hämnta sina vänner som skulle hem till henne och kallasa. Då fick jag åka med, snällt Malin. Morgan från skandipac hade en kille med sig och slog sig ner hos Yvonne och mej. Då var det kört Yvonne drog i gång och bröt arm med Morgan och sen pratade hon som om jag skulle vara någon mästare så det blev ju min tur också med hans polare. Till slut var jag tvungen och fråga om han har brutit arm mycke för han instruerade mig hela tiden. Då visar det sig att han har tävlat i armbrytning. Jipppi
Tror ni det var många som tittade på oss???? Ja till räckligt kan jag säga. För han gorde så det såg ut också som om jag vann. Så det såg ju Annika med m.m och började sjuta från det hörnet som hon satt.
Dansade gorde vi med och det blev lite uppståndelse där med vet inte men dom tyckte vi var kola kanske.
Karola gillade inte en kis som hette Hans, så jag fick ta hand om honom han var ju lite prat sjuk och det grejar ju jag. Prata alltså. Tog bussen hem vid halv 2 och ringde till Stefan så han hämntade mig ute vid vägen där busshållsplatsen är. Sen sov jag.

Fredags fräckis nr 17

En pojke fick syn på en flicka som låg och solade naken på stranden.
Efter diverse rundsnack kom han fram till kärnfrågan, nämligen vad det var som flickan hade mellan benen.
-Det är en tvättmaskin, svarade flickan varpå pojken inte var sen med att genast börja tvätta.
Nästa dag hittade pojken samma flicka på stranden och han bad att få låna hennes tvättmaskin igen. Flickan slog upp ögonen och tittade på honom och sa sedan igenkännande:
-Javisst ja, det var du. Nej, du hade så lite tvätt så du kan lika gärna tvätta för hand.

Väntar på fredagen

Nu var min dag slut. Stefan kom jämnt in från att ha klyvit lite ved. Idag har Linn och jag gort extra nät runt hönsgården. Det ska ju bli så varmt nu, så hönorna vill nog gärna gå ut lite redan från morgonen.
Hästarna ska få vara ute i natt när det är så skönt.
Har tryckt i lite krok i moduler på jobbet i dag ca 17 000 st blev det och min tumme värker och är lite svullen men man ska ju veta att man lever.
Nu har vi bokat boende i ullared så vi far dit till nästa helg och shoppar runt så ögona blöder.
Måste hitta någon som vill va hund vakt  medans vi är borta.
Skulle börja med ett nyttigare liv tänkte jag så nu knaprar jag morötter på kvällarna framför tv. Men  i dag tog jag med till jobbet och åt på kaffe rasten. Det hållde på att kosta livet en bit hamnade  i luft strupen. Så jag vet inte om det är så hällsosamnt ändå om en ska riskera det varge gång, jag måste ju andas eller.
Nu blir det grannfejd resten av kvällen Ha Ha.

Min syster Beata


Ja enligt min mor som har denna varelse som sitt barn. Om hon hadde pysslat om mej lika noggrant så hadde man inget att klaga på. Beata växte upp hos min bror som då bodde i vännäs så hon är svensk född. Hon kan prata en hel del, vem kan inte det i vår familj.

Ved spis till ridtur

Ja visst kunde farfar laga mat. Tänk hans riskgryns pudding som var gord i vespisen. m m
Jag är lite sugen på att ha vespisen kvar och sätta in i det nya huset men den är ju så sliten. Kan sköpa en ny men det är ju inte riktigt samma sak. Jag har provat och laga på hans vis men det blir inte det samma.
Minns du när jag skulle baka bullar själv här i gaperud och hadde för varmt degspad oj oj vad dom såg ut och även smakade. Karls mamma rådfrågade vi och även din mormor vad jag hade gort för fel. Det glömer jag alldrig men nu har jag fattat galopen. På tal om det så red jag ut med Linn i dag och hon skulle få galopera tänkte jag. Men det ville inte Birka hon stack iväg, skulle nog skrämas lite men Linn fick stopp på henne till slut. Vit spår lunkade efter sakta men säkert. Dessa djur! det finns inget mitt i mellan. Annat var det förr. Men på den tiden så sjöng vi mest på våra turer i skogen undrar om det fanns någon som hörde oss.

Helenas tipps

Jag sitter här och pösar med magen. Är så mätt så jag spricker och snart måste jag ut till hästarna med denna fulla mage. Imoron flyttar jag till vår nya lokal det var lite kris så jag kommer lite tidigare än camilla.
Ja visst blir det skit skoj till fredagen. Vi brukar ju kunna fixa till kvällen så det blir bra, så det blir väll inget undan tag den här gången förstår jag.

Ska komma med ett unikt tips som är hjätte gott kom på det när jag var i 10 år åldern.
Vanilj glass med dill chips strött över.
Kommer du i håg Maria, det var tider det. Nu ska jag ut och skotta.

20 april

Var ute och övningkörde med Sandra i går när hon ändå skulle åka hem fast det blev en liten omväg.
Närmare bestämnt över tolita där Rocky kommer ifrån. Så han fick hälsa på sin mor och far.
Men han gillar sin nya mamma bättre och pappa var han rädd för han var ju så stor.
Satte lite sten på gången men det var lite tråkit så jag hjälpte Stefan med veden i stället. Han blev så glad när det gick så mycket fortare.
På Fredag smäller det igen. Då ska det bli kallas med lite arbetskompisar igen och det är Karolas fel. Men dom andra ska spela curling först, men jag behöver nog stöka över här hemma först och inte strässa iväg så jag kommer lagom till mat och dryck det tycker jag är lagom.
Så nu är det ju det vad man ska sätta på sig. m m m

Varit och ridit i dag. Det var hoppning och vi var bara 3 st perfäkt. Det gick faktiskt ganska bra jag hade en häst som är popular men jag vet inte fast i dag gick han bra. Han är lite för lugn och snäll i min smak.

Imoron så ska vi börjag och flytta på jobbet, till den andra lokalen. Ja vad säger man "Det blir nog bra bara det blir målat"

Bebisen: -Vad vill du


Se vad inteligent jag ser ut.

Pitzza, sten och ett års kallas

Idag gick  jag upp kl 6 och tog ut hästarna sen gorde jag mej i ordning för att åka till Maria i trollhättan.
Kl 8 bar det i väg, skit skoj. Så jag vill tacka dej Maria för att jag fick komma med ner och se hur ni hade det. Ska titta förbi när jag har vägarna neråt. Första  Maj är det nog dax igen. Sa till din mor att hon fick gärna komma med så kan jag släppa av henne hos dej. Så kan vi plocka upp henne på hem resan nästa dag.

Behöver väll inte säga att Rocky hade längtat efter mig när jag kom hem.
Han var med till pitzzerian när Stefan skulle köpa pizza till sej och barna som kom hem i dag medans jag var borta.
Då kom det in en när han väntade på pizzan och frågade om det var hanns volvo utanför. Då hade han set Rocky och blev så begajstrad och ville veta hund rasen och sen villa han med och hälsa på honom.
Det är nog något extra men min Rocky. Jag har trott att en hund alltid är en hund, men att en tyckte bäst om sin egen.
Men det är så många som inte kan låta bli att säga alltid något om han utseénde som om han är så speciel.
För mej kommer han alltid att vara min lilla bebis.

Väntar på morgon dagen för då ska jag förtsätta med mina sten.
Tror jag ska döpa min gård till STENÅSEN

Skor


Vad tycks om mina nya skor? Skit sköna att gå i märks inte att det är soppas smala klackar.
Blir dom bra till nästa fredag kanske?

Fräckis nr 16

Tre väninnor satt och skvallrade för varandra vid kafferepet när den ena sa:
-Det är så lustigt för när jag sugit av min man Stig blir hans kulor iskalla.
-Konstigt, sa den andra, det blir min man Stures kulor också.
Den tredja sa:
Fy vad ni är äckliga! Aldrig att jag skulle ta min gubbes apparat i min mun!
-Det är det bästa sättet att behålla gubben sin, sa de andra. Efter en vecka träffades de igen och då hade den tredje en blåtira på ögat.
-Vad har hänt? Frågade de två andra.
-Det ska jag säga er. Jag gick hem och sög av nin man. Sen sa jag att det var konstigt att hans kulor var varma när Stigs och Stures var iskalla.

Så projektet


Har sått  majs och kant lobelia i dag får se om det lyckas.
Husvagnen får vara växt hus ett tag tills det grott sen ska det stå svalt.
Då flyttar jag in krukorna till den gammla kåken här brevid. Smart va?

Dikningsprojektet


Jordkällaren


Små funderingar

Linn åkte till sin far i dag på lite påskledighet.
Skulle vara snäll och göra något extra till midag åt Stefan och mej. Men tror ni inte att jag glömde bakpotatisen när jag handla.
Men då får det bli på fredag istället för i morgon blir det svärmor som gäller.
Varför heter det svärmor igentligen? Ja för stefan kan jag förstå att det stämer bra men att kalla min mor för SVÄRmor.
Eller vad säger ni som har förmånen och känna henne? eller inte? Ja Ja lite kul var det allt.
Så i dag får han bara stuvade makaroner och korv.
Förästen så är han ute och röjer där diket ska fram till vägen så nu får jag snart gräva igen.
Men i dag ska jag nog sätta lite frö så det hinner bli några plantor till vädret tillåter och plantera ute.
Vill visa min jord källare som kommer och bli mit projekt i sommar att göra bruklig för höst skörden av potatis.
Funderar och göra ett utestall  uppe på taket på jordkällaren tror ni det skulle gå?

Jobb Jobb Jobb

Jag får hälsa Amelie välkommen till min blogg och även hem hit till skogen. Kul om ni ville titta förbi min blogg lite då och då. På fredagar kommer det en fräckis/historia det kan kanske va något.
Jo då den nya generationen påskkäringar har tagit över här i byn, det känns tryckt.

Började dagen på arbetet kom hem började med maten och diskade. Kasstade i en tvätt när jag var på toan. Gick ut och la i en drenerings slang och grävde igen diket. Tog in dagens skörd utav ägg. Linn hade skottat så jag vattnade på höet och la in till var och en. Tog in hästarna medan Linn borstade gick jag ut och lagade staketet i hagen. Kasstade ut nytt hö i hagen för moron dagen då det blir dags igen att åka till jobbet.
Så nu är min dag slut jag kom in vid kvart i nio då jag kasstade mig i duchen.
Hur länge har ni suttit i soffan redan? Ha Ha
Dit ska jag gå nu och titta på doktor house.
Sen blir det god natt!

Men jag har krafter kvar


Detta tycker jag var skoj. Gå i gårdarna och få godis. Som jag kunde ge Rocky.
Eller hur ser jag ut som en riktig spjuver 

Utslagen påsk gubbe


Det går hårt till här i byn.

Mitt vardagsrum


Fick se att gardinerna blev inte jämna på båda sidor. Får dom ändra sedan.

Nya fisken Fia


Ved, väntan och dikes grävning

Ja nu väntar man in Tisdag moron för att börja jobba igen. Då blir det Camila som gäller och regnvindsgatan. Villket flackande hit och dit men snart är det slut med det. Igår började jag och gräva för en gång fram till huset som jag ska sten lägga men det blev så mycket vatten i hållet så jag har fått gräva ett dike för att leda bort vattnet. Ska lägga i en drenerings slang där när jag har gräft klart. Men det kan ta tid för till helgen ska jag åka till Maria på Elsas ett års kallas det ska bli skoj. Sandra och Linn var ute och red igår. Medans jag hjälpte Stefan med ven en stund, paus från grävningen skönt.
Min mor var på besök i dag med 2 tanter för hon skulle hämnta lite party lite produkter som hon har beställt och post till pehter. Har övning kört med Sandra i dag,  till Molkom och handla lite.
Var till Lennart och Britt marie i går kväll och stre lite skit igen. Tog fyrhjulingen dit och när vi åkte hem halv 12 så väckte vi nog hela byn.
Skulle ränsa lite i gammel kåken igår tänkte jag, men det blev bara en säck sen tröttnade jag. Kratta lite löv i stället.
Har hjälpt till att klyva lite ved i dag igen men klyven gick sönder så Stefan fick laga den. Då passade jag på att smita till mitt dike en stund till.
Ska fundera om jag ska göra nått mer idag eller om jag ska sitta och vänta in morondagen.
Hej svejs!

En slö dag

Var och dansade i natt det var skoj, ganska mycket folk. Så idag har jag varit lite slö men jag tog mej ut på en skogs promenad med hästen och linn var med på birka. SKÖÖÖÖÖÖNT väder.
Stefan är mest chokad för hur vissa dansar, han tycker att det är bättre att dom går hem och läger sig i sänger och hittar på någott i ställe.
Rocky har suttit fast bunden i en lång lina för att inte kunna springa till gran hundarna och vad händer han bet av kopplet.
Nu ska jag slöa lite till. Snart är det dax att sova igen det ska också bli skööönt. Man börjar att bli gammal.

Långfredags fräckis nr15

En man flyttar in i en nudistkoloni och får ett brev från sin mamma där hon ber honom att skicka en bild på sig själv i sin nya omgivning. Eftersom han inte riktigt vill visa henne att han bor på en nudistkoloni klipper han av en bild på sig själv i brösthöjd och skickar henne den övre halvan. Senare får han ett brev där mamman ber att även skicka en bild till sin mormor. Mannen klipper av ännu en bild och skickar. Efter att brevet gått iväg uppptäcker han att han av misstag skickat underdelen! Men, tänker han, mormor ser ju lite illa, så hon kanske inte upptäcker det. Mycket riktigt
-snart kommer ett svarsbrev från mormor, "Tack för brevet. Men jag tycker att du ska byta frisyr, för den du har får din näsa att se så liten ut."

Skärtorsdag

Min dag har sett ut så här hittils.
Släppte ut hästarna kl 7.00. Skutsade Linn till skolbussen kl 20 över 7. Hem och tittade på nyhetsmoron.
Började tvätta fönster, damma, dammsög, skura, tvättat filtar som låg i soffan tog en promenad med Rocky för han började tröttna på mej att jag jaga honom med dammsugaren. Skit skönt ute.
Ska koka påsk skinka stracks och sätta upp nya gardiner i vardags rumet.

Vilken tur att jag hittade en sån man i Stefan. Stor sint som han är och han har fattat vad jämnställd het är. 
Det blev inga diskutioner ens i går om tv:n. När vi kom in från hästarna kl 8 så har han sett en perjod redan och dom ledde med 2-0. Han gick ut med Rocky med hörlurarna på. Det finns ju facktiskt mer tv apparater här i molkom med omnäjd så det var facktiskt inte så stort problem som många tycks tro.
Tänk på en sak för att nå jämnställdhet så måste man förstå att vad än man har för intressen så är allas intressen lika viktiga för den enskilda människan. Så länge man kan förstå det och axeptera det så har man nått långt.

Ikväll så ska Stefan och jag ut och äta med 3 andra damer i sälskap och han är jätte glad för det.
Han kan facktiskt roa sig på egen hand och även med kärringar som sakt.

Glad Påsk På Er!

Hocky Hocky.....

Färgesta nu är det kört. Stackars ni som är bitna färgesta fans tänk på  hjärtat. Bättre ni går in på min blogg och läser en stund.
Var in på Kenzas blogg nyss och kikade. Visste ni att man kan få packet från företag för att dom vill ha pr. Så för guds skull ta och sprid min blogg med vinden. JAG VILL OCKSÅ HA PACKET!
Jag har en arbetskompis som ska ut och gå maraton 4,2 mil. Tanken slog mig det måste jag prova får se när andan faller på, men prova ska jag. Vi får se hur långt, men till karlstad ska väll gå bra det är 3 mil dit. Maria hänger du på eller har du svikit min blogg det har varit lite tyst ett tag?
Jag gorde en liknande grej för snart 2 år sedan närmare bestämnt national dagen 2007. Dom pratade på jobbet om hur lång tid dom tog på sig till jobbet med cykel. Jag var inte sen att fatta galopen. Jag ska testa sa jag. VA skrek dom det kan du inte du bor ju i molkom. Än sen sa jag! Det tog 1 timme och 20 min. Dom sista 7 km grusväg var dom längsta det tog 20 min. En kanske skulle ta national dagen till att testa olika grejer. En kul grej eller hur. Synd att inte Gert och Robban går förbi värmland då skulle jag hänga på och lära Gert lite nya fräckisar.
Nu undrar ni väll hur det har gått med bilen idag. Jo då det blev 2 st 2:or så jag ringde direkt till Stefan och så att nu har han jobb framöver. Men dom såg inte framrutan men det sitter i kanten så dom tänkte väll inte på det eller så tyckte dom att det fanns annat att kolla in.

Besiktnings dax

Nu är dom enkla märkelapparna klara  ca 40 000 var dom. Så nu är det dubbla som gäller, men dom är det bara hälften av. Har ridit ute i dag på läxtionen. Men vi var bara 3 st idag. Fick en häst som inte varit med på ett tag för den har varit  halt så det var första gången på den för mig. Borstade rasmus när jag tog in hästarna. Han är så hårig och allt känns som det skulle vilja släppa på en gång.
Bara att hålla tummarna för bilen i moron att han går igenom.
Blev av med en kanin i dag. Hannen som jag lånade ut har varit på 2 kanin hoppnings tävlingar och det går ganska bra tycker hon. Han får det nog bättre hos henne så han får stanna. Men det hade inte blivit någon parning än. Synd det hade varit kul. Men hon skulle ringa om det blev något längre fram.
Bara jag kommer ihåg att ta rätt bil till morgonen.
Stig Larsson boken var lite jobbig att läsa tycker jag men jag får väll gnata på så kanske det löser sig så småning om.

Kajsa


Stefans katt!

Väntar på måndagen

Ja nu är det bara och vänta in Måndagen. Var och hämnta hem Linn som har varit hos sin far. Stanade till på bergvik för att köpa en vår jacka till henne. Passade på att köpa några nya skivor till bilen jag har ju numera cd spelare i den nya bilen. Det blev Lars Kristerz och Ole Ivars så nu kan jag poppa mellan jobbet och hemmet och få fin stämning.
Rocky var ute minst 8 timmar igår. Han blir nog mer vild än tam. Så idag har han fått gott i koppel för att få lite fason på sig. Ränsade några rabatter innan jag gick in och skulle se på Robinsson igår kväll. Hönorna har varit ute och luftat på sig i dag med. Var inne på nätet och kontrolerade när jag skulle besiktiga renulten. Sådan tur för det är redan på Tisdag. Ska bli spännande och se om han går igenom utan anmärkning. Skulle inte tro det för jag har en liten ful spricka som nog inte är till belåtenhet. Jag har haft den länge men jag har fått ett till stenskott i själva stenskottet.
Fick tid för en ansikts behandling på onsdag också. Då ni ska jag bli grann.
Jobbar bara 3 dagar denna vecka, då kanske jag kan hitta på något här hemma som jag kan berätta om senare.
Vi får se.

Här är jag kung


Rocky


All lort på dörren som ni ser har jag gort och nu vill jag in. Se mina dretiga tassar

Våren här

Var och hälsade på i ett gran hus uppe i klässbol där jag bodde för 5 år sedan. Dom blev hjätte glada att jag mindes dom. Inga kan värkligen prata. Skulle tro att jag blir som henne när jag blir äldre. Ha Ha
Rolad är så lik Stefan så det är skrämande. Kom hem vid halv 10 tror jag. Köpte med pitzza till oss när jag var på väg hem. Jag satt facktiskt uppe och såg en film till ett på natten helt otroligt att jag orkade. Jobbade för dåligt antagligen under dagen. Det var därför.
Idag så låg jag först och dåsade i soffan, sen skurade jag badrumet och såg på så ska det låta och började med maten innan det var slut. Rocky har varit ute hela dagen han är som en lydig unge som syser sätter sig själv.
När jag kom hem igår kväll stälde jag bilen på ett ställe så jag skulle kunna tvätta bilen som i dag utan att behöva flytta den. Visade sig att vara ett mycket smart drag. Nu är bilen ren och inte var det jag som gorde det. Vem kan det vara, om inte min egen hus tomte som heter Stefan.
Hönorna har varit ute under dagen och lufftat sig. Dom har nog käningar utav att det snart är påsk för dom slog till och värpte alla 8:a idag.
Har planterade ett prynads gräs under dagen, som jag fick under veckan på posten.

Fräckis

Hallo!
Begnt din oro idag var inte befogad. Nu är du väll lättad. Ja tvivlar på att färgesta är gladare än vad du känner dig nu.
Så nu ska du få din fräckis som du frågade efter i dag på jobbet.

Sent på kvällen efter studentexamen ser poliserna i en patrullbil ett ungt par på en parksoffa. Killen ligger utslagen med byxorna nerdragna och tjejen har stuckit in sina fingrar i hans röv. Poliserna stannar, kliver fram och undrar vad i hellskotta de håller på med. Tjejen svarar:
-Det här är min kavaljer från studentbalen. När jag sade till honom att jag minsann inte tänkte ligga med honom började han bälga i sig sprit. Nu är han för packad för att köra mig hem, så jag försöker få honom att spy så att han nyktrar till.
-Det där kommer inte att få honom att spy.
-Inte? Vänta bara tills jag sticker det här fingret ner i halsen på honom!

Förlåt att det blev så sent men jag kom nyss hem.

Tårta


Sådant vill vi ha på jobbet! Budapest tårta eller hur?

Rengöring på hög nivå

Ja nu är dagens arbete utfört.
Klippt klorna på kaninerna. Molly och Murkla heter dom. Molly har någon form av problem hennes bajs fastnar alltid i svansen vet inte varför men det är en dvägvädeur. Så jag fick även tvätta henne i baken hjätte roligt. Ha
Vitspår har mugg så han har jag tvättat en längre tid på bak benen. Men nu änligen fick jag en ny salva som värkar ha funkat. Han såg hjätte snygg ut nu. Han rent av gillade att jag pysslade med honom. Förut har det nog gort ont antar jag men nu är skorven borta så jag smörjer med mjuk görandesalva nu.
Ätit mat hos svärmor har jag gort som vanligt idag när det är torsdag. Rocky  axepterade att sitta i bagagen konstigt nog i dag när vi åkte hem. För han åker själv klart i min bil från Molkom när vi ätit. Mammas pojk det är vad han är.
Har även hunnit med att tvätta en tvätt. Men det var ju tvätt maskinen annars, som gorde det grov jobbet.
Om det blir fint väder så ska jag försöka ta någon fin bild att lägga ut på bloggen. Skulle det smake med en riktig vår bild?
Imoron är det fredag igen. Ska se vad det blir då för rollig historia. Vem vet kanske till och med en fräckis.

Min rabatt


Snart så blir det dax för dom hära också!

Lite smått och gott om dagen

Ja får väll börja med matchen som snart är slut. Förutom stefan så finns det en som jag tror är ganska så depremerad men tat lungt sänger jag till honom. Vi har märkelappar att ta i tu med imoron så då kan du avreagera dig så allt känns bra.
Så har vi rosing tror hon värkligen att killen som hon valde är den rätta men lilla flicka hur står det till. En kar, får en vara glad om han mognar för huvet taget och hennes är niton år. Jo skena väx upp.
Nej den enda i det könet som har något innan för pannbenet är min Rocky. Nu har han lärt sig att krypa fram till mej och få en godis.  Det kallar jag inteligent. Han är bara 5 månader han.
Varit med Linn ut på en rid tur. Birka blev lite knepig och tänkte vända hem. Vitspår var inte sen att fatta hur det stog till men till sist så förstog dom att det inte gick denna gång.
Det var en lång dag i dag. När jag kom in fick jag göra mat låda, det blir kyckling sallad i moron. Sen duchade jag och nu sitter jag här och leker författare kl.  halv 10 på kvällen.
Ja på  tal om författare jag började läsa häromdagen stig larssons "Män som hatar kvinnor". Om en skulle ta och skriva motparten som jag tycks veta så mycket om "Kvinnor som hatar män" .Eller jag får se, det kanske inte handlar om det som titeln säger den kanske vilseleder en.
Har ni blivit lurade då? Skälv så skiter jag i sådant trams!
Nu får jag gå och läsa lite innan johnblund kommer.

RSS 2.0