Full rulle...

Nu rullar det på som bara den. Mina projekt börjar att bli klara därför denna skriv torka på bloggen.
Husvagnarna har  flyttats till bilparkeringen på gården och alla maskinerna har fått en ny plats där det var hästhage förut.
Sten gången är klar dit jag hadde tänkt mig för stunden och murningen blir klar nästa gång som blir till helgen om jag får tid för stefan och jag kanske sticker till spa i sunne och lever loppan. Kan behövas efter allt slit.
Sen har jag varit häst vakt åt mina grannar som jag en gång började rida hos. Dom hadde en hel hög shettisar när jag växte upp. Min första Shettis som jag fick när jag var nio år kom därifrån och han hette flinken. Hans mor hette sabina och det var min barndomskambrat Maria som hadde den som sin. Det var tider det.
Var ner till sjön med Rocky igår för och se om han ville bada men han nöjde sig med att klassa runt i en dret pöl istället.
Utemöblerna står på plats också. Sen har jag tvättat 3 maskiner medans jag murade idag.
Stefan städade efter mig han tyckte det blev lite grusigt efter att jag har slamat fogarna.
Kaninerna har fått flyttat ut i sina uteburar och safften jag sätte i onsdags var klar för att silas lördags
Var till Årjäng och hämntade hem linn. Sandra följde med så vi kunde äta ute och ha lite mysigt det var ju ändå mors dag.
Imorgon får vi domen om vi får lån till huset eller inte, vi ska dit i alla fall och prata lån. Men jag har inte begärt ledigt än så vi får se hur det går, men det går säkert bra.
Nu är det hög tid att jag ska sova god natt.

Fräckis nr 22 och historia nr5

Är lite svårt och välja fräckisi bland. Jag sitter och skrattar hela tiden och får svårt att välja. Kan vara lite svårt då.
Den här har ni säkert hört någon gång men den tål att höras igen.

Göran Persson bbesökte ett mentalsjukhus och blev visad runt av föreståndaren.
-Hur tar ni reda på vilka som är tillräckligt tokiga för att bli inlagda? Frågade Göran.
-Vi fyller ett badkar med vatten och ger dem en tesked, en kopp och en spann och ber dem tömma karet, svarade föreståndaren.
-Aha! sa Göran. Och de som är normala tar naturligtvis spannen, för det går snabbast.
-Nej, svarade föreståndaren. De som är normala drar ur proppen ur badkaret. Har ni förresten några önskemål, enkelrum eller två-bädds?

Ja jag vet det var ingen fräckis så jag tar väll en liten sådan också.

Nu lilla vän ska du få höra vad man med en hårfön kan göra.
Sätt den för muffen och brummelibrus, så har du fått dig en fladdermus.

Många stolp har det blivit genom åren...


Enorm hjälp har man utav en sådan när man sätter stängsel
Förut så slog jag ner stolpen med spettet gissa hur det känns!!!!!

Man kan jobba och så kan man jobba

Hej på er det var ett tag sen sist men jag har inte riktigt hunnit och orkat. En hård helg har det varit.
Även en hård vecka till att börja med ialla fall. Jobbat över i dag, började 5.50 i morse och slutade 18.10.
Fick gå upp 4.20 hästarna skulle ha lite hö utslängt.
Plockade ordrar på norge först sen sverige och i dag på efter midagen så var det dax för danmark.
Och nu har jag nyss kommit in från hästarna. Gort ren en störe bur till iris att vara i så hon blir lite glad hon tyckte nog den andra var för liten för när vi öppnade och skulle ge henne mat så hoppade hon ut.
Det var lite roligt att dom blev så glada när jag kom in till staden. Dom tycker att jag livar upp lite och det är ju roligt.
Lördagen gick jag på marken en stund för sen ringde min store bror och sa att han var hemma på besök så vi fick dra oss hemåt lite tidigare. Min mor kom med mormor och en vännina för att gå på marken också. Planterade lite blommor på förmidagen före dom kom.
Söndagen var jag lite sliten men jag blandade lite murbruk för att bli klar någon gång så nu är inte det mycket kvar. Sen på eftermidagen så fixade jag och linn häst hagen som måste göras om för att vi ska få plats men manegen det tog
3 1/2 tim.

Siri


Mitt nya till skott till farmen den blivande mamman förhoppningsvis.
Annlände till oss för en timme sedan. Hon är 2 år och kommer från dalarna dom körde hit henne till och med.

Fredags fräckis nr 21

En ny undersökning visar att det  krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 5,4 cm för att göra en kvinna tillfredsställd. Däremot spelar det ingen roll om det är Vis eller Mastercard.

Den blev så kort så vi tar en kul till!


De fem hemligheterna för att få ett förhållande att fungera:
1.  Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hemmet.
2.  Det är viktigt att hitta en man som kan få dig att skratta.
3.  Det är viktigt att hitta en man som du kan lita på.
4.  Det är viktigt att hitta en man som är bra i sängen.
5.  Det är viktigt att dessa män inte känner varandra.

Sliten med kratta i hand.

Nu har stefan harvat potatis landet åt mej så jag var uppe och krattade lite för sådden av morötterna. Det blir nog bra till slut.
Sandra kom i dag och ska stanna ett par dagar.
Imoron och på lördag är det marken i molkom. Min mor kommer på lördag och ska dit så det blir väll och gå en stund och studera karameller, strumpor, lotterier, kläder, smycken och cocosbollar för det är väll ungefär vad som finns på dessa marknar. Annat var det förr minsan som gert skulle säga.
Och prat på gert så har vi en fredags fräckis att vänta i morgon. Kul Kul
Ja i går var det den årliga pictura festen och det var ju en upplevelse i sig. Vem vann tipps promenaden tro?????
Jag behöver inte säga det men jag hadde en från kontoret till hjälp och det var han som fixade utslags frågan så tack säger jag till dej. Det var första gången jag fick vinna en sådan tävling. Det är stort!!!
Ska hjälpa till inne i staden och plocka ordrar på måndag så nu är det bara  och ladda för det finns lite att bita i.
Men först ska jag trötta ut mig på dans golvet på blomserhult i morgon kväll.
Väntar också på att hus killen ska ringa för att stämma träff och diskutera huset vi ska bygga, men den värkar inte ha brottom att käna pengar.
Sommar gästerna flyttade hit i dag dom hade lite att stå i under veckan så dom fick sjuta upp flytten tills i dag. Han kom och pratade in stund när jag stog i potatis landet. Han kännde sig välkommen när han kom hit. Stefan hade nämligen klippt gräset ner till stugen så passligt utan och veta att dom skulle komma i dag.

Från äpple till potatis...

Såg dom sista inslagen på äntligen hemma när jag kom in. Det är så roligt att alltid mötas av dessa jämnställda inlägg av alla sorters människor. Hur ska denna jämnställd het komma ikapp. Han sa till oss kvins att vi skulle skicka iväg våra soffpotatis till män ut och leta sten som dom hade till och kanta rabatter med. Ja vad gör soffpotatis mammorna då som helst vill slippa allt hushålsarbete då om dom inte kan hämnta sina sten själva. Jag bara undrar jag!!!
Själv så vet jag hur en sten ser ut i alla viklar och hur tunga dom är och hur man passar in dom i varandra. Och hur det blir skita bara.
Nu har vi plöjt upp potatis landet Stefan styrde traktorn och jag dirigera. Man ska ju göra det man är bäst på. Ha Ha
Först så flyttade jag och Linn häst stängslet en bit så vi kom in på gärdet med traktoren och att inte potatisen kommer inne i hästhagen. Rocky var med och studerade.
Bakade två socker kakor när jag kom hem. Den ena gav jag till min granne som tack för lånet för att vi lånade plogen.
Hon blev skit glad skulle in och äta på engång när vi åkte sa hon. Det känns kul att dom uppskattar det lilla man gör.
Har även sågat av lite grenar på äppel trädet  medans jag väntade på att stefan skulle bli start klar för plöjningen.
Det är väll lite sent men det går nog bra ändå, det blir så mycket äpple jämnt på trädet så grenarna bryts nästan av.

Fullspäckat program

Bra att du gillade min fräckis. Snart är det fredag igen och då blir det dans på blomsterhult. Men först är det onsdag och sommarfest. Lite synd att inte alla får gå det hade varit skoj.
Efter som annica är på thailand så får jag skryta själv. Jag var skit bra idag på jobbet sorterade enormt mycket en halv pall själv vad sägs om det ni som vet vad jag pratar om. Nu är det bara en och enhalv kvar. Det hoppas jag på att greja denna veckan det är ju bara två dagar kvar.
Varit och ridit idag, fick spot. Det är nog min favorit tror jag lagom stor pigg och framåt svarar på hjälperna, tycker jag i alla fall.
Igår grävde jag upp ett nytt grönsaks lande och satte lite lök till att börja med.
Har murat under ledigheten men det är lite kvar att göra men Stefan fick greja röret till fläckten så då stillade jag mig lite så nu väntar jag till nästa ledig het för att fortsätta. Ja jag ska visa er bilder på det färdiga arbetet jag lovar.
Mitt nya liv började i Lördags nu igen. Får se om det håller i sig men nu måste jag komma igång. Sprang en runda i skogen på ca 4 km, men det gick förvånadsvärt bra. Fast det känns ju i dag kan man säga men nu red jag bort det så i morgon är jag redo igen, får se om jag hinner. Ska plöja upp potatis landet så jag kan få  potatisen i backen någon gång.
På åter seende!!!!

Rocky 9 veckor


Är jag inte söt så säg. På den tiden behövde jag inte lära mej så mycket.
Jag kunde bara ligga och vara söt och det var jag bra på jag är liksom född till det.

Fredags fräckis nr 20

Ordningen återställd! Stefan är hemma.
Men i köket är det inte ordning men det är väll inte så mycket kvar och mura, men det måste torka i mellan varven.

Fredags fräckis.
Den gamle gubben hade diverse krämpor och doktorn som ordinerade stor piller för att bota en del av dem. Så han var lite frågande till hur de skulle användas.
-Det kan jag visa dig, sa doktorn och beordrade gubben att ta av sig byxorna.
Efter lite jobbande satt pillret på plats. Gubben tackade och gick hem till sin gumma. På kvällen var det dags för ett piller till och gubben bad sin gumma om hjälp. Han förklarade vad det gick ut på, tog av sig byxorna och gjorde sig beredd. Med ena handen tog gumman tag i hans axel och med den andra tryckte hon in pillret där det skull vara. Och gubben skrek rakt ut.
-Förlåt, gjorde jag dig illa? undrade gumman.
-Nä, men det slog mig just att när doktorn gav mig pillret så hade han båda sina händer på mina axlar!

Från korsstygn till murbruk...

Hade tänkt att ha sov morgon. Men ack inte, gick upp kl halv 7 med Linn och Stefan. La mej på soffan för att vänta in att Linn skulle bli klar sen sjutsade jag henne till skolan. Skulle ändå för bi Stefans jobb och hämnta hem mur säkarna som jag har förvarat där under vintern som inte han har kommit ihåg att ta med. Han har väll så hemskt mycket att tänka på. Fick även veta att stefan skulle ändå åka med på mötet och sova över. Tur att det inte känns så viktigt och veta om han ska komma hem till kvällen eller inte. Undrar hur ni andra har det! Men så ser det ut för mej sådana saker glömmer han bara eller så tror han att jag vet redan. Jag är liksom efter trädare till saida.
Skit samma idag har jag äntligen kommit igång med spis muren ska fortsätta i moron. Fast jag började dagen med att fortsätta att brodera på födelse tavlan så jag hinner klart till dopet. Har inte hört någott än när det blir, men jag måste ha lite marginaler för det är ju inte riktigt det enda jag pysslar med så att säga.
Har även varit ute på tur med hästarna.
Idag har jag inte fått någon mat av svärmor men det blir i moron istället.
Stig larsson boken ligger och väntar också men det känns som den kan få ligga där till jag blir pesionär.
Imorgon blir det en fräckes.
GODNATT eller Godmoron det är väll ingen som läser ikväll för nu är kl kvart i 11.

Alla 11


Det är dom bruna hönorna som värper bäst. Den stora är tuppen Ivan.
Dom svarta små som står närmast gallret är tupparna Snoddas o Ruben.
Resten är hönor. Hoppas dom blir ligg sjuka i år också så jag kan få några kycklingar till att föda upp.

Från julkort till rom

Ja det fins inte så mycket att skriva om. Sorterar jul kort och kuvär under dagen och nu i kväll är det ju att skotta smörja in vitspårs ben. Gräft ner hallonhäcken så nu är den på plats. Rockys kompis nelly kom på besök, dom skulle titta på den nya hästen. Det har små regnat under kvällen. Skruvat fast nya gångjärn på kanin burarna som står ute det blir väll dax och släppa ut dom också på grönbete snart. Jag har blivit er bjuden en kanin på tre år som jag skulle betäcka i sådant fall. Men jag sa nej först, men nu vet jag inte skulle vara roligt och se om det blir något utav det denna gång.
Imoron är det sista dagen denna veckan som jag ska arbeta. Lite synd igentligen att jag tog semester nu när det fins och sortera men det fins nog kvar när jag kommer till baka på måndag.
Nu har jag ringt till en husförsäljare och han skulle kanske komma förbi under veckoslutet så nu för vi se om det kan hända något snart. Jag håller tummarna. Det tog 4 år för stefan att komma på och sälja huset sitt för att flytta ut till mej.
Och nu har vi pratat om husbygge i två år. Den som lever får se. Varför ha bråttom, rom byggdes inte på en dag.

En riktig pina.

Vad jag hatar deklarations papper. Dom vet ju ändå allt så varför deklarera man kunde bara klumpa i hopp alla kvitton och skicka iväg dom bara, det är en pina varge år. Jag har ju lite problem och hålla dessa papper i styr också.
Måste leta lite till för jag hittar inte något papper på skogen suk.
Imoron är det bara jag och julkorten som ska slås själva. Sticker lite tidigare till moronen för och hinna så mycket som möjligt. Sov gott. Eller god moron till er som är inne på bloggen på frukost.

Smör knivar


Här kommer bilden jag lovade på min vänns hobby är dom inte fina?

Ett sten parti med svans..


Nu är sten högen som låg här brevis borta.
Började med att bygga ut sten parti för att göra oss av med lite sten.
Kajsa svans lös är med på bilden också.
Sen tog vi dom andra stenen till stenmuren på andra bilden.

Sten muren växer.


Stefan och min arbetsinsatts denna helgen.

Etna och jag...


Etnar tränas på att stå still på stallgången.

STEN kul

Hej igen!
Tittar på "Se upp för dårarna" men nu är det paus så jag tänkte skriva ett par rader. Är skit trött men jag har lyft lite sten under dagen. Gjort  ett sten parti till som sitter ihop med det andra, kommer kort senare. Tänkte att sten högen ska bli borta någon gång. Men det finns kvar i högen äfter att partiet blev klart så stefan tog fram traktoren och skopan och kör bort stenen till sten muren så vi började med den också. Få se till veckan är jag ledig torsdag och fredag så helgen blir lite längre då kanske jag kan mura klart spisen i köket också så jag kan få upp fläkten snart ska fundera på det och ställa in mig mentalt på det. Ska bli skönt när stenen är slut men då kanske jag också är det. Ha HA

En riktig dans kväll....

Gomorron!
För det är det för mig. Jag var ute i går först med mina vänner från grums och var på blue moon bar och såg på arvingarna vilket ös det var på dom grabbarna när det var after wort. Riktigt kul var det.
Sen vidare till blomsterhult var där ca kvart i 10. Var en del grumsingar där också. Dansade med två nissar och då menar jag inte någon tomte utan dom heter så. Den inna har jag bott granne med han kände inte igen mej förän jag öppnade käften sa han då vet  ni vad han är för skojare. Den andra är inte så dåligt rolig heller riktigt kul att dansa med, men han började med att  undra om han skulle klara av och överleva dansen och hur många jag hade avvärkat på dansgolvet och nu var det hans tur och klara av prövningen. Jo då vi klarade av hela kvällen.
Vaknade första gången vid 7.40 då gick jag ut och smörjde vitspår och släppte ut alla hästarna. Öppnade till en annan hage med mer gräs, sen får jag nog stänga till en stund så dom inte föräter sig lätt hänt på en shettis i alla fall.
Släppte ut hönorna och hämntade tidningen. Rocky var med förstås det behöver jag väll inte säga.
Sän sängen igen och där slocknade jag faktiskt. Så det är väll ett tecken på att det var en bra kväll.
Och tänka sig jag bloggar direkt när jag vaknar men det beror på min kompis Sussan som också har börjat blogga så nu tycker jag ni som är intreserade av hem inredning ska glutta in på hennes blogg som jag har länkat på vänster sidan lite längre ner. En riktigt pärla varför jobbar inte hon med det istället för glass. Ha Ha du är rolig du sussan
Nu ska jag göra tårta det ni alla sugna!!!!!

Fräckis nr19

Den gamla damen körde runt i korridoren på ålderdomshemmet och brummade som en bil. Då hon passerar en dörr hoppar en gammal gubbe ut ur rummet och säger myndigt:
-Ursäkta damen, men ni körde alldeles för fort. Kan jag få se på körkorter?
Tanten rotar runt i handväskan, får fram ett gammalt tuggummipapper och räcker över det till "konstappeln". Han tittar noga på det, säger att den här gången får det räcka med en varning och skickar iväg henne.
Hon fortsätter sitt ändlösa körande fram och tillbaka. Plötsligt hoppar gubben fram igen och säger allvarligt:
-Ursäkta damen, men jag såg att ni körde över den heldragna linjen där borta. Kan jag få se registreringsbeviset?
Efter lite grävande i handväskan får hon tag i ett gammalt kvitto som han ser noga på och säger sedan att hon den här gången bara får en andra varning.
Tanten brummar iväg igen på sin förd, men rätt som det är hoppar gubben fram igen, Den här gången spritt språngande naken och med ett prältigt stånd. Tanten i rullstolen får något förskräckt i blicken, gapar och utbrister olyckligt:
-Näää, inte alkoholmätaren IGEN!!!

En sorgens dag för en vän

Nu har bonden från landet varit i farten igen. Åkte till duvan huset direkt efter jobbet kl var 15. 50 när jag var framme. Det var lite läskit att åka med så hög bil i parkerings huset kändes som taket skulle skrapa i.
Skulle till guldsmedsaffären  och köpa ett halsband och en klocka. Har brottom för det är ju Torsdag i dag och svärmor väntar med maten. Kommer ut på plan 2 för där ligger affären men på andra sidan men jag hittar inte över dit.
Så till slut tar jag rulltrappan ner och går igenom neder våningen och rulltrappan upp och där är det. Vad dum man känner sig. Ha Ha
Rusar runt och tittar en stund får hjälp och sen hem. Kommer till Molkom då var kl 16.50. Det ni, gör om det om ni kan.
Stefan är lite sjuk i feber så han är det synd om. Så skänk honom en tanke i sitt elende.
Ja fick höra igår på radion att det brunit i borgvik utan för grums. Sen på kvällen såg jag på nyheterna att det var i värmerud där har jag en kompis som bor med sina 4 barn. Jag kännde att det här vill jag inte veta något mer om.
Men i dag ringde jag till min 18 åring för hon hade sökt mig. Fick höra att det var just det huset. När jag kom hem och såg bilden i tidningen så såg jag med egna ögon det fasansfulla som har hänt . Tungt hur mycket ska denna människa få stå ut med.   
I morgon ska jag lägga ut bild på prov på hennes konstnärsskap som hon började med för att fylla ut tiden med för hon är sjuk pensoner efter att varit med om en olycka för 10 år sedan.                                               
                       

Bättre sent än aldrig...

GRATTIS SANDRA PÅ 18 ÅRS DAGEN.
Hörde på radion när jag åkte hem i dag att dom pratade på olika uttryck som man är trött på som ex. Det första man blir blind på är ögonen.
Dom tyckte att dom inte stämmer många gånger. Då tänkte jag på det gammla ordspråket. Man kan inte lära en gammal hund att sitta.
Jo varför inte är han så dum så han inte begriper eller bara lat för att lära sig. Skickan då till robinsson ön ett tag så ska du se att man kan få vem som hälst att sitta på komando bara han får nått att äta....Ha Ha HA
Så med det vill jag säga allt går bara man vill. Fast det kräfs mycket tålamod och fantasi kanske .
Vad folk är stollig i ägg nu har jag bara äggen som värptes i dag  kvar. Kanske skulle bygga ett höns hus till så jag kunde köpa mera hönor detta var ju skoj.
Idag fick jag kläder som var restade från ellos. Skit snygga så nu kan jag gå ut igen. Tur att jag beställde dom för två månader sedan när jag inte hittade så mycket i klädväg i ullared.
Varit ute och ridit i dag med Linn. Birka var välldigt spak i dag hon börjar nu få kläm på att regelbundet vara ute på en skogs promenad och ävet vitspår fattar att jag bestämmer. Han fick gå först i dag men det berodde inte på att han var snabb  utan att Birka var välldigt lugn.
Medlet som jag köpte i ullared till muggen på menen den värkar funka skit bra.
Snart helg igen vad det går fort. Måste komma på en pressent till min mor som fyller 65 på fredag.

Kors styngs häst


Min kors styngs tavla som jag gorde i skolan när jag var 16 år.
Brevid mina party lite lampetter är dom inte tjusiga?
Tavlorna till höger är mina två tjejer om ni har bra syn. Ha HA

Vår sådd....

Lite svårt att hinna blogga nu för tiden vi bönder är ju mitt uppe i vår sådden.
Fick lite olika plantor levererade i dag som måste ner i jorden. Bla. ett träd som ska äta mygg, får se om det kommer att funka men det är ganska litet så det dröjer nog några år innan det visar sig. Man får ha tålamod sen så blir det ett helt lastbilsflak om det stämmer. För här ska myggen utrotas har redan ett helt gäng myggbett.
Ska även göra ett nytt stenparti och sätta stenparti växter som också kom med posten. För nu ska stenen bort en gång för alla annars begraver stenarna mej snart. Sen får jag försöka låta bli att gräva mer i marken för det dycker upp hela tiden nya sten.
Har i dag börjat hård träna vulkanen Etna (shettisen) till att stå still på stallgången. Ska bli jobbigt men det ska gå.
Började även med ett nytt medel till Vitspårs skorv som han har på bak benen sk mugg. Värkade vara mycket bättre än det förra medlet.
Min stora flicka blir ännu störe i morgon för hon fyller hela 18 år. Hur kommer det sig????
Och hur kommer det sig att man kan klippa bort innslaget på min bror på färgan när dom visade i reklamen att han skulle var med i näst kommande pogram konstigt???
Eller så var han bara lockbete för det var ju lite folk som ändå nappade för att se honom, men chi fick ni.

Arbete

Jag vet inte men jag skulle ju inte arbeta denna helgen. Men shopping är nog lite jobbigare än att lägga en sten gång till och med. Resan ner och bara sitta timme in och timme ut  det är att lite jobbigt det med. Fick inte ens köra det ville han.
Förståligt det är ju min bil. Men i morgon då får jag jobba och sen är det ridning igen.
Åt så mycket godis så magen är helt konstig får nog vänta med jobbing turen villken tur jag har.
Haleluja för godis.

Ny badrums matta från ullared så klart


Mina 2 sko fynd


Allt på plats så nu åker vi.


Här sov vi i ullared


Shopping på hög nivå.

Jag överlevde! så här är ja nu.
Resan gick bra. Otroligt fin husvagn med tv och allt. Men det är klart,  jag sov inget vidare. Vaknade och undrade om klockan skulle ringa någon gång.  Tillslut sträckte jag mig efter väskan med mobilen i utan och väcka stefan och då visar det sig att klockan var bara 6 och då hade jag nog varit vaken bortimot en timme redan. När änligen kl var dax så började jag och röja för vi skulle städa ur husvagnen innan 11 så det var lika bra att få det gort på moronen  så kvart i 7 stog jag i diskbaljan och kl 7 var vi på väg till affären för att shoppa loss. Och det gorde vi, hela 7 timmar tog det men det var ingen kö mer än 1 person framför oss så det gick ju bra. Vi räknade ut att vi gorde av med 9000 kr. Då kan man prata på shopping. Jag fick mej ett par jogging skor också så nu måste jag börja jogga till allt elände också. Köpte ett par andra promenad skor, kanske dans skor ska prova om det funkar. hade kostat 900 kr och nu var nere i 250 kr vilket fynd. Sadel jord för 99, här hemma kostar dom 345 kr. Linn köpte ett par senskydd till sin häst för 69 kr tittade i en katalog när vi kom hem och där kostade dom 629 kr. Så fynd har vi gort.
Kollade även vad min nya bil tar på långkörning 0.85 slutade den på och då snurrade vi lite i Trollhättan också innan vi hittade rätt till min gammla barndomsvän Maria, fast jag var där för 14 dar sedan.
Idag sa jag till min lilla familj att vi skulle städa, jag vad hände. Linn började plocka undan lite, Stefan med men bara sinna saker, då nämnde jag en dammråtta bakom tv bänken som han gluttade på och vad hände han gick ut i stället efter han har konstaterat att den råttan var stor. Ja nog visste jag att han var rädd för råttor men nu tycker jag att det går till överdrift. Ha Ha HA HA
Rocky är lite sliten efter att bott hos Morgan och ullis. Deras katt var innte lika rolig tyckte han, för den satt kvar när han kom i mot honom och inte rädd alls. Har haft fint främande i dag min broder Urban var för bi han hade tittat till sin fars grav och skulle se på Etna för hans lill tjej ville så hemskt gjärna att dom ska skaffa en chettis. Vi får väll se???


Första Maj fräckis

Idag ska ni få två stycken för att få lite kompensation för att jag ska åka bort.

Kvinnor har ofta utmålats som det svagare könet, men betänk då:
-Vi kan blöda en vecka utan att dö.
-Vi kan framställa mjölk utan att äta gräs.
-Vi kan bli våta utan att vidröra vatten och vi kan få benlöst kött att stå!
Hur många män klarar allt detta?

En vetenskaplig utmaning har varit att ta reda på när männen tänker som bäst.
Efter många år av forskning så har man äntligen kommit fram till hur det egentligen ligger till.
Alla resultat visar på att mänmnen tänker absolut som bäst när dom har samlag.
Hur kommer det sig?
Enkelt, då är ju kabeln kopplad till huvuddatorn.

Ha en skön helg det ska jag. ( Utan arbete ) Hur ska det gå!
Fortsättning följer.

RSS 2.0