Rocky på sin första fisketur.


Fiskar tävling

Varit ute och fiskat med stefans jobb. Skönt väder men ingen fick fisk. Vi var mellan 10-12 st tror jag.
Igår när jag åkte från jobbet så stack jag och köpte den äfterlängtade spisfläkten.
Hem och gorde räksallad till bakpotatisen som jag bjöd min andra hälft på till tv:n på kvällen.
Imorse fick jag ligga kvar i sängen och stefan gick upp och släppte ut hästarna jag kunde själlvfallet inte sova men till slut tog jag fram boken och läste en timme innan jag gick upp det var skönt för omväxlings skull.
Åt frukost först sen började jag damsuga och skura golvet. Stickade lite på stefans tröja innan det var dax och åka på fiske tävlingen.
Borta bra men hemma bäst!

Hästen är funnen

Nu tror jag vi har hittat en häst till Linn. Ska provrida till söndagen när Linn kommer hem igen. För hon åkte nyss med farsin och ska titta på hocky.  Kommer inte hem förän till söndag.
Sitter och väntar på att få hämnta grannen och åka lyssna på ett medíum som ska hålla någon form av föreläsning.
En granne till ville med som ringde nyss. Kul då blir vi fler det är alltid ruligt.

I väntan på sommaren

Hämtade min dotter i stan efter jobbet. Hon fick övningköra hem och jag lever som ni ser.
Imoron ska jag på en sorts föreläsning som ett medium ska hålla ska bli spänande vad hon har att lära ut för nåt. Åter kommer med mer om detta. Kul Maria att du ska upp till värmlad hoppas du kikar in med elsa, vi kanske kan köra lite spark ha ha. Letar häst till Linn men det vill sig inte riktigt alla hästar vi ringt på är borta redan eller så är det dom hästarna som är något att ha som vi ringer på och alla andra hinner före. Rocky trifs inte i kopplet han vill vara en fri hund så nu kräfs det övning. Stefan insåg idag att han köpte för billdig ring åt mej när vi förlovade oss för 1 1/2 år sen. (Viktoria ni vet)
Bättre sent än alldrig. Men jag får väll  vara nöjd ändå det finns ju dom som inte får en ring alls. Och nu är jag för gamal för någon mer ring så vi får leva i synd som så många andra.
Jag tror jag ska på after work till nästa fredag i alla fall, börjar bli biten tror jag. Ska ni inte hänga på blekegatan?
Jag har börjat skissa på min jordkällare som jag ska renovera till sommaren. Måste ta en bild så ni får se före och äfter bilder och bedöma och godkänna mitt arbete.
Nu länktar jag äfter sommaren jag börjar bli lite rastlös att börja bygga.

E621

Klart jag håller snön kvar åt dej tills du kommer. Ja har ju frysbox vad gör man inte för vänskapen.
Har ridit igen, vi tränade hoppning. Men vi blir alltid sena så man hiner inte så mycket. Synd
Ringde på en häst till Linn igår män den var borta i dag så det blir att fortsätta hålla ögonen öppna.
Viste ni att E 621 är ett smakhöjande ämne. Men även ett gift och det fins i mat, bla i mjuk ost vad säjs om det.
I små mängder så spelar det inte någon roll men vem vet hur mycket mjuk ost en mäniska kan få för sig att proppa i sig.

Syr så ögonen blöder

Idag blev kl halv 6 innan han fattade att han skulle göra mat. Snapt macherat.
Fast en kul grej har faktiskt hänt i dag. Min lille bror Nicklas ringde det var sisodär julen 07 som jag pratade med honom sist. Han levde och måde bra. Men han var rädd att det skulle bli nedskärningar på jobbet. Han brukar alltid sitta i knipa när han ringer  så det var väll det som var problemet denna gång.
Jag skäms lite i dag, jag har suttit inne och broderat hela dagen. Men nu är det inte så mycket kvar, men det tar tid allting.
Vänta och se det kommer resultat på bloggen när det är klart.
Vad mycket snö det har kommit funderade ett tag om jag skulle ta kort och visa er men ni har väll också fått misstänker jag.  Men kanske inte du Maria?
Nu går jag och syr igen hej då!

Nu är det städat

Städat klart pust.
Tog lite bilder på övervåningen så ni kan få en bild utav hur mitt liv serut. Det ni ser är våra garderober varför det ligger en bräd bit på mina kläder beror på att jag inte vill att katterna ska ligga på kläderna. Första bilden visar nästan hela övervåningen det är bara dubbelsängen som inte syns riktigt där jag står och tar kortet.
Detta är en stor orsak varför jag tappar humöret på den som ska stå mig närmast. Det är ju meningen att vi ska bygga hus uppenbarligen så är det bara jag som begriper att det behövs eller vad tycker ni? Han behöver ju inte hålla ordning i detta kaos.
Så måste jag tacka pernilla som ringde när jag hållde på och avsluta städningen det behövde jag. Framför allt prata en stund. Har inte blivit så många stavelser i prat annars, mina barn är ju inte hemma denna helgen.
Tog in hästarna för en stund sedan dom såg ut som snöbollar. Fick skotta lite snö ni som följer bloggen ingående vet ju att jag tycker det är ganska roligt. Tyvärr så hinner jag inte med det så mycket för stefan har ju en leksak med plog.
Tittade till hönorna och strödde nytt spån till dom innan jag gick in.
Nu ska jag avsluta dagen med att ducha och sätta mej framför tv och brodera tills det är dags och gå läggasig.

Linns klädgarderob och filmerna i trappan ner


Garderoberna efter sidan


Min klädgarderob


Inteligenta män

Kul att det smakade bra. Synd att två av er var borta hos mej så dom fick inget.
Idag har jag lite olika ideer i huvudet.
Först SAAB. Klart inte rigeringen ska sattsa på själlva saab, hårda ord men tänk efter det är väll ingen klok spelare som skulle sattsa pengar på den haltaset hästen eller? Ta pengarna och skaffa andra jobb i stället eller skaffa mera bögar som vill köpa bilarna.
Sen har vi detta samtalsämne igen inteligenta mÄn om det nu går och sammankoppla dessa två ting.
För en timme sen gick han ut sammtidigt som jag satte  på mej kläderna för att gå ut och göra klart dagens sysslor.
Han skulle städa iordning i garage, inget konstigt med det. Bara bra. Men det roliga är att han gör så varge Lördag vid samma tid och vem får tänka vidare jo jag igen som har sakt ifrån att jag hatar att laga mat för det tar ändå en heldel av min fritid. Jag har bla tänk göra någon form av foder bord till hästarna för etna ställer alltid sig och kissar i höet även rasmus i bland. Vad händer då tror ni om jag väntar ut honom och komma på matlagning själlv.  Då brukar han gå in när han blir sugen och ta sig en kopp kaffe istället och gå ut igen. Om jag frågar honom  om inte han kan laga mat så frågar han vad han ska laga. Jag svarar öppna skylskåpet och ta ut det som finns. Inteligent va!
När han kokar spagetti så sträcker han alltid ram ett spagetti strå som jag ska smaka på och fråga om den är kokt.
Inteligent va. Diskar före han lagar mat och drar ur diskproppen Inteligent va.
Det finns säkert ingen i saabs styrelse som är kvinna så man kan ju bara tänka vad som inte tänks.
Nu ska jag städa klart övervåningen sen får jag ta mej en kaffe kopp och vänta på mat. Jag vet jag dricker inte kaffe. Men det var kul.

Tro Hopp och Kärlek

Idag var jag till jobbet, men det hade kunnat kvitta det var sågott som klart med ordrarna.
Köpte lite skumgummi till en soffdyna som ska ligga på kökssoffan och ett par nya kuddar. Ja stefan fick en ny han med ni som undrar. Började städa övervåningen för ett par timmar sen men nu fortsätter jag i morgon, ska sätta mej framför teven nu och brodera.
Jag slängde lite kläder också när jag började men städningen. Vi pratade om städning på jobbet så jag blev lite inspererad att snygga till lite extra det är därför städningen tar lite tid, jag måste gå igenom lite saker för att kunna få det riktigt bra. Det är ditt fel Karin?
Jag skiter i att laga nån mat idag och det finns ingen annan som har komit på det häller. Mat alltså!
Hittade en kasse med böker som jag har fått av min mor. När hon är klar med en kasse så dimper den ner här. Men jag är lite trött på dessa kärleksromaner dom är som Gud ungefär. Man ska tro påt men man ser inget avdet.
Är Gud en man tro. Dom säger att han lysnar. Sen när gorde en man det. Nej jag tror han är något annat en utdöd ras helt klart. Ha
Idag kom det post till min bror undrar vad en gör med den. Ger min mor och säger jag vet ju inte var han är. Mej har han inte sakt något till och inte häller fått någon nyckel varken till husvagnen eller extra nyckeln in till mej.
Hoppas på att jag är på bättre humör i morgon. Hoppas kan man alltid!

Magsjuk

Jag har varit hemma och magsjuk i två dagar nu. Men i morgon går jag nog.
Men jag har inte suttit och rullat tummarna för det.
Började på en födelsedags tavla till stefans släkting det blir väll dop snart så jag tänkte vara klar i tid. Man vet ju aldrig hur tidigt man vill döpa denna sparv som ska heta William, tycker det är ett väldigt svårt namn att säga.
Det är lite lungt och sjönt nu när man fått mindre med hästar. För nu kan Linn skotta själv och ta in dom. Hämnta hö går också bra för henne nu behövs det bara en säck och skottkärran får plats i en box tills nån kan hjälpa henne med den. Hon är ju ändå bara tolv år.
Rocky var hemma hos mej igår men det ångrar jag han var helt galen inte en lugn stund men i dag har han sovit hela dagen som kompensation för igår förstår jag.
Nästa vecka är det sport lov. Då kommer Sandra hit och ska passa Rocky så han slipper vara med på reningsvärket.
Jag har slut på mina historier så nu vet jag inte vad jag ska hitta på med bloggen på Fredagar ska gruna lite på det.

Bra jobbat

Tänk att när jag får till det i skrivandet så handlar det alltid män. Konstigt men ni får inte tro att min stefan har alla dessa fel nej då jag tog en helhetsyn på alla jag känner.
Det blir lite svårt och bräcka det sista inlägget.
Men idag har vi plockat ordrar som väger sammanlagt 5 ton. Så mycket har jag och camilla lyft på pallar i dag.
Det skulle ha varit en kar till det, men då finns dom alldrig till hans.
Karin och Malin har plockat ordrarna.
Idag jorde dom det igen hönorna 8 ägg  på 8 hönor bra jobbat ni med.
Vill glädja Bengt lite med och säga att i morron kommer jag med mockarutor till er. Bra va?

Män skapade av gud

Mitt favorit ämne MÄN.
Vaför är en man så kompliserade och omständig. Vi kärringar vi är jämna och bra och okompliserade. Gör allt och griniga jämnt.
Ja det tycker väll männen ialla fall. Om dom ska städa så fuskar dom om dom vill hjälpa till och känna sig hjälpsamma så diskar dom och är nöjda med det. När dom ska vara sociala så blir dom packade. Dom känner igen en blondin på flera meters håll men ser inte när toa stolen är uppfäld efter toa besöket.
Dom behöver se repotage på tv om kvalster om dom ska komma på att byta i sängen.
Och så fattar dom inte att om dom vill ha av oss kläderna så måste dom elda så vi inte fryser ihjäl innan dom ens hinner få av sig brallorna.
Så vill dom alltid att man ska säga vad man vill ha hjälp med. Bor inte dom i samma hus eller.
Om man ska någon stans så tycker dom att det tar tid för oss att bli klara. Vad då vi får ju ordna allt som ska med och fixa så det klarar sig tills man kommer tillbaka.
Tvätten då varför kan inte en man hänga tvätt är det inte ganska uppenbart att det måste vara plan för att slippa onödiga rynkor.
Varför tycker dom att vi vill ha allt gort på en gång, när det inte är så. Men det kunde vara skoj om man slapp säga vad som behövs göras hela tiden och så går det långsamt för dom ska ju alltid göra i sin egen takt.
 O så har dom åldersnoja trofaan det om dom ska hinna allt här i livet så får dom rycka upp sig om dom ska hinna innan kroppen blir för slapp för att orka sitta. Men nu har väll alla tv:e i sängkammaren så då går det väll ingen nöd på dom.

Rätt eller fel

Började lite smått att hoppa på ridningen i dag. Men det är svårt när det alltid är någon i vägen som inte får upp hästen i galopp eller trav. Men det här var nog min melodi skit skoj var det.
Äggen gick hem tror jag hos mina arbetskabrater. Men vi har arbetsplatser över hela karlstad så nästa procekt är att baka till dom på blekegatan dom är lagomt många så dom kan få något gott till kaffet i stället. hum vad ska dom få tro,
vi får se.
Imorgon ska jag jobba över dessa ordrar tar nog knecken på oss innan veckan är slut. Så jag passade på nu när jag skulle ducha  och lägga mej i badet en stund skööööööönt skit sköööööönt rent ut sakt.
Hörde på nyheterna förut om en klottrare som jorde sitt examensarbete i tunelbanorna i stockholm. Nu ska dom ta ställning om det är brukbart att han får göra så. Va faan är värden på väg det finns väll redan lag på att man inte får göra åvärkan på andras saker i detta fall väggarna i tunelbanan. Det är väll skit samma om det är ett examensarbete.
Kom och klotra på mina väggar så ska du få se att du ska få en änkel till månen.
Såna saker kan jag bli stollig på.
För 10 år sen ungefär så hade jag en ide om att ta hand om fosterbarn eller avlastnings barn Men det skulle inte gå kom jag på, jag har för häftigt humör. Jag är inte förhandlings bar när det jäller rätt eller fel. Då ska dom bara lyda och en tonåring skulle hata mej på en gång skulle jag tro.
Ni behöver inte svara på just detta inlägg. Jag förstår att ni håller med ni som känner mej.
Hejs svejs

En vinter på bild

Bilden nedan är en snutt på min väg genom skogen innan jag är framme. Sandingen funkar så bra eller hur. Men nu när jag har fått en spark, har dom öst på utav det här gruset som dom inte får sanda med i karlstad. För det skadar cyckel däck och hundarnas tassar. Tack Karlstads kommun ni är bäst.
Den här vägen möter jag mjölkbilen ibland på morgonen så det är bäst att vara vaken ordentligt och ha tungan rätt i mun.
Så det är bäst att jag går och lägger mej nu. Jag har varit duktig i dag med många inlägg. Glöm inte att läsa alla.
GOD NATT!

Vägen hem


Sparken har jag inte fått men den här!


Pressenter

Hej igen ni undrar kanske vad jag fick i pressent också. Bilden innan visar en dom blommorna jag fick i torsdags fick mer på fredag lördag och söndag.
Fick en spark som jag har villat haft i ungeför 25-30 år. Var alltid avundsjuk på Maria för att hennes morfar hade flera stycken som hon kunde åka på.
En masage på spa i sunne. present kort till en spisfläckt. 1700 i kontanter samanlagt.  1 chokladaskar. Pressentkort på skönhetssalong. En vinflaska. Min älsta dotter kom en sväng i dag med mormor och gratulerade mej då fick jag en mascara som varit med på reklamen som man får så finna ögonfransar dom ska bli så enormt täta och långa, ni kan inte ha missat den. En choklad ask hade hon åt mej också. Tack Sandra
Så nu måste jag ut snart igen på kallas, när jag kan bli så fin.

Hade midag för ett par grannar i går. Det blev ganska lyckat facktiskt jag tror dom var riktigt nöjda med min kok konst.
Så det blev en sen natt igen. Undrar hur det går för mej att jobba i morgon och sen ska rida igen direkt efter jobbet.

Så får jag tacka Bengt för ditt inlägg. Tack! Jag tror ni ska få något till kaffet istället för ägg till smörgåsen. Det passar väll Er bättre eller hur Bengt?

Blommor


Orderhögen


Jag och Malin


TACK

Oj OJ OJ Nu är ja 40:i  fyllda Det var jobbigt. Det ska jag inte göra om ha ha.
Jag hade tänkt att baka till mina arbetskabrater men det var kört när jag kom hem från jobbet då det strömade  in grannar i en strid ström hela kvällen så det blev inget. Män till Måndag morron så tänker jag komma med kokt ägg till morron mackan kommer det att smaka tro.
FEST ja. Jo det blev det i fredags så var det 5 arbetskabrater som tog med mej på after work till Sandgrund halv 5 började vi och jag gick halv 2 då var det 2 kvar på dans golvet det var karin och carola. Så jag passar på och tacka så hemskt mycket det var i särklass den bästa födelse dagen i mitt 40-åriga liv så tusen tack. Tack till er alla som har varit med på pressenten till mej. Nu ska det bli en köksfläckt ovan för spisen så jag kan koppla in brandlarmet igen.
Håll utskik på kanal 12 lokal kanalen i karlstad ifall dom tar med min lilla interjuv som dom gorde på sandgrund. Fy vad gobbigt jag skulle villja ha sakt mycket men jag blev så paff kan ni tänka er det. Tänkte göra reklam om min blogg och se om det händer något i statestiken. Men istället så stog jag där som ett fån.
Jag till vänster och Malin till höger på bildet ovan det är vi som plockar ordrar på Måndag så det står häliga till. Nästa bild är alla ordrar som ska gå nästa vecka. Men det kommer en till på måndag som ska hjälpa till. Så till dej säger jag välkommen Karin nu ska du få roligt.

1 dag kvar

Min bror är i husvagnen igen men bara för i natt. Han ska flytta mer saker i morron och är ledig torsdag o fredag.
Idag har Linn skottat och lite senare tog vi in domoch borsdage på nytt. Men idag ville dom inte in så det tog sin tid.
Har börjat med städningen för helgen måste börja i tid så man inte behöver göra så mycket i sista minuten.

Två dagar kvar

Idag har jag städat på jobbet och packat klart allt till komfirmations utskicket som börjar på  torsdag.
Så nu kan det få börja. Malin kommer tillbaka  på torsdag också, då ska det festas eller hur manlin.
Kom in från hästarna för en stund sen. Linn och jag borstade hästarna i över en timme idag, det behövdes dom börjar att tappa pälsen redan.  Rocky tröttnade på oss det dröjde förlänge så han stack in till stefan.
Igår så var min bror här och hämtade en släpkärra med grejer ifrån garaget men han var aldrig in till oss.
Nu tittar vi på bygg lov!

Dillemat

Gick inte skriva ut adresslappar på jobbet i dag, så jag var in till stora pictura och hämntade när dom skrivit ut dom där.
Tog en sveng förbi Hanna Larssons bageri och köpte semlor till oss. Skit gott! Dom kallorierna gick bort när jag red Thunder den där tinker hästen som jag har ridit förut som är så slö.
Stefan har varit hemma idag för han har varit lite magsjuk under helgen men vi andra har klarat oss än så länge.
Skulle ha övningkört med Sandra under helgen men det var så snöigt så hon ville inte det är nog jävligt och börja lära sig köra ändå tyckte hon, utan och börja med det värsta tänkbara väder.
Vitspår saknar sin barndoms vän Tösa men det går väll över snart.
Nu börjar snart delemat vad jag ska ha på mej på fredag när vi ska på after work. Ska man dansa måste man kunna svänga sig lite då kan man inte bära på en väska då måste byxorna fram och ett par skor som det ska gå att dansa i. Annars hade det varit kull med någon kjol, men vad gör man av pengar och sånt då?
Menyn på Lördag Potatis gratäng med svampstuvning och helstekt fläskfile. Efterrätt: frukt kompott med vaniljvisp. Skulle man ha någon förrätt också kanske men det är jag inte alls bra på har ni något förslag?
Skulle man ha något mer exotiskt kanske men jag måste ju gilla det också. Det är i alla fall lagomt enkelt och snapt att göra.  Jag måste ju hinna och städa också i min lilla vrå för två fast vi är tre, ibland fyra som i helgas och då blir det rörit ska ni veta.

Första Lördagen i frihet

Idag har jag gort lite finare midag till mina barn och sambo, för nästa helg är barna hos sina fädrer.
Det blev slottsstek och tårta efteråt skit gott.
Min dotter linn och jag har skurat en boks vägg idag så att det är färdigt till hennes häst som hon vill köpa nu när det blev en box ledig, vi får se. Hon får ta min till att börja med.
Stefan har plogat upp en skridsko plan på sjön idag till oss. Kanske så provar vi en sveng i morron.
Min mor hörde av sig i dag, det var minst 14 dagar sen. Sa inte ett pip om min bror.
Min mejl vill inte fungera efter viruset, så det är ingen ide att ni skickar någon post till mej för jag kan inte öppna dom.
Är det någon som har något tips om det så får ni hjärna höra av er på bloggen.
Till torsdagen så börjar komfirmations utskicket på jobbet så då är det allvar en stund igen och det bästa är att Malin kommer tillbaka.
GRATTIS igen Malin på din och rasmuses 5 års dag.
Rocky börjar lysna till  bäbis han kanske tror han heter så. Ha HA Kul i så fall
Ikväll får man väll titta på milodifestivallen som alla andra, fast alla andra säger att dom inte tittar.
Men jag vet bättre och jag står för det jag gör. Sen är det inte så att jag behöver älska just melodifestivalen så mycket, men jag tittar och tycker till var så säker. 
Skotta förstår ni nu att jag har gort själv,  stalldrängen har ju pyst någon annan stans och bo. Vet inte vart  men jag bryr mej inte så mycket häller. Man viste ju inte när han var hemma eller åkte någon stans så man hade inte så mycket användning för honom om man skulle vilja åka någon stans skällv.
Ha en skön kväll.

Historia nr 3

Oj! jag hållde på och glöma att ni ska ha er Historia.
Håll till godo.

Om jag blir tvungen att välja mellan parkinson och altzimer så hade jag valt parkinson!
Jag spille hällre ut halva groggen än att inte hittar den!

Underbart att vara tillbaka

Oj vad tomt det var i stallet när jag kom hem i dag. Men allt hade gott bra, även tösa som bara har åkt transport en gång tidigare och det var när hon flyttade ner hit till mej från Umeå.
Ja jag har redan börjat spåna vad jag ska fylla den toma boksen mend och varför inte några får Rocky skulle nog gilla det han är ju vallhund.
Men det skulle nog inte Linn gilla som har tänkt sig en egen häst. Nu har hon ju fått den efterlängtade stall platsen.
Varit till svärmor och ätit det är ju Torsdag.
Kom på förut att nu spånar säkert mina arbetskabrater på vad dom ska köpa när jag fyller år.
Är det inte så? Jag vet allt att ni kollar min blogg. Så jag måste vara försiktig med vad jag säger om inte skadan redan är skedd. Men tänk på en sak stor uppståndelse och mycket folk är det värsta jag vet.
Men därimot gillar jag att folk kommer och hälsarpå på sommaren. Så jag får visa upp mitt paradis.
Svärmor fick en äggkartong av mig i dag oj vad glad hon blev. (Det var även ägg i den )Ha Ha
Vad kull att jag kan skriva lite igen det har varit tomt i en vecka så där men nu så. Måste komma på något bra att skriva om också.
Eller får jag hitta på något kul att göra så jag har något att skriva om.

Bekämpat Virus

Nu är jag igång igen. Jag har haft problem med virus som du Maria har get mej tack. HA
Jag är så dålig på  datorer och det var ju bra för annars hade jag skickat vidare viruset till dom jag känner och då hade dom också fått problem.
Vi har även häromdagen fått samma virus på jobbet trojan hette det.
Varit och sålt ljus igen gick bra och fick ett nytt till nästa månad men nu ger jag mej sen till sommaren säljer jag ut allt jag har köpt in.
En sak till i morgon flyttar broderns hästar han skällv har nog redan flyttat för han har inte sovit hemma sedan förra torsdagen. Ja det käns lite konstigt jag hoppas han har skaffat något bra ställe för hästarna jag har ju ändå skött dom sen 4 år tillbaka och hoppas min Vitspår  klarar av seperationen från sina barndomsvän Tösa som han levt med sedan han föddes för 8 år sedan.  
Vad det än varit förut kommer det att vara kämpigt i morron. Stallet kommer att kännas tomt.
Men jag är tillbaka på bloggen  det är ju under bart eller hur?

RSS 2.0