Ett deprimerande inlägg..

Nu har jag fått inbjudan till facebook igen. Vilka dårar ta telefonen och ring i stället om dom tycker jag är intresan och vara kompis med dom har ju tele nr mitt. Och en sak till dom vet väll för faan att jag inte är någon hejare på datorer. Det är ju rena undret att jag sitter här. Hör av er i stället och säj hur man gör så ska jag tänka på saken. Men ni som tycker att jag är så oteknisk kom och försök själva och koppla på en hö vändare, slåtter agregat eller pressen m.m. Så får vi se hur det går. Försök och förstå en gång för alla att vi kan olika saker jag håller mej till dom sakerna som är lite lågiska som man ändå kan lista ut för jag är inte helt bakom flötet om jag får säga det själv. Jag kan i alla fall mura, snickra, köra traktor, röja, baka, sy, brodera, sticka, virka, sy same armband, klipper i bland lättare frisyrer, så varför ska jag kunna med en dator. Jag bara undrar?
Fått för mycket sol tror jag, humöret stiger.
Jo det är en som tycker jag ska skriva om allt som jag pratar om för det skulle sälja på bloggen .
Ja jag tror ju inte det. Var en under veckan som undrade varför folk skulle tycka om att höra om andras drömar. Det kunde inte hon fatta varför det skulle vara intresant. Då tror inte jag att mina rövar historier från min uppväxt skulle intresera den stora massan. Det måste ju vara som en mardröm för er att höra på. Jag växte inte riktigt upp som dom flesta med mor och far med ett hus i en småstad. Med eget rum och fick pengar. Kompisar och semestrar med familjen, jul klappar och presenter i massor den senaste tekniken och mode. Fult med aktiviteter som föräldrarna körde en till. Skolresor. Lugn och ro för det mesta hemma. Med väntan på första fyllan med kompisar när det skulle bli dax. Föräldrar som angaskerade sig i ens studier och hjälpte till när det behövdes. Nej ni det var inte riktigt så för min del så en blir lite sne när ni bara vill ha mer störe och vräkigare än ni har. Men jag har det bra nu kan man säga men det har jag jävelen slitit för att komma också. Och jag förstår pengars värde. Tänk på att göra något vettigt för pengarna ni har inte bara glädje för stunden.

Mitt lilla hus i bakgrunden...


Här har jag en präktig fin buske till vad tycks?

Min jeasmin buske.


Ni som alltid svarar att jag ska elda upp gamkåken så har ni en orsak här framför ögonen.
Detta rycker med vid en brand. En stor och präktig jeasmin buske med en lind bakom

Vänt hö idag.


Det här ska köras in i morgon. Gärdet närmast ska slås inom kort. Körde in 219 balar igår.
Det var en liten mjuk start. Troligt vis det dubbla i morgon.

Fräckis nr 25

Vilken vecka!
Men nu är den äntligen slut. Efter jobbet skulle jag köpa bal snören och vad tror ni hände då? Restat svarar dom.
Vilken värd vi lever i här har man jobbat rumpen av sig för att dom ska få lite gratulations kort och ballonger ut i butikerna in för semestrarna. Så kan inte lantmännen få hem balsnören till att det blir hö skörd. Vissa företag begriper jag mej inte på vill dom inte sälja eller? Det får bara inte bli slut på snöre när inte vi har kommit längre in på säsongen det har ju inte varit väder mer än en vecka för hö skörd.
Men nu är det inne det som vi slog i Måndags och på söndag blir det lite mer men då är vi ju bereda hela dagen i dag fick jag ju jobba först.

Fräckis:
Pappan kliver in i sin dotters sovrum och kommer på henne med en dildo.
-Vad fan håller du på med? frågar pappan.
-Vad ser det ut som? Jag är 30 och har ingen kille. något kul mpste jag väl få ha? svarar dottern.
Lite senare när dottern går förbi tv-rummet ser hon sin pappa sitta i soffan med en öl i ena handen och hennes dildo i den andra.
-Vad håller du på med? frågar hon.
-Vadå? svarar pappan. Jag tar bara en öl med min svärson.

Ordrar upp över öronen...

I dag har jag jobbat mellan 6.00 till 18.00. Pust vad fötterna dunkar
Men när jag kom hem så var jag fundersam varför inte Stefan hade börjat med att vända i höet som vi slog i går.
Jo han hade lagat mat till mej som var klart bara och sätta sig och äta. Tur för honom det Ha Ha Ha Jag hoppas jag han före.
Linn är klar i stallet så nu vet jag inte riktigt ska jag vila nu när stefan stack ut och vände i gräset.
Plockade en ruggit stor order i dag på sverige avdelningen på 22 sidor det tog 2 1/2 timme. Dom andra hade bara blädrat förbi den  men den tyckte jag passade utmärkt dom är liksom lite att bita i.
Om jag skulle lägga mej nu skulle jag slockna omedelbart så tröt är jag. Inte konstigt för i går så gick jag ut och gick med rocky när jag var klar med stallet och träffade på en granne och pratade så när jag kom hem så var kl. halv 11 då sover jag vanligt vis särskilt när jag skulle gå upp 4.20 i morse.
Så i morgon får vi se om jag lever när det är dax och gå upp.
Hej på en stund, vet inte när jag får tid att skriva nästa gång. Nu är det hö som gäller.

Tränings pass...


Linn tränar på stutsen. Försöker få mej att hoppa för det är bra för vikten säger hon.

Trollet..


Mitt gårds troll som är snart borta i allt ogräs. Köpte det när jag var i mora på tomte land
för några år sen. Är han inte söt?

Midsommar tältet..


Här hållde vi till under firandet. Det var tur för lite regn kommer det alltid av någon anledning.

slut på midsommar....

Ja nu är midsommar förbi det var en tung helg. Men det var roligt. Vi blev 29st med barna medräknande.
Alla var hjätte nöjda så nu är vi på gång med en tradition. Dom var så snälla så jag fick presenter till och med allt från blommor till äpple och godis förstås. Jag kände mig som jesus ungeför skulle jag tro. Men spå tanten sa ju att jag kunde hela folk och så glada och pigga som dom var så kan det nog vara sant.
Dagen efter så plockade vi undan lite bara sen slappade vi mest hela dagen, åt förstenas kl 20.00. Vid 21.00 stack jag till blomsterhult på dans så i dag har jag inte gort många knop heller. Tog ner tältet och körde upp lite bord och stolar till Lennart och Britt-marie och deras cyklar som blev kvar. Och så har vi nästan ätit upp 3 kg godis under helgen fy jag som ska gå ner några kg. Ska snart gå och lägga mej för i morgon blir det och ränna runt på jobbet och plocka ordrar så dom försvinner.
Nu ska ju det bli riktig sommar också säger dom som vet, så nu börjar det att klia i fingrarna på att köra hö. Får se om det går att tjuv starta innan semestern börjar.

Fräckis nr24

Johnny hade festat hårt en kväll, så när han vacklat hem och lagt sig bredvid sin fru slocknade han direkt, Då drömde han att han stod i en kö inför sankte Per vid himmelrikets portar, När det blev hans tur frågade han vad han dött av och sankte Per svarade att han fick kolla i sin bok medan Johnny fick sitta i en stol och vänta. Då kom det en snygg blond ängel förbi och Johnny undrade om det var ok att han satte på henne under väntetiden. Det var helt i sin ordning:
 -Gå bara in bakom molnen där.
Efter en halvtimmes gökande var Johnny tillbaka, men då kom en brunett-ängel förbi. Det var samma visa igen och efter ytterligare en halvtimme var han tillbaka i stolen. Då passerade en rödhårig ängel och Johnny var inte sen att ta en tur bakom molnet med henne också. När han kom tillbaka hade han hunnit bli skitnödig och frågade sankte Per om det fanns någon toalett i närheten.
 -Visst, kliv utanför molnkanten och gör vad du behöver. Sedan kan du bara ta en molntuss och torka dig med.
Precis när han höll på att torka sig hörde han sitt namn ropas upp gång på gång.
 -Nu måste sankte Per ha hittat dödboken, tänkte han och vaknade med ett ryck.
 -Johnny, Johnny hörde han sin fru skrika och undrade vad som stod på.
 -Det var OK att du knullade mig som en besatt tre gånger, men du gick lite över gränsen när du satte dig på golvet och sket. Men aldrig i helvete att du får använda min huvudkudde att torka dig i arslet med!
HA EN TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER!!!!

Jag i ett nött skal...

Ja nu är det äntligen midsommar och potatisen står på spisen och puttrar till pot, salladen och tälten är uppsatt.
Hönan krånglar med ruvningen och rocky har fått inflamation i ett ben. Undrar hur detta slutar.
Men va faan jag kan ju hila sa spå tanten. Jo igår så var jag och spådde mig det var en upplevelse som vanligt. Men jag var ju inte helt vanlig sa hon. Men det visste ni ju redan. Jag var mer frispråking än normalt Ha Ha vad rolig hon var då.
Huset var en jätte bra ide tyckte hon och min farfar var med mig hela tiden och har hjälpt mig en hel del på sistonde att göra de rätta besluten. Även farmor har varit med mig för dom två levde tillsammans nu också.
Jag var mycket duktig på att läsa av människor och stämningar runt om kring mig. Rocky tidde sig till mej för att jag hade mäst energi av oss här hemma och han behövde lite liv och rörelse om kring sig för han är mycket livlig själv och behövde utlopp för den. Mellan hästen som hon kallade Rasmus behövde ordning och reda. Litade inte på folk men där i mot på mig, konstig häst. Han ville ha regelbunden het så om man skulle börjag att rida ville han ha det varge dag och järna samma tid också. Såg ett föl i framtiden men det kan ja ju styra själv. Farfar gillade stenarna hemma som jag har skapat olika saker med. Min bror fattar fortfarande inte varför jag ville han skulle flytta. Min mor hatar sin man fick hon också fram men då skrattade hon. Inte konstigt vad ska hon tro. Jag skulle vara rak och tydlig men min omgivning för annars blev ni som är runt om kring mej osäkra på mej. Det konstiga med det är att om jag är väldigt rak så tittar ni lite konstigt på mej när jag tycketr nått som inte ni tycker så jag vet inte jag. Men vad jag vet är att det är fredag och ni väntar på en fräckis eller hur.

2 dagar kvar...

Ja så var man ledig inför midsommar, skööööönt.
Hönan som la sig på ägg i går bytte värprede under dagen så nu var dom äggen förnito för att kunna få kycklingar av.
Men skam den som ger sig i morgon tar vi nya ägg och lägger under. Sen är det bara och stänga till.
Dom skryter alltid att djurvärden är så djupt in rotad och att dom vet allt från födseln då fattar inte jag varför jag hela tiden ska hjälpa hönorna att sköta värpningen.
Nu har jag även stängt in mitt grönsaks lande för katter och hundar. Blir lite svårt att ränsa när katten har gort rivstart i landet. Jag får leta efter plantorna vart dom växer. Ha
Nu ringde just en till som vill anmäla sig till festen så nu är vi uppe i 23 personer, vilken fest här i skogen.
Ni trode nog inte det bodde så många här ens. Alla utom dom som ringde nyss bor så jag kan se alla hus runt om kring så det är inte så avlägset jag bor.
Har lite tur också på lördag är det dans på blomsterhult, det brukar vara fredagar annars. För då hade det inte gått ju.
Åter kommer om min spådom i morgon.
Hej svejs i lingon skogen!

Spå dax...

Nu har jag fått tid hos spå kärringen. Redan nu på torsdag kl. 12.00 tur att jag hade tagit ledigt så jag kunde ta den tiden. Skit kul ska det bli. Visst jag kommer och nämna det kuligaste till er också.
Har varit och hämntat två rundbalar halm som jag fick alldeles gratis. Var till hönshuset direkt jag kom hem och skulle hämnta dagens skörd men där låg brama hönan och såg ut för att värpa men när jag kom ut senare så låg hon fortfarande kvar så nu är hon liggsjuk. Jag stoppade till baka alla ägg så nu är jag i väntans tider igen. Visarsig om 21 dagar om det blir några kycklingar.
Jag behöver mera värpande hönor för nu står folk på tröskeln och vill bara ha mer. Jag fick knycka mej ett par ägg för eget bruk till pyttipanan. Så nu har jag beställning på ägg som inte är värpta än. Visst går det bra?
Får nog ta känsteledigt snart hur ska alla djuren hinnas med. Pu
Fick till baka deklarationen från revisorn. Oj vad jag har varit duktig att handla och så mycket skatt till baka kul kul då kan jag shoppa mer.

??????

Vad trött jag blir på data krångel. Min mejl vill inte funka. Den svarar att jag inte får skicka gratis mejl igenom express någon ting. Vad faan betyder det snälla någon som begriper något hör av er. Jag har så kort stubbin när det gäller tekniken. Är det något jag måste göra eller installera som det alltid brukar heta.
Imorgon ska jag ringa en spå kärring igen, det ska bli kul hoppas inte väntetiden är så lång. Hon är så känd denna.
Om någon vill så kan ni gå in på hennes hemsida Anna-Lena Medie tror jag  det räcker och googla.
Har städat ur kaninburarna inne i stallet efter att jag skottat. Men i dag får hästarna vara kvar ute.
Rocky lysnade inte på inkallningen när han stack över till grannen så nu är jag både hes och arg på honom.
Jag kan lova att han förstog att jag var ARG.
Nu ska jag läsa lite Stig Larsson. Hej på en stund

Det närmar sig...

I dag har det inte blivit mycket gort.
Skrev just ett litet brev till mina grannar om midsommar festen, som jag ska skicka ut till alla imorgon.
På förmidagen letade jag på vart Annelie håller hus nu för tiden och sen följde jag med henne till Grums och hämntade hem en sadel som varit på omstoppning.
Sen slöade jag i soffan tills det blev dax och laga mat. Vad var inte slut då jo potatisen så det var bara att åka in till affären.
Lennart var här och hjälpte till med elen i garaget så jag ringde till Britt marie och fråga om dom ville ha mat, när ändå hennes man redan var här.
Gorde även en rabarber paj till efter rätt. Men innan vi åt den så gorde kararna klart det som dom hållde på med.
Så tog jag och Britt marie och gick husesyn i gammla kåken.
Bäst och passa på tänkte hon nog för snart är det borta till hennes stora för tvivlan. Hon skulle vilja att vi renoverade.
Hon hitta en del saker som hon ville ha. Det är rena vinnsten tycker jag för allt måste ju ändå ut ur kåken.
Rocky har varit olydig i dag så han fick vara inne en stund med mej när jag gorde mat.
Han börjar nog komma i tråtts åldern. Ha Ha

Tullpaner


Tullpaner i min trädgård. Oj vad nära busken kom. Den fanns inte där när jag planterade lökarna på hösten då var den nerklippt.

Skolavslutning och fräckis nr 23

Ja idag har jag varit ledig för att det är skolavslutning. Nästa år blir det värre för då är det studenten för det stora tjejen det har jag aldrig varit på så det måste jag passa på då. Ska försöka att ta ledigt lite i förväg så jag vet att jag får ledigt det hållde på att  bränna inne denna gången för att jag var sen och mycket på jobbet.
Igår när jag kom hem så sätte jag igång och städade för idag kom Linns pappa med sina föräldrar  hem på kaffe och tårta.
Och i morgon är det statsloppet i Karlstad pust jag tänkte nästan hoppa på och springa men jag har fått  bättre ideer som tur det. Jag kommer nog aldrig att bli slank igen känns det som. Men jag ska inte klaga jag vet att jag inte är så fet men jag har varit smalare. Det är det jag tänker på.
Ska nog sticka in till Molkom och sola sen så inte solningen var för jäves på spa.
Väntar ni på en fräckis så kommer den här.

Två dövstumma kommunicerar:
Hon tecknar " Om du vill ha sex, nyp mig i bröstvårtan en gång, om inte, nyp mig två gånger"
Han tecknar tillbaka:
"Om du vill ha sex, dra i snoppen en gång, om inte, dra 258 gånger".

Lånar så länge...

Jag hoppas att det gick bra att jag lånar din elsa. För jag har ingen annan bild som jag är med på. Och så är hon så söt så bilden blir bättre så.

Sten gång som leder till mitt hus.


Blev det inte bra när jag gorde min sten gång men det är en bit kvar men det tar
jag någon annan gång. Rocky finns alltid nära till hands.

Rost fritt


Så här finnt blev det när stefan lagade rosten på min renult.

Utsikt över fryken


Utsikten från vårt rum på spa.

Selma spa


Här är entren till selma spa.

Hemma till värkligheten...

Ja visst var det härliga tider vi hade. Jag skulle behöva spara huset så du kunde komma och uppleva gammla minnen det är rena medicinen det.
Nu är jag hemma från Nu håller jag på att laga mat sen ska jag ut och rida med Linn för det var länge sedan nu. Sen ska jag även försöka mig ut och springa innan jag är helt lam i benen.
Vad vi gorde på spat? Jo vi badade bubbel bad och masage simmade lite slappade i liggstolarna ja sådant jag inte gör hemma kan man säga. Vi solade solarium också två gånger faktiskt. Men vilka sköna sängar oj oj oj. Men stefan tycker det var rena skilsmässe sängarna för dom satt inte i hop så dom ville glida i sär.
Och beträffande maten är det alltid som jag befarar när jag får den känslan så är det alltid rätt.
Jag säger som jag alltid har sakt vad är det för fel på kött och potatis utan krumbukter. Jag är uppfödd på älg kött och det är lite svårt och sadla om för en skogsbrunet från landet. Men dom kunde inte göra enns en räksmörgås utan att krångla till det. Dom gäggade till räkorna till en sallad och det var minst tre dl av den smörjan så innan jag var klar med smörgåsen så stog salladen mej upp till strupen så jag fick ge mej och äta.
En sak till i frukost mat salen imorse så sprang jag på sven-erik magnusson (sveningvars) .
Men till frukost så åt jag bacon och omelett, skink smörgås, juice och ett miniatyr ägg sånt man får från plågade hönor i fabriker, inte som mina lantliga fria hönor.
Ja nu har jag provat på detta fantastiska på fund för er asfaltsbönder. Vi får se om det blir någon mer gång men det är allt bra här hemma också. Vatten har jag nästan utan för fönstret en stor gräsmatta att sola på och massa arbete för kroppen. Lagga mat som det går att äta kan jag göra skälv behöver jag en lugn stund så finns hela skogen till förfogande och en del av den är min också. Svider pengarna i fickan kan jag alltid köpa lite byggmatrial till att rusta så mitt eget spa på gården blir bara bättre och bättre.  Vad behövs ett spa till.

Lätt att tycka vad andra ska göra...

Hej på er sänder ett helt gäng med bilder från mitt hus som ska rivas. Många frågar mej om jag inte kan renovera det i stället, så jag tog kort åt er så ni kan avgöra själva vad som är klogt att göra eller inte.
Som sakt det är inte ett litet projekt. Tänk på att det måste ändå rivas allt, utom träväggarna som är friska för det finns säkert en del ställen i väggarna som det är röta i. Grunden måste rivas och lyfta upp kåken för att gräva ur och mura nytt.
Jag tror att ni som hela tiden håller på att tycka jag ska renovera ni bor på en annan planet kom och titta så kan ni få er en lektion i hur man renoverar hus. Jag har ju som sakt redan gort det en gång med det som jag bor i nu.
När det blir dags att börja riva och bygga hus kommer jag att göra min blogg som en hel byggarbetsplatts som ni kan följa hur ett hus blir till hoppas det kommer att falla er i smaken.

Dansen var skit kul i går men det var inte så många där tyvärr för arangören måste jag säga. Det var samtidigt dans i jakobs logi i degerfors så dit åkte dom ruttinerade dansarna. Men jag hade skoj ändå och vilken plats att svänga runt på.
Det är som att vara kung i baren fast på dansgolvet. Titta in på blomserhults hem sida där ligger det bilder att titta på vem vet jag kanske fasnade med lite otur.

Spis muren i köket är snart ett minne blott....


Ett rum till i kaos som ska plockas ur.
Hade varit kul att spara spisen som pappa murade i ordninga när vi renoverade köket.
Men det går tyvärr inte.

Trapp huset ner till nedre våningen...


Vet inte vad dom skulle ha denna platå till när man byggde hus förr.
( Snygg matta ) Ha Ha

Gått lös på väggarna en regnig semester dag...


Har även rivit lite i detta rumet också. Ett rum som vi alldrig har brukat mer än till skräp.
Det är även i detta rum som det har rägnat in på över vångingen.

Redan urplockat...


Enda rumet som är redan urplockat och det beror på att jag redan på en semester skulle göra i ordning detta rum.
Fick se att kåken hade sjunkit så det var så snett så jag tyckte att det inte var värt det, för man måste rikta rätt kåken först.

Mitt bohag ...


Här är sovrumet som min far och farfar sov.

Röjas ska det..


Här var mit sovrum och vårat gemensamma tv rum när jag var liten.
Här ska röjas för att kunna rivas sedan. Skåpet som står mitt i bilden  med ett runt klot i är ett getingbo
som jag ärft äfter min far.

Tak dropp nr 2....


Taket i ett rum på övervångingen.

Tak dropp...


Här har det redan börjat att riva sig själv. Taket i vardagsrumet på nedervångingen.

Ett hus som ska rivas...


Så här ser det ut i dag fast från baksidan.

Det var en gång.....


Så här såg det ut en gång mitt hus som ska rivas.

Fredagen den 5/6

Ivan ( tuppen ) har lämnat in nu, han var lite underlig på slutet så stefan sa att han började nog bli dålig.
Det tog bara 3 dagar sen kasstade han in handuken.
Så nu finns det bara snoddas och ruben som är minst i hönsgården som får vara herre på täppan.
Igår och i dag har jag planterat lite till och ränsat i rabatter.
Det är ju snar midsommar och då måste det ju vara finnt till mina gäster.
Imorgon sticker jag på spa och vilar upp mig. Ska bli skönt.
Oj nu kom jag på att ikväll ska jag ut på dans, oj bäst jag fixar lite.

Tre historier slår vi till med idag!

En mus och en elefant var förälskade och detta var ju lite tabu så dom fick allt smyga med sin kärlek. En dag var dom ute på en liten promenad. Då såg dom några av elefantens vänner komma gående längs vägen.
 -Fort, göm dig i mitt rövhål. Sa elefanten.
Musen gjorde detta och när kusten var klar kikade han ut igen och dom kunde fortsätta promenaden.
Helt plötsligt började musen gråta.
 -Varför gråter du? frågade elefanten.
 -Nu kommer mina vänner.


En liten pojke frågade:
  -Är det sant pappa, att i vissa delar av Afrika känner inte mannen sin hustru innan de gift sig?
Pappa svarar:
 -Så är det i alla länder, min son.


Så var det kvinnan som sade:
-Jag visste inte vad lycka var innan jag gifte mig, och sedan var det för sent.

Hundar pajer och husbygge

När jag vaknade i morse så åskade det. Så när jag och rocky var ute och släppte ut hästarna så vet jag inte riktigt vart han hållde hus men då kom det en riktig knall. Då var han bara borta när jag kom ut ur stallet. Jag gick och skret på honom en bra stund men det syntes inte ett liv.
Men efter att hela byn var angagerad under dagen så till slut bara stog han på trappan vid halv 4 tiden som om inget hadde hänt. Typiskt rocky.
Varit på utvecklings samtal för linn i dag allt var som det skulle. Inget ämne är för svårt för den tjejen. Men det är inte mej hon brås på när det gäller det snarare allt pladdrande i klass rumet. Ha Ha
Kul att M har tittat in på min blogg hoppas allt är bra med dej med. Men det värkar det ju som, jag har allt läst på din blogg.
Har bakat en rabarber paj som jag strax ska hugga in på. Imorgon kommer Annica till baka till jobbet efter resan. Kul Kul
Kom i håg och rösta nu till helgen om ni inte redan har jort det så slipper jag. Ha Ha
När vi drar igång på bygget så ska jag följa det med bloggen så ni får se hur det ska gå till. Då kanske ni låter bli att ens fundera på något dyligt. Gud vad mycket det blir att bara veta så långt i för väg hur man vill ha det. Jag som är van och inprovisera som det faller sig.
Pajen lockar. Hejs svejs 

Vad är meningen med livet.

Idag har det varit lite mycke. Skjutsade  först en praktikant till min mor på jobbet. Jobbade några timmar sen stack jag till banken och skulle höra på lån till huset. Det var inga problem så nu så.
Sen köpte jag mat på väg till jobbet igen och åt på vägen. In och jobba en stund igen. Då anländer en container som skulle tömmas på två timmar och dåligt med folk. Vi hög in vi tre som var där så kom det tre till så det var klart på 45 min.
Halv 4 stack jag till ridningen. Gick skita bra idag jag kan nog lära mej detta med lite övning och rätt häst som i dag.
Sen vidare till k-stad igen för att lämna deklarationen och det tog en timme för vi pratade lite. Linn var inte så glad som satt kvar i bilen.
Men det var Rocky när  vi kom hem. Idag fick hästarna komma in för det ska ju bli regn i morgon så då regnar det säkert i natt redan.
Snart är midsommar här och jag har fått ihop snart 30 st. Tänk att så mycket grannar  vill komma hem till mej. Imponerande.
Sen är det inte långt till semester och hököring. Och det kommer ju att flyga förbi fort, det brukar det ju.
Vad kommer sen HÖSTEN igen. Jippi hurra vad jag är bra på att vara negativ.
Jag ska ialla fall få bygga hus i höst och få jobba lite mer så då går denna tiden fortare så att det kan bli sommar igen.
Ha vad jag lurar mig själv.

RSS 2.0