Helg igen

Är det någon som vet vad dom olika kurvdiagramen betyder. Under fliken statestik på bloggen. Det finns en blå den håller sig ganska jämn och fin medans den röda varierar något otroligt. Jag vet ju att det handlar om antalet besökare  men den andra då.
En bra förklaring är vad jag vill ha!

Kom just in från en promenad med Rocky.
Broder har åkt på contry festival så  denna helgen blir det lungt och skööönt,,,,, och skottning förstås.
Ska bjuda min sambo på räksmörgås när han kommer hem mums!
Ska försöka grilla kroppen under solariet under helgen och kanske ett avslappnande bad nu när jag äntligen har fått in ett bad kar. Nästa fredag ska jag till banken och höra hur det går med penskonsparandet. Ska även passapå och fråga om lån till hus då. Om jag ändå kunde bestämma mej för vilket hus jag ska bygga. pust

Nu är första modulkombinationen klar på jobbet  bara 468 st var det. Nu är det nästa på måndag 113 st skit lite eller hur.

Historia nr 2

Lite sent bara så här efter jul men vadå. Lite grov kanske ?

Jag fick precis ett samtal från rädda barnen.
De frågade om jag ville ha ett litet fadderbarn till jul.
Men jag vet inte, Vi brukar alltid ha skinka.

Onsdag 28/1

Packat in 120 moduler i dag, är några hundra till av samma sort. Ja ja i morron får jag öka tackten.
Efter arbetet ska jag till grums och ha mitt första ljus party för i år. Hon hade fått många avbokningar men vi får se i morgon om det ska ställas in eller inte.
Nej tyvärr så blir det inget specielt kallas när jag fyller år. Men ett sommar partay det kan jag ställa till med för Er som har lust och leta er ut hit till skogen. 
Igår fick jag hela 7 ägg på samma dag nu börjar det bli sport i det hela.
Vad händer med let´s dance då först fick mojje hjärt problem och nu är det graaf som har fått problem med hjärn blodning hur ska det sluta. Det är bara och höra av sig om ni behöver hjälp jag ställer  alltid upp det vet ni.


Måndag igen

Nu har jag varit och ridit igen vi hoppade lite. Jag fick ingen bra häst denna gången seg och stötig tyckte jag han var.
Rocky hade väntat så länge på mej när jag kom hem så han kissade en hel sjö framför mej.
Idag kom min bror hem spak som bara den. Undra vad han har hålt hus hela hälgen.
Nu måste jag se på bond bröloppet på tv.
Vi hörs!

Planering

Nu har jag startat planeringen för midsommar. En granne jag var in till nyss började skratta han trodde det jällde 40 års kallaset. Nej du sa jag det hins ite nu det är ju snart nej man måste ha tid på sig. Oj vad han skratta, men han tyckte det var en bra ide.
Så nu mina grannar får ni ladda för till midsommar brakar det låss. Alla grannar är bjudna till mej på kallas här ska festas som aldrig förr. Maria din familj är också bjudna skälvklart även om du bor  lite långt borta du hör liksom till inventarierna här.
Det är 20 st som bor här runt om  och sen finns det någon sommarjäst och några vuxna barn det kan bli ganska många.
Tipps promenad kanske med ljus som pris vem vet vad jag hittar på.

Här vände vi


Väntar på Etna


En vanlig söndag

Började dagen med att ta ut hästarna vid 8:s tiden och bar ut hö. Sen skottade jag.
Gick in och stickade på tröjan tills nyhetsmorgon var slut. Diskade innan jag  gick ut till Etna.
Dagens bilder kommer från Etnas och min promenad i skogen.Det var för halkit att gå på vägen.
När vi närmade oss hemmet så stog alla hästarna och väntade på oss.
Igår så skrev jag till bygg lov om dom vill komma hit och hjälpa mej lite med nått projekte.
Hoppas dom nappar, då kommer jag med på tv:n också häftigt men det är väll ingen risk.
Det är ju inget vardagsrum direkt som ska piffas till. För kuddar och gardiner kan jag sy själv.
Det här handlar om grövre saker som tar tid och ork.
Broder är inte hemma än.
Nu får jag börja med maten för det kommer ingen annan på att det ska göras.
Vi hörs sen kanske, om det skulle hända nått mer som är värt att skriva om.

Mitt hus framifrån


Promenad i skogen


Vy över gaperud


Bugg och fotboll

Ja min bror skulle ju titta på stall plats i går kväll. Han har inte kommit hem än. Så jag har skottat,  get dom mat och vattnat dom och strax ska jag ta in dom. Eller hur har han det bra han kommer och går som katten gör.
Kom nyss hem från party lite mötet det gick som planerat oj vad det såldes ljus men synd att ni inte följde med mej, men det går fler tåg.
Köpte med en familje pitzza hem, så jag slapp i dag med att laga mat. Stefan är på hockey så han får värma sen om han vill ha. Fast han får väll där något att äta. Han är bjuden av nån från jobbet som vanligt och då sitter dom i något vipprum kan jag tro.
Själv är jag inte ett dugg intreserad av idrott. Men jag har spelat fotboll när jag var yngre det var kul nu var jag kanske inte så bra men jag kan springa ganska bra. Spelade handboll en liten kort stund men det var inte så roligt det var ju bara spring fram och till baka. Även spelat volleyboll men vi tränade bara utan några matcher. Men det fick jag ge mig med jag stukade tumen hela tiden.
Hur kunde blondinbella åka ur i går då. Hon som har så många som stödjer hennes blogg. Konstit.
Hoppas mina blogg kompisar är bättre på att rösta på mej när jag blir känndis och ska vara med och dansa.
Hälst skulle jag villja bugga i alla program. Jag tror inte vals är något för mej men vem vet det är ju endå en tävling.
Och dra en vals är jag ju bra på i bland.

Se min dröm planlösning

Äntligen fredag. Min bror är och tittar på stall plats till sina hästar i kväll, tog det så hårt på honom. Undrar hur han tänkt sig  och klara detta. I mars är han uppsagd och har inte gått men i a-kassan och ska hyra in hästarna någon stans.
Inte mitt problem då är jag fri från allt ansvar som tur de.
Skulle ha ett produkt lanserings möte i morgon men det går inget bra ingen vill komma. Jag försöker och sälja ljus på fritiden men jag börjar få ont om tid så det är nog dags att lägga ljusen på hyllan snart misstänker jag.
Vad tyckte ni om min fräckis då?
Nästa vecka blir det något rått skämnt tror jag.
Jag spanar in hus igen som jag vill bygga, är ni nyfikna vad jag tittar på så gå in på Fiskarheden villan på nätet och se på huset som heter Orren är inte den planlösningen snygg problemet är att få den stilen på hus att passa in på en lantgård men jag vill ha sådan planläsnign och spana in bilden på köket. Det är min still!

Fräckis nr 7

Norrlänningrn tänkte flytta till kalmar och bad om råd av smålänningen. Vad ska man göra för att bli populär i kalmar.
-Man ska ha mycket pengar så smålänningen. Norrlänningen svarade.
-Jag har ju a-kassa jag kan leva på. Då sa smålänningen.
-Du måste ha en snygg bil också.
-Ja men det  är lungt sa norrlänningen, Jag kan stajla E-pan med nya fäljar.
-Ja mendu måste ha en kuk på 30 cm också sa smålänningen lite drygt. Då svarade norrlänningen upp rört.
-Ja mycket gör jag men kapa kuken gör jag fanimejen inte. 

Väntar på helg

Idag fick jag besök på lunchen av rocky en stund, svårt och säga om det var jag eller hunden som var gladast.
Har fått mat av svärmor idag. Hjälpte henne med  och byta  julgardinen i köket mot mer neutrala det var väll dags.
Sen åkte jag hem och skurade fisk skålen som fisken bor i. Broder kom alldrig hem igår men det förstog jag när jag hadde bråkat med honom dagen innan. Men i dag var han hemma när jag kom och då skottade han så jag skiter i att gå ut i dag. I moron är det fredag ska se om det kan finnas någott mer att berätta i historie väg eller rent av en snuskis kanske. Sandra ringde och berättade att nu äntligen kom körkortstillståndet så nu får jag spanna fast mej ordentligt eller skaffa mej en pansarvagn hi hi.
Imorron slutar en skälsfrende på jobbet också tråkit. Hon bor också i molkom, konstit att alla bra tjejer kommer där i från eller vad säger du Malin är det inte så  Ha HA?
Vad kan man hitta på under hälgen då. Ja jag kommer väll på något jag måste ju ha nått att skriva om. Så ni har något att Läsa.

Missan på min blommsängs stenhög


Mitt stall


Medium

Jag funderade under dagen vad jag skulle skriva om i dag. Så sätte jag mej i bilen och fick genast höra på rix fm om deras damtals ämne...Spå kärringar jag det måste jag prata om. Det gick ut på om man trode på det eller inte. JA DET GÖR JAG!
Men det finns undan tag. Jag vill prata om Medium det har jag gått hos några gånger så jag vet att det funkar men ni ska veta en sak det handlare inte om hur många barn vi ska få eller om ni får en  man som är mörk eller ljus, för då är ni ute och cycklar. Ni måste tänka på att sådana saker kan ni påvärka och då stämer det inte i alla fall. Det är inte hällre intresant. Jag var på en ceans första gången och lysnade vi var ca 70 st i samma sal. Då fick jag kontakt med min döda far. Andra gången så var jag på en sittning som det heter. Pappa kom då också nu undrar ni hur jag kan veta det ja du jag brukar säga att gå själv men till en seriös och bedöm själva. Man bara vet nu har jag turen att min far var inte som alla andras fäder det är förästen ingen i vår familje krets. Men till skilnad från dom så har jag inga problem med min far varken nu eller då. Han var lika mycket enstöring som välldigt social och bohem han bode här där jag bor nu fast då fans det inget vatten eller avlopp. I köket fans det vespis och ett el element och ett rum på övervåningen så fanns det en fotoskenkamin det var all värme som fanns. Älskade naturen och var välldigt händig. Jobbade som murare.
Tidigt på våren så skängde han sej i sjön där han tvättade sig. Så ni kan tänka er att det mediumet hade ingen vanlig person och berätta om och inte min situvation heller som bode där på hälger och alla lov från att jag var 7 till 16 år

Lugnande

Nu har jag varit arg igen. Min bror var det som fick en skopa ovet över sig, så jag har svårt och tänka på något annat. Fast det är bygg lov på teven. Och landets snyggaste visas dä,r gissa vem?
Har nyss duchat och kommit in från stallet. Tog längre tid än vanligt efter som jag var tvingen och vara arg en stund.
Rocky har varit stollig i dag när han kom hem. Han har väll tröttnat på att vara kommunalarbetare det är liksom inte så mycket som händer för en liten valp, så han har varit med i stallet och sen fick han gå på en promenad med stefan.
Åt min fjärde semla i dag. GOTT
Det käns inte så smart nu efteråt att vara så hård i mot min bror men vad faan.
Föresten så har äntligen fisken som var dålig döt så nu

Rubrikernas rubriker

Vilket rabalder om Lisa Marklunds bok. Jag förstår inte problemet.
Man läser in bok för att få någon sorts berättelse och nu om denna bok skulle baseras på en san berättelse vad är då sanning och vem vet vad som är sant. Det måste väll den som har utsetts för denna händelse ändå vara ensamrätt på.
Och dom som känner sig träffade vad pysslar dom mäd då som kan känna igen sig dom borde värkligen tänka igenom vad dom syslar med.
Varför ska Lisa bli straffad så när alla andra lögnare som skriver för alla svaller blaskor får hitta på vad som hälst inte ens Kungafamiljen går fri där.
Och när vi är inne på kungafamiljen så vill jag passa på och säga vem bryr sig om viktoria gifter sig i maj juni ljuli eller rent av nästa år eller inte alls. Tänk efter själva skulle ni villa att folk skulle tjata med er om ni ska gifta er eller inte.
Jag är snart 40 men jag har alldrig i hela mitt liv köpt en skvaller tidning och tänker inte göra det häller.
Jag brukar bläddra i dom hos tandläkaren men som sakt dit behöver jag inte gå så ofta som ni vet.
Vet ni varför jag tittar i dom?
Jo jag tittar hur kändissarna ser ut, för jag är välldigt dålig på artister och kändisar för huvut taget.
Jag är inte så road utav om dom är gravida, giftersig, skiljer sig, knarkar, super eller något annat som inte berör mig.
Det kan stämma att jag är lite kall. Men så fryser jag också ganska ofta Ha Ha
Hade

Hämta hem Linn

Ja i dag har jag tagit det lugnt. Tittat på reprisen av Let´s Dance (där fick jag hjälp med stavningen.)
Stickat på norsktröjan till Stefan, sen vill den stora tjejen som heter Sandra ha en också. Pust
Kom nyss hem från Grums  varit och hämntat hem lill-tjejen Linn hon har varit hos sin pappa som bor i Årjäng.
Lagat röd spätta i dag blev inget bra men man kan inte lyckas med allt.
Rocky var med och hälsade på Sandra, hon bor i Grums med sin pappa. Han ser inte henne mer än på helger så han blev så glad så han kissade på sig.
Bukar göra så även på morgonen när man vaknar. Annars är han hjätte duktig.

Söndag morron

Nu tog du att i är du inne i en sykos kanske Maria. Eller är det nått du är uteefter.HaHA
Ja annars går väll alltid lättklätt hem har jag hört. Om inte utseendet är till belåtenhet alltså.
Tyvärr har jag ingen skaner det är ett vanligt hedeligt kort på den gammla goda tiden du vet.
Men du skulle nog platsa på topp med det.

Och du din mormor ska komma och köpa ägg på förmidagen. Jag trodde du var hemma Hi HI

Porträtt kommer snart

Ja visst Maria det är klart det är din mosters ben.
Oj vad kul att det är mer som hittar till min blogg. Jag ser att alla visar bild på sig själv i sina bloggar får se om jag lyckas få nån bra bild på mej som går att visa kan bli svårt!  O vem skulle ta bilden?
Kommer du i håg Maria. När vi piffade till dej till punkare och tog kort på dej när du var en så där 13 år skulle jag tro.
Jag har bild bevisen! Hi Hi
Det blir kanske din tur nästa gång du kommer upp till värmland att piffa till mej till min blogg.Ha Ha
Nej jag skojar .... Om du inte kan göra undervärk så jag blir bra förstås.
Du blev ju bra som punkare men jag har nog tänkt mej något annat, du vet som din mormor tyckte att du skulle bli lite mera likt mej men tack och lov att du inte blev det.
Man har ju en personlighet och utseendet måste ju stämma ihop med den.
Tänkt dej vad kul det skulle se ut.

Mitt lilla hus på väg upp från sjön


Rocky vid badplatsen


Promenad

I dag har jag gort ett armband till födelsedags barnet som vi ska grattulera kl 15.00.
Gort rent hos hönorna igen. Sen tog rocky och jag en promenad ner till sjön där stog grannen och väntade på att få grilla korv när hennes man kom på skridskorna. Han hade tagit sig en lång tur på sjön före grillningen.

Dagens födelsedags pressent


Tandläkare

Jag glömde berätta att i tisdags var jag till tandläkaren.
Fått ny tandläkare hon var från Karlstad jobbade bara mån, tis och fred i molkom.
Hon berättade att hon var strässad om jag undrade om hennes beteende.
Sen undersökte hon undertiden den andra framkallade bilderna.
Hon var så snäll Oj vad hon spädde på om mina gaddar. Det har jag alldrig varit med om förut.
Hon tyckte att jag kunde dra ut på tiden till nästa gång och gå bara var18 månad.
Hon tyckte det var roligt för en gångs skull och se så finna tänder och välskötta. Friskt tandkött la hon till också.
Jag vet inte allt som hon tog till och jag som har lite svårt för koplimanger på detta viset.
Men visst det var ju lite roligare än den andra som bara klaga att jag inte använde tandtråd så ofta som hon tyckte.
Men så här i efterhand jag har ju så bra tänder ändå som sakt, så varför använda tandtråd.

Fräckis nr 6

Väntar ni på någon mer fräckis? En till då.

Pelle och Erik var tvillingar. Pelle ägde en gammal eländig båt och ödet ville sig så att Eriks fru dog samma dag som pelles båt sjönk. Några dagar senare träffade Pelle en gammal tant som trodde att Pelle var Erik...
-Så ledsamt att höra om din förlust.
Pelle trodde hon menade båten och svarade.
-Nja, faktiskt är jag bara glad jag har blivit av med henne. Hon var ju så genomrutten från dag ett. Under delen var fullständigt slut och hon luktade gammal fisk.  Hon läckte hela tiden och hadde en stor spricka där bak och ett ganska stort hål fram. Varje gång jag använder henne blev hålet bara störe,
Jag utgår ifrån att det som tog knäcken på henne var att jag hyrde ut henne till fyra killar som ville ha lite kul.
Idioterna försökte alla att komma i henne samtidigt så hon sprack på mitten.
Men det är ju inte värdens undergång. Jag får väll bara börja och kolla annonser på blocket igen och se om jag kan finna en ny.

Sykist sliten

Trött och så värker det i fötterna av all ståing. Det ordet är nog inte med i ordlistan.
Jag sitter och funderar på meningen på livet. Käns inte livet ganska menings löst alla dagar är den andra lik.
Sliter och jobbar för att få lön. När man är ledig så blir det inget gort för man är för trött.
Man gör bara det man måste som laga mat diska städa skotta dret och köta djur.
När en blir pensioner orkar man väll inte ta sig ur sängen.
Jag som har så mycke kvar att uträtta. Med denna hastigheten så tynar jag bort i mina 50 kvadrat. Men vem bryr sig? ja inte dom runt omkring mej i alla fall. Alla vill ju ta allt i sin egen takt och det vet man ju hur det går. Det glöms bort, allt är ju så bra. Vad då för något tysssssnaden!

Mina tomtar


Kallas

Nu har jag varit på kallas igen. Vad alla fyllerår eller rättare sakt firar sin födelsedag.
Idag var det min svärmor, hon bjöd på smörgåstårta och marängtårta gott gott.
Till lördagen är det ett barn till stefans bror som fyller, då är det dax igen.
I min släkt har jag bara varit någon gång på kallas. När min Mamma fyllde 50 och 60. Mormor när hon fyllde70 och min moster fyllde 50. Sen var jag till min älste bror när han fyllde 40 men då titta jag bara förbi på väg hem från jobbet och bond brodern titta jag upp till när han fyllde 40 men då tog jag med smörgåstårta till honom och en grädtårta. Snält va.
Heter det inte att man inte tar med sig tårtan på kallas. Eller menades  det käringen? Ja Ja.
På jobbet packar jag påsk moduler som ska skickas v .8.
Min nya mobil krånglar så nu måste jag lagra över från mobilen till datorn så jag kan lämna in den. Så trist jag som är så bra på det här med teknik.
Träningsvärk har jag efter ridningen i måndags. Det är bra, då vet jag att jag inte bara åkte med.
Idag slog mina hönor rekord 5 ägg. Eller så är det så att alla värpte samtidigt för engångs skull.
Nu fattas det 3 hönor som inte har kommit i gång än.

Mjölk priset

Varför kan inte bönderna få rimligt betalt för mjölken! Nu ska mjölkpriset till bönderna sänkas igen. Det var inte mer än några månader sen dom höjde lite. Vad jag tycker är konstit, är att domskriker över att mjölken är dyr särskilt för barnfamiljerna. Vad då ra! Runt 7 kr skulle det vara dyrt. Tänk efter lite nu, för det första så driker inte barna nästan någon mjölk nu för tiden.
Och för det andra vad kostar ex. juice litern och inte minst dricka som barn och vuxna bälger i sig, inte faan säger föräldrarna nått om det.
Nej det är nog som min bror säger. Bönder gynnar inte Vårat kretslopp, dom skapar ingen arbetskraft  dom klarar sig mycket själva samhället kan inte få ut så mycket utav en bonde i genjäld.
Visste ni att bönder måste tala om hur mycket han ska leverera på ett år. Och om han överstiger kvoten får han betala straff avgift på det.
Det ni! hur kulle det se ut innom andra företag.

Vad olika det kan vara

Se så olika stora äggen kan bli. Det stora äggen får inte plats i kylskåpsfacket för ägg.
den andra bilden är lite kul för rocky drog på sig handuken själv inan han somnade. Den karen är inteligent, så har han fyra ben också.

Tripp trapp trull


Rocky Frös


Män

Idag tvingade jag stefan att gå upp och kissa rocky. Det hänger alltid på mej annars, man får inte skämma bort kararna.
Så jag är välldigt nöjd med att jag inte har skaffat riktiga barn med honnom. Behovet av sömn är för stort för honom.
Ett ord till som jesus glömde programera in i männen är annpassning. Livet går trots allt ut på att annpassa sig till varandra och varför gav han oss tjejer meningen till alla dessa ord.
Idag ska jag på en abba show med mina tjejer som vi fick i julklapp av den stora tjejens pappa.
Ska bli kul!
Igår började min bror och stefan med att isolera taket i stallet. Det var jag som skulle göra det. Dom frågade inte inns. Efter mitt utbrot på stefan så kom broder och frågade om dom inte skulle göra det. Då sa jag, bara det blir tätt så inte råttorna tar sig in i isoleringen. Dåren svarar att det gick det inte. Då röt jag till, att om dom inte greja det så skulle dom låta bli så skulle jag göra det själv.
Jag undrar vad man ska ha en man till igentligen! Om man ändå har fått dom barna man har tänkt sig så har man ju allt i ett i dom. Det är inte så långt i från man måste ju vara med och styra hela tiden vilket det är en vuxen man eller ett barn.
Och hjälp med maten får jag med linn mer. Hon kommer åtminstånde med tips, det är det ju synd och säja att den så kallade andra hälften gör. Nej nu ska jag svalna.

Fredagsfräckis nr 5

Två ordentligt berusade damer stannade på vägen hem vid kyrkogården för att kissa. Den ena torkade sig med sina trosor, medan den andra torkade sig med en gravbukett. Dagen efter ringer äkta maken till den andra.
- Det gick nog vilt till igår! Min fru kom hem utan trosor!
-Klaga inte, Min fru kom hem med ett visitkort instoppat i röven där det stog "Vi glömmer dig aldrig".

Dax igen

Ja då var broder hemma!
Vad har han gort i dag då?
Var ut och skottade och skulle ge hästarna midags hö. Jo vad ser jag det behövdes inte. Ett stort hål i lös höet, hur mycket har han  höst ut i hagen igentligen. Han såg förstås luckan jag kastar utigenom och där stog han tydligen och öste en stund. Det är inte riktigt soprent än. En så där 10 timmar har dom haft mat.
Om nån utomjording kunde komma och hämnta honom. Men det är väll förmycket begärt. Men dom säger ju att dom som tror på utomjordingar har oss som forsknings projekt och vilken skulle vara bättre projekt än han. Den hjärnan skulle man villja veta hur den funkar.

Påhälsnings dag

Idag har rocky varit på pictura och hälsat på. Oj vilken uppståndelse det blev. Man kan säga att han gorde succé.
Sen åkte vi till nobelgymnasiet där stora tjejen går, hon var tvungen och få träffa rocky det var så länge sedan tyckte hon.
Min bror kom hem i går kväll från umeå. Men han kom inte in förrän nu och pratade lite.
Imorron är det skol dag för linn och jag och rocky ska vara själva, få se vad vi hittar på.
Men på eftermidagen ska vi hämnta linn på skolan för att åka och hämnta ut datorn som hon fick när hon sålde jultidningar.
Svärmor är sjuk så denna torsdagen får jag laga mat själv.
Igår hadde jag fint främande från trollhättan min barndomskabrat som jag nämnt tidigare.
Så den sista tröjan blev utdelad till hennes lilla tjej.
Och jag stickar vidare på stefans norsktröja har kommit ungefär hälften nu.
Ja får väll säga förlåt till er på blekegatan också, jag han inte till er i dag för att hälsa på. Men fortsätt gärna och titta in på min blogg.

4 januari

Ja nu fick ni se vad jag åt på nyår. Entrécote med potatis gratäng och champinjonstuvnig och julmust till. Smakade bra!
Den andra frostiga bilden ser ni bla. min granhäck som jag skrev om tidigare. Brevid finns det lilla huset som jag bor i just nu men det blev inte med på bilden. Och det stora som ni ser sticker upp är där det  nya huset ska byggas nån gång i framtiden och det gammla ska bort. Kan man sätta ett enplanshus bakom all beväxliget utan att det ser fjuttigt ut?
Jag gör inte så mycket annat än stickar, rastar hunden, skottar, matar och vattnar hästar och i dag tog jag en stor rengöring med rycktborsten.
Men i morgon ska jag rida igen. Kanske åker jag och köper isolering till stall taket och snickrar på golvet på höskullen som inte är gort än. Jag har ju en vecka ledigt kvar.

Nyårs tallrik


Frost


I väntans tider

Idag kom min store storebror den älsta alltså och såga ved. Oj vad han tyckte att rocky var fin. Han hade fru och den största barnet med sig fast dom fick åka i egen bil, dom är lite roliga.
Två av dom nya hönorna har kommit igång och värpa ganska bra. Så nu börjar det bli lite ägg.
Igår var jag till säffle och hälsade på men rocky skötte sig inte så bra han sket i vardagsrumet. Eller var det jag som inte skötte honom, beror på hur man ser det.
Och när jag kom hem vid halv 7 så fick jag till grannen och käka kan man tänka sig jag slapp igen och laga mat jag är nog inne i ett stimm nu. Vi fick inte bara mat.......
När jag var hem och vattnade hästarna för dom måste ju ha sitt dom också. Då tog jag med mej stickningen är det i sin ordning eller är det respektlöst. 
JAG BLIR JU SÅ RASTLÖS.
Ja ja hon konstaterade i alla fall att jag kunde sticka.
Tack får man väll säga. Jag har lite svårt och veta vad jag ska göra med komplimanger jag får väll träna.

Ja det börjar närma sig den stora dagen också. Grannarna vill på kallas så vem vet det kanske blir ett i alla fall.
Vem vill komma?

Smarta drag

Idag tog vi och åkte till min bror som är bonde och hälsade på, det var säkert ett halv år sen sist. Han var ute med en häst och körde när vi kom. Han har också några nordsvenskar men han är aktiv och kör i skogen med sina. Valpen var förstås med och hälsade på. I morgon bär det av till säffle och hälsar på en arbetskabrat sen jag arbetade på tvab. Så i dag slapp jag och laga mat igen, fick det hos min bror smart va! Öppnade en liten dör i väggen på logen och lassade ut hö till hästarna i dag då slipper jag att bära runt hö så långt. Kasstar höet rakt ner i hagen. Smart va!
Linn ringde i dag har varit hos sin pappa i 4:a dagar, nu vill hon hem. Så hon åker nog med från säffle i morgon.
Kanske lurat på min bror att köra in min shetis medans hans barn har någott att pyssla med. Hans tös töllar om en shetis, han tycker det är onödit en häst man växer ifrån så fort. Då kan dom låna min så får jag den inkörd sammtidigt. Smart va!

RSS 2.0