401 inlägg

Har glömnt och berättat att bilen gick igenom besiktningen i fredags. Han sa att jag hade en bra bil och att det var lite fel oftast på sådana bilar. Blev lite förvånad att man inte kunde ta bromsprov på bilen för att det var 4-hjuls drift, i dagens teknik samhälle.
Blev inget piano i dag, får vänta till i morgon. Hade frågat särskilt om det skulle gå bra med en vanlig släpkärra men nu tyckte dom det skulle vara en som man kunde gå in i. Skulle den ge bättre komfort än en vanlig kärra konstigt. Männen får väll bestäma för en gångs skull. Suck
Var väldigt tyst på jobbet i dag när bengt var borta men det berode inte på honom igentligen utan att jag inte hade någon som lysnade. Inte ens jag kan prata utan att nån lyssnar. Idag är det ullared igen på tv.
Stefan var rolig under helgen, han sa att vi skulle åka ner i sommar när dom ska spela in nya avsnitt. Han kanske vill bli kändis och jag kan ju passa på och nämna min blogg i rutan och se om det händer någon ting.
Igår så passerade jag 400 inlägg. Lite flitig har jag allt varit men det räcker väll inte om jag ska kunna nå toppen av bloggare. Problemet är och nå dom som det skulle intresera. För det är nog inte dom vanliga läsarna som vill läsa om heminredning, smink, kläder, skor, fester och så underlättar det om man är kändis. Tyvärr så blir det inte så mycket sånt här inte.
Här mockas det skit för det mästa och så ska vi bygga men jag kanske hinner och bli pansioner innan det blir av.


Gott och blandat...

Idag vet jag att det finns en som ligger vågrätt i soffan så här kommer några små vittsar till dej att roa dej med.
Hoppas du hade roligt igår så det inte är förjäves.

Har du hört om den blinde som läste ihjäl sig?
-Hur är det möjligt?
-Jo, han kkom in i ett rum med strukturtapet.

Vad är skillnaden mellan en kvinna och en rottweiler?
Läppstift.

Varför fejkar kvinnor orgasm?
För att de tror att män bryr sig.

Hur många mansgrisar krävs det för att byta en glödlampa?
-Ingen. Låt kärringen diska i mörkret.

Varför döper man tornados efter kvinnor?
De dyker inte pp så ofta, men när de gör det för de ett jäkla oväsen och när de går tar de halva huset med sig.

Varför skapade Gud lesbiska kvinnor?
Så att feminister inte ska kunna fortplanta sig.

Varför fjärtar män mer än kvinnor?
För att kvinnor inte håller tyst länge nog för att bygga upp ett tryck.

Skurtrasse dax.

Ja just det dessa blondiner, det är därför jag är brunett. Ha HA
Red i morrse igen och skit jobbigt var det. Tror ridläraren har gått in för att plåga mej så mycket som möjligt.
Var till tyg affären efter ridningen, för sandra ville ha något att sy. Då kännde jag att jag var helt skakis i benen efter ridningen.
Sen var jag till obs och klippte mej det var välbehövligt ska jag säga så nu går det en stund igen.
Hem och kassta upp stefan på hästen och red en runda runt byn. Sen så började jag och städa och göra rent hos fiskarna. Skönt nu när det är klart fiskarna alltså för det har jag sjuvit på så länge.
Pyntar med lite stakar och sjärnor sådana som lyser HI HI.
Tvättat några tvättar har jag också gort så nu känner jag mej riktigt duktig.
Så har vi tränat rocky att hoppa hinder. Vad den grabben är duktig.

Känsliga Åhörare bör sluta läsa.

Den här är bra trots att det inte gäller någon man direkt men näst intill.

Ingemar och hans fru bor i Östersund. En vintermorgon, när dom åt frukost hörde dom nyhetsuppläsaren på radion säga: "Vi kommer att få 8-10 cm snö idag. Vi vill därför att ni parkerar er bil på den sidan av gatan med jämna husnummer, bara så att snöplogen kommer fram".
Ingemars fru går ut och flyttar bilen. En vecka senare när dom än en gång äter frukost, hör dom följande meddelande på nyheterna: "Vi vänter in ett nytt snöoväder idag, och räknar med snömängder på c:a 15-20 cm. Vi vill därför att ni parkerar bilen på den sida av gatan med ojämna husnummer, bara så att snöplogen kommer fram."
Ingemars fru går ut och flyttar bilen igen, Nästa vecka utspelas samma scenario igen. Nyhetsuppläsaren meddelar att det väntas mer snö. "vi räknar med 14-16 cm snö idag. Vi vill därför be er att parkera era bilar på den....."
Då försvinner strömmen. Ingemars fru blir mycket upprörd, och med ett bekymrat ansiktsuttryck säger hon till sin man:
-Älsking, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vilken sida av gatan ska jag nu parkera bilen på? Du vet, så att snöplogen kommer fram. Med kärlek och förståelse i rösten, som alla män som är gifta med blondiner alltid har, säger Ingemar:
-Men lilla älsklingen, varför låter du inte bilen stå i garaget idag?

Sandra försökte sova nyss, gissa om hon vaknade? Detta är min humor

Han krånglar så...

Är inte vän med datorn IGEN. Herre gud när ska det bara flyta på. Han vill inte in på internett. Förra veckan så bråkade jag med honom varje dag tre dagar på sträcken. För det måste vara en han, naturligt vis måste det vara det. Och i dag var det till det samma. Men nu hittade jag suport knappen själv och vissp så har dom grejat det.
Men det är lite kul dom frågar alltid att man ska kolla sladdar och anslutningar av olika slag. Ja svarar att det har jag redan kollat. Hi HI fick han för det, skulle sladen ha hoppat ur av sig själv eller.
Försöker även få i väg en order i party lite men det har också krånglat i tre dagar men nu värkade det ha löst sig men då blev jag utkasstad från sidan istället när jag var klar. När jag skulle in igen så svarar idioten att jag redan är inloggad. Visa mej sidan då för f...n.
Vad jag blir trött på datorer. Så nu skriver jag ett inlägg i min blogg medans jag väntar på att han ska släppa in mej igen brukar ta en stund. Så ni kan ju skratta er lyckliga. Annars så hade nog inte det blivit något skrivet idag heller.
Tänkte ge mig med ljusförsäljningen nu, men i dag fick jag som på beställning ett party bokat bara så. Konstig att man kan bara få ett utan och behöva göra någon ting. 
Vad är det för dag i morgon????? om inte en fredags fräckis...

Bullar ridning och piano.

Nu har jag tömt frysen och fylt i den nya som vi köpte för tre veckor sedan. Får se om det kan tänkas och bli en hel dag i ruklet och städa ur alla grejer så det blir klart någon gång.
Hittade ganska mycket bullpåsar så det blir nog och ta med en till jobbet i morgon så dom blir glada.
Imorgon är det ridning igen för stefan och denna gång ska dom träna på att tränsa och sadla.  Sen ska dom få prova och longera. För er som inte vet så står man i mitten med hästen springandes i ett långt rep runt.
Så det värkar inte som dom ska sitta upp denna gången igen, om man läser i papperen som dom fick.
Bara det blir uppehålls väder till helgen så ska jag slånga upp honom på vitspår så det händer något i utveklingen.
Jag ska få ett piano också helt otroligt som jag har tölat om att jag vill ha ett. Nu helt plötsligt kommer dom bara och frågar om jag vill ha det så är det mitt. Väntar att få se om det ser bra ut. Annars är det bara och vänta på nästa som ska kasstas. Ingen efterfrågan säger dom. Mins du maria när vi satt och spelade på din mormors piano gud vad jag var avis på dej som hade möjligheten och spela så mycket du ville. Vi var väll inget profs men vem vet man kan väll bli.

Korv, ljus och vallentinkort.

Nu får jag säga att jag är BÄST 54 korvar sålde vi här hemma så nu ledar jag försäljningen och får två korvar för bästa säljare och två korvar för att jag hållde i hela rullgansen. Har även hunnit med ett ljus party i dag också.
Men nu är min kariär slut som säljare jag har bestämnt mej för att sluta sälja ljus. Men jag är allt ganska bra på att sälja det måste jag få skryta med fast det är ju linn som skulle sälja korv men va fa... man måste ju hjälpa till annars blir det ju ingen skolresa för barnen. Imorgon är det måndag igen, då ska det packas plast stegar med vallentin kort igen och allt från helgen är glömnt en ny dag alltså. Livet går vidare.

Vad är en bal på statt.

Tack för att ni är belåten med mina fräckisar. Jag försöker så gott jag kan.
Svinen börjar angripa min sambo. Börjar se lite sliten ut tycker jag. Kanske blir det jag som får kassta ut svinet istället och ta in lammkött. Skissar lite på en kläning till den stora festen på jobbet även min mor skulle behöva hjälp innan hon trillar av pinnen av förtvivlan. Funderar om jag ska ha lavendel lila vad tror ni? skulle det bli bra och lite kortare till knäna, så man ser lite ärtig ut.
Varit till krk. Idag så fick vi longera hästen och en satt på utan stigbyglar. Lite kul var det allt men jag håll låda som vanligt. Efteråt så stack vi och köpte inspänings tyglar som man använder när man longerar. Så vi får se om det kanske blir och prova sen på någon där ute i hagen. Ska sy julgardiner till svärmoder idag också så jag kan fokusera på min kläning när jag har tänkt klart.

Fredags fräckis.

Pekka var hemkommen från det finska vinterkriget och bankade på dörren till deras stuga.
 -Vem är det som bankar? ropade hustrun inifrån.
 -Det är Pekka, och gissa vad jag bankar med.

Gustavs käring var ett riktigt måndagsexemplar, vilket han som så många andra äkta män inte upptäckt förrän ringen satt gjuten på fingret. Godhjärtad som han var försökte han ändå på alla vis muntra upp henne och förärade henne sålunda en präktig blomserkvast.
 -Jaha! fräste käringen. Nu har du förstås tänkt att jag ska ligga på rygg i fjorton dar bara för det här.
 -Tja, svarade mannen undergivet. Det får du väl göra om du vill, men har du ingen vas?

Mugg salva


Välldigt bra mugg salva måste få en ny. Blev lite suddig bild men men...

Siri


Vår kanin siri hon är lugnast och snällast. Det var hon som vi försökte para i sommras
gick välldigt dåligt för göra ett nytt försök.

Flinkens sadel


Min första sadel som jag hade till min shettis flinken. Var 9 år då så det är ett
tag sen men den gör jag mej aldrig av med.

Puuuust

Börjar och bli lite mycket nu.
Som i dag först jobba sen till svärmoder och äta. Kl 17 ger vi oss av mot karlstad igen för att Linn ska rida.
Försöker och sälja lite salami på läktaren och det gick bra i dag. Sen hem och ta in dyblöta hästar, hänga upp deras täcken så dom kan torka lite till i morgon för då är det väll en ny blöt dag.
Tar lite kort i stallet för att kunna bjuda er på några bilder. In och kolla om dom har ringt om korv. Sen upp till bloggen och skriva lite och några bilder. Har även tagit ut ett paket som jag fick från party lite ska försöka och kolla av lite för till söndag ska jag ha ett party i grums. Burken som jag har tagit kort på är för att en vän till min dotter ska till ullared till helgen och är så snäll och ska sköpa med en till mej när hon ändå ska dit. Skyst tycker jag. I morgon ska jag försöka plocka upp min svärmor för att följa med och köpa tyg till julgardiner som hon vill ha nya och själv så ska jag titta på tyg om jag ska sy en ny kläning till pictura festen kanske får se om jag hittar något snyggt först.  Eller om det ska bli balkäningen som jag har lakt ut på bloggen redan sen förut.
Vi får se hörs i morgon då blir det en fräckis.

Min skapelse.


Ja här är resultatet av min spis. Den ska väll skuras upp och lackas. Är även
meningen att den ska målas ner till men jag har inte bestämnt mej hur. Anndra
sidan av muren är vit men stefan vill inte ha den så ljus. Kanske någon grå som
går ihop med murbruks färgen. Men upp till ska det bara vara sten. Kolla in spisfäckten
nu är den på plats sköööööööööööööööönt.

En runda i skogen.

Varit duktig igen. Varit ute och sprungit. Försöker också få sålt några salami till och på fredag blir det och beställa korven. Ska bli roligt och se om det är någon mer som har sålt. Börjar bli lite orolig att dom har skitit i det. Men då blir det ingen skolresa, bara och stanna hemma. Jag lägger inte ner massa arbete på att dom är lata nej TACK.

Hönshus.


Hönshuset innifrån. Den stora tuppen och den vita hönan var stefans när han flyttade
hit men nu är borta. Sen svarta är snodas och är silkestupp. Stor skilnad eller hur.

Murkla


Sandras harkanin som heter Murkla. Ögonen är inte röda vanligt vis.

Timmerkärra.


Vår lilla timmerkärra som vi har till fyrhjulingen. Bra att ha när man är på
tomten och kör bort lite ved efter några tallar som vi hög ner.
Gammla ruklet i bakgrunden.

Hackspätten


Nu är nyhetstorkan ett facktum. Min lilla hackspett som håller på och få
hjärnskakning. Har ni förstornings glas så ni ser den i toppen.

En vanlig lugn och skön dag.

Ja vad har man gort i dag då.
Var till krk och red först på morgonen. Även  Stefan släpade sig upp och följde med. Fast i älighetens namn så var det för att vi skulle sticka vidare efter ridningen in till stan och titta på frysbox. Vist det blev en med hem så nu kan jag ladda den med riktigt mycke kaffe bröd till dej Bengt när du ska komma och hälsa på. Hi Hi
Vi passade på och åt mat i stan innan vi åkte hem för när jag kom hem så började jag och städa. Skurade hela bad rumet även bad karet så det glänste. Sen så städade jag undan massor med pryllar så mina gäster i morgon får plats i mitt lilla kök. Mina rid kompisar kommer och ska bekanta sig med hästarna och deras män ska med också. Kan tro att det är spitt samt det här med hästar. Sen skottade jag och var till hönorna med mat och vatten. Sen gorde jag något otroligt leta fram tränings kläderna som sovit sen semestern. Ni kan gissa va rocky blev glad när han fatta att mamma har blivit så tokig att han skulle få ut och springa. När vi kom hem så hade stefan blivit klar med spisfläkten.
Så nu sitter den på plats. Här ska stekas pankakor och fläsk. Det var nästan omöjligt förut i alla fall när det är kallt ute. Man måste nämligen ha minst en dörr öppen. Låter kul va
Nu ska vi äta rökt makrill i soffan och se brasan brinna i takt med levande ljus bara stefan och jag. Det ni trodde ni innte va!

En Bellman klassiker.

En engelsman, en tysk och Bellaman hade alla tre åkt fast i Saudiarabien för attt ha druckit sprit. Enligt saudisk lag dömdes de till trettio piskrapp vadera och utvisning.
 -Innan vi börjar, ni har rätt att ha något på ryggen under prygeln, sade fängelsevakten.
 -Jag tar gärna lite linolja, sade engelsmannen.
Man smorde in hans rygg och utdelade sedan trettio piskrapp. Sedan fick han stönande och stapplande börja gå mot flygplatsen för att sätta sig på första bästa plan till London.
Tysken var av hårdare virke, han ville inte ha någonting. Han tog sina trettio rapp, spottade på backen, kallade vakterna för schisers och knallade iväg.
Sen var det Bellmans tur. Vad ville han  ha på ryggen?
 -Å, jag tror jag väljer tysken.

Ett bevis på inteligens.

Han gav sin fru bara tre dagar på sig att flytta.
Hon spenderade första dagen med att packa sina saker i flyttkartonger. Andra dagen kom flyttfirman och hämtade hennes tillhörigheter, Tredje dagen satte hon sig ner för sista gången i deras vackra matsalsbord med levande ljus, satte på lite skön bakgrundsmusik och festade på ett kilo räkor, en burk fin kaviar och en flaska Chardonnay. När hon var klar, gick hon in i varje rum och lämnade räkskal och kaviar i fållen på gardinlängderna och inne i gardinstängerna. Sedan diskade hon, gjorde fint i köket och gick därifrån. När maken återvände med sin nya flickvän så var det en fröjd de första dagarna. Sedan, sakta men säkert, började huset lukta. De provade med allt, skura och vädra. De kollande ventilationen så det inte fanns några döda gnagare där, mattorna ångtvättades. Hängde upp Air fresheners överallt. Saneringsfirma kom, så det fick flytta ut några dagar, De betalade även för att byta ut den dyra heltäckningsmattan, Inget fungerade. Folk slutade komma över och hälsa på, hantverkare vägrade jobba i huset, hushållerskan sa upp sig... Till slut stod de inte ut längre så de bestämde sig för att flytta. En månad senare, fast de sänkt priset till hälften, kunde de inte hitta någon köpare till deras stinkande hus. Ryktet spred sig, fastighetsmäklarna ringde aldrig tillbaka till dem. Till slut lånade de en stor summa pengar från banken och köpte istället ett nytt hus. Ex-frun ringde sin förre make och frågade hur alllt var. Han berättade hela historien med det stinkande huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem så hemskt mycket och skulle kunna tänka sig att reducera skilsmässouppgörelsen i utbyte mot att få huset tillbaka. Medveten om att hans ex-fru inte hade en aning om hur fruktansvärt det luktade, gick han med på ett pris som var en tiondel av vad det var värt bara hon skrev under samma dag. Hon gick med på det och inom en timme hade hans advokat levererat papprena. En vecka senare stod mannen och hans nya flickvän och flinade när de såg flyttfirman packa ner deras saker för att flytta dem till deras nya hem, allt, inklusive gardinlängderna och gardinstängerna....

Baconinflensa

Härliga inflensa tider. Vad kommer härnäst Älginflensa, fårkrupp, taxutslag eller tv-allergi. Den som överlever får se. Börjar det inte gå till över drift nu. Dom har inte ens kommit på varför det finns spädbarns död men ändå liter vi underliga varelser blint på vetenskapen som inte ens har haft tid till och forska i denna spruta.
Och ni rökare som nu tar denna spruta ni är patetiska. Ta sprutan och sätt er och rök i väntan på att dö i det istället. Ni svenska folket ni är så underbart kloka så jag blir tårögd.
Själv så har jag fult upp med mina kroppsliga funktioner som för tillfället är nacken. Ska till en attrapat i morgon och se om det går och rätta till. Har svårt  att sätta upp en hästsvans för att det gör ont. Men en ska väll inte klaga. Svininflensan kommer väll och tar mig snart ändå, eftersom jag vägra ta sprutan.
Hoppas någon även tänker på dessa som värmer parkbänkarna att det finns vaccin till dessa stackare, dom kan ju dö dom också. En del av dom kan ju sätta sprutan själva och inte belasta sjuk vården. Undrar också vart dom ska spara för att täcka dessa kostnader som blir extra för denna hysterin. Nej se till och dö i nån form av inflensa i stället för att hamna på långvården då slipper ni lida så länge.

Mitt liv del 3

Hur mycket har jag flyttat då! Jo en del kan man säga.
Föddes i molkom där vi bodde i en lägenhet tills hon kom på att flytta ut till min far på gården. Tror jag bodde där i 2 år ca tills hon flyttade till molkom igen i lägenhet. När jag var 6 år så flyttade vi till säffle för min mor hadde träffat min lillebrors pappa, men där blev det inte långvarit si så där dryga halvåret. Då flyttade vi till grums och där blev det ett tag. Fast först bodde vi i ett hus vi hyrde i tre år sen var det dax att flytta till lägenhet på orrby.
När jag var 16 flyttade jag hemifrån till en kille som hette Dan. När jag var 20 var det dax att skaffa egen lägenhet och bli av med pojkvännen. Skaffade lägenheten i segmon för det var så bildigt och så jobbade jag i säffle så det blev lite närmare och så bodde även min mor där i ett hus. Tills det blev kattastråf för henne och hon flyttade in till mej med lille bror och två katter. Grattis säger jag.
Jag hadde lägen heten själv i ett halv år sen efter yterligare ett halv år så hjälpte pappa mej att köpa en ny lägenhet i grums så min mor fick lägenheten av mej. Bara jag hadde flyttat ut så flyttade hennes gubbe som hon lämnade in. JiiiPi sa jag då och vi pratade inte med varandra på ett halvår kanske.
Efter ett år i min etta så lämnade jag den för att flytta in till sandras far för jag väntade henne då.
Var i lag i tre år så var det dax igen och få sig en ny lägen het som varade i 2 år då jag träffade linns far.
Vi skaffade oss ett boende utan för grums på landet som vi hyrde i 4,5 år. Sen bytte vi till ett störe hus längre in i skogen varade i 2 månader. Fick nog skaffade mig en ny lägenhet i grums och så hade jag fått ögonen på mikael som jag gick i skolan med. Efter 6 månader flyttade jag dit upp till klässbol i två år. Nu var måttet rågat styrde kosan till Molkom först till en lägenhet  i 6 mån, sen till Stefan ett tag tills kåken blev bebolig och då hadde inte enns vilda hästar kunnat stoppa mig. Ska alldrig flytta mer inte utanför gårds gränsen i alla fall tro mej.
Kanske blev lite tjatigt med det är sanningen. Nu har ullared börjat så hej då!

Mitt liv del 3

Renoveringen! Min bror gorde nästan klart ut sidan och så förberede han åt mej på insidan som sätta upp toa väggen, isolerade och spikade på inertaket innan han åkte hem. Sen tog jag vid.
Skruvade på gipsskivor spackla tapiserade väggar. Spacklade golv slipade och la korkmator. Tog ner köks inredning i gammalkåken och skröv upp i mitt nya kök. Gerade golv list och taklist. Snickrade fönster smygar och runt dörrarna och så klart så målade jag allt. Murningen av spisen är ju inte riktigt klart än men det kommer och då blir det bildbevis. När det blev sommar så flyttade jag ut utan att det var helt klart så när sen sommaren kom så fick min bror dra igån badrumet så det skulle bli klart innan vintern och att vattnet skulle komma på plats. Hade kört med kall skällan på gården under tiden. Min bror bodde här vid denna tid punkt, flyttade ner på midsommar afton detta år.
Så då hade jag 5 hästar och en trasig person att ta hand om också medans jag skulle få ordning på mitt boende.
Då visste jag inte att det skulle vara i 4: långa år.
Under denna tiden så fick jag se till att min bror fick mat och en del ekonomisk hjälp. Han klarade att fokusera höskörden men han glömde hästarna så man fick vara med och hålla koll. Till slut så rasade hans liv samman så då fick jag göra allt själv. Hans ekonomi hade inte börjat och funka fast en bil hade han lyckas köpa sig när han flyttade ner på 80 tusen fast inte en krona på fickan.  På sommrarna så tog han hit sina två döttrar. fick även stå med mat till dom också fast den lilla åt alldrig min mat hon gick och små åt i husvagnen under dagen och han årka inte ha någon koll. Hyffs har dom inte hällre lärt sig och tvätta sig gorde bara den lilla under tvång och gallskrik ,kamma håret var omöjligt. Ni kan förstå att den ungen hatade mej, här kommer man inte och gör som man vill inte.
Varade i 4 år. Min mor gorde ingen ting var hit någon timme då och då. Köpte med godis till barna så då blev det änuvärre med den lilla och maten. Nej min mor har ju katterna och papegojan och inte minst sin underbara man att ta hand om istället. Så vad är en otacksam lilla syster att bry sig om. Hon har ju fått sig ett hus som den snälla store brodern har hjälpt henne med.

Mitt liv del.2

Efter min sjukdoms tid så började jag och jobba igen och då var det 2:a januari och inventering så då började jag min första dag kl. 6 på morgonen. Var lite tungt men jag genom led dagen, slutade kl. 20.00 den dagen.
Slutet av januari så började jag hos en järnskrynklare som var riktigt kul. Till slut fick han mej och bli kul också så då tyckte han att jag skulle gå vidare själv och tackade för sig. Jag fick lova honom innan jag gick att jag skulle lämna allt och flytta till min gård.
Då började jag och tänka på att byta arbete. Sökte mej till min mor igen på hennes arbetsplats. Där ville dom att jag skulle lämna in någon form av brev om mej själv så det gorde jag och fick komma dit på anstälningsinterjuv.
En vecka senare så ringer dom upp och säger att jag ska säga upp mig och då är det slutet av februari och ett år har gått lite drykt sen jag var sjuk. Och jag har börjat lite smått med renoveringen av gille stugan på gården.
Så nu var det bara och åka till molkom och ta den lägenheten jag har letat på, sen tidigare och börja flytta från min dåvarande sambo utanför klässbol.
Blir bråk igen om var min dotter ska skrivas på för adress. Han tyckte det blir för långt i från honom. Men det blir till lägenheten till slut efter många turer. Renoveringen fortskrider under våren då min bror kommer ner från vännäs under 3 veckor. Stefan och jag blev ett par i slutet av maj så han fick var hantlangare till oss.
Under sommaren fick jag börja på en annan avdelning på jobbet som hade hand om jul kort. Under jul utkicket så blev det mycket övertid.  Så efter jul tog jag mig ledigt i tre veckor och då började jag att inreda mitt hus. Åkte ut till gården tidigt på morgonen då stefan ej hade vaknat. Jag hade på hösten lämnat lägen heten för att bo hos stefan tills huset skulle bli bebolit. Han tyckte det skulle bli mer praktiskt så och onödigt dyrt med två ställen för mej när jag ändå sov hos honom. Men då blev det ännu ett adress byte för linn som inte fadern gillade. Men då tog jag ut till gården för att det skulle bli den sista gången. Men då var han rädd att jag skulle flytta dit utan och göra klart huset och bo i husvagnen med linn så då var det att protestera igen. Skön kille eller hur.


Mitt liv..

Har läst igenom lite inlägg från min start på bloggen. Var lite kuligare inlägg då tycker jag. Lite svårt och komma på hela tiden spänande saker att berätta. En mins inte riktigt allt som har hänt under årens lopp.
Men jag kan ju berätta lite vad jag jag har jobbat med.
Började som kassörska i en ica butik i grums. Sen sökte jag där min mor jobbade, TVAB säffle där jag fick jobb direkt som kablagemontör. Man monterade ihop elkablar till en så kallad matta till volva. Inte för att man ska skryta men jag la mellan 27 och 30 mattor på en dag och akordet låg på 13 st. Det skulle ta ca 25 minuter för och göra en. Låg på 10-13 minuter för mej. Måste få vara lite stålt för om man har ett guld korn så vill man inte gräva ner det. Sän så flyttade dom till portugal och då blev jag arbetslös. I hela 10 år vara det med lite åtgärder som starta eget kurser och va på fotbollsklubben i segmon som allt i allo. Men jag träffade ju manen myten ligenden christer som blev linns far. Han var konsumföreståndare så jag jobbade lite hos honom tills han fick in mej på en affär i grums. Så satt man där igen i kassan på konsum.
Men så ringer dom från en stor ica butik i grums som har hört från arbetsförmedlingen att jag skulle vara något för dom och så blev det i hela 5 år. Fast där fick jag bli chark biträde i stället. Skit kult jobb förutom alla kunder som blev lite jobbigt till slut särkilt när jag fick min deperitions knäpp. Blev lite sajko förstod ganska snappt att min kropp stog inte rätt till så jag sökte hjälp och blev sjuk skriven i en månad och det var dec. när vi har som mest i charken och göra. Men det var under bart och kunna bara vara i fred under dagarna. Sov välldigt mycke både dag och natt. Men det tog något år innan känslan var borta så jag kännde mej åter ställd.
Nu var det inte riktigt jobbet som var orsaken utan dessa män så nu kanske ni förstår varför jag hånar dessa varelser så mycket.  Jag måste göra lite kul av det hela för att kunna se framåt.

Fredag igen.

Har äntligen lämnat ut alla provförpackningar till ungarna som säljer salami.
Sandra kom i bilen och ska stanna under helgen och följa med när jag rider i morgon.
Linn ska till skolan till morgonen för dom ska tävla i lego tävling och hon ska hålla före drag om miljö problemet.
Skönt på jobbet nu när alla extra arbetarna är borta. En störing som man är. Är lite svårt och jobba med vissa typer av mäniskor. Men nu är allt åter ställt bara bengt och jag med rix morgon Zoo i öronen.
Dax för jul fest på jobbet snart undrar hur jag ska göra med min sambo han fyller år samma dag. Men rocky finns ju kvar hemma så det borde inte gå någon nöd på honom eller hur?

Fredags historia

Tio saker män vet om kvinnor:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Dom har tuttar

Paret hade varit gifta i många år och hade aldrig riktigt grälat.
  -Hur kommer det sig egentligen att du aldrig tappar humöret och börjar
gräla med mig, undrade mannen.
  Hon svarade att hon hanterade ilskan på annat sätt,  mannen blev nyfiken och undrade hur hon gjorde då.
  -Jag skurar toaletten.
 Mannen kunde inte begripa hur det skulle kunna hjälpa.
  -Jag använder din tandborste då.

Sprutor...

Fick till ett litet prakt gräl med ex:et Christer igår kväll om svininflensa sprutan.
Skulle vara vänlig och prata med honom om att linn har fått en lapp på skolan om sprutan. Ville höra hur han tycker. Jo då han tyckte lika mycket som jag tyckte tvärtom. Hur gör man då!
Jo jag kunnde facktiskt ha tänkt mej att låta linn få ta sprutan om han hade tyckt det på ett normalt sätt, men när han idiot förklarar en för att man har en annan åsikt och tycker självklart att man ska ta sprutan och att det inte fans något att säga om det. Då blir jag igelkott. Han sa till slut att vi fick göra som vi ville. Han gav sig helt otroligt.
Om media kunde sluta med att skriva massa skit och hålla sig till fakta istället. En skulle kunna tro att det är nya digerdöden som är i anntågande som tar med sig allt i sin väg. Mins ni inte när aids var på tapeten det var i princip falit och gå förbi en smitad. I dag är det bara och skydda sig när det ska till annars är det i princip ofaligt.
Nej ni dom får komma med något häftigare om jag ska bli skrämnd.
Är lite på krigs stigen i allmenhet. Har hört att polakerna är i farten igen och själ lite här och där. Kom igen säger jag men vänta till jag är hemma så jag får försvara mej. Annars håll er undan!
Nu ska jag sälja korv!


Från höna till salami

Idag har linn och jag tagit oss en ridtur i skogen. När vi kom hem så fick jag upp stefan en runda på gården.
Stefan har gort fint hos hönsen. Vi släppte ihop alla kycklingar in till dom stora i går kväll. Det värkar att gått bra förutom att snuttan blev så förskräkt så hon klämde sig under gång bron in till värpredena. Så i morse så trode jag hon var borta till stefan hitta henne där under.
Var till Lennart och Britt-Marie i går kväll på lite kvälls supe. Mycke gott!
Min mor var här en stund under dagen så vi åkte till kyrkan och tände lite ljus och la på en krans efter alla konstens regler så nu är det klart för denna årstiden. Bara och gå och tända lite ljus då och då.
Var till svärmoder och satte upp nya gardiner för vintern så nu är hon också nöjd en stund.
Och i kväll ska jag fjäska till och göra bakad potatis med hemgord räkröra.
Är uppe i 14 salami än så länge men jag fick medelande från en annan i klassen som har sålt hela 44 st.
Så det var bara och grattulera den för en så fin insatts.

RSS 2.0