fantastisk helg

Vissa dagar är underbarare än andra.
Var igår på folk rocken i segmon med förfest hos en gammal klasskompis från grundskolan. Inte vilken som hälst utan min egen Erika! Helt underbart och springa runt med henne och prata skit och dansa.
Ibland funderar jag på om de var rätt väg och landa här på landet.
Kunde ha levt för dagen och bara göra det som faller en in.
Gå på fest utan och känna att man sviker familjen.
Men det kommer väll alltid en vardag för dom också. Man vill ha det trygga som står och väntar på en och barn som tar hand om en när det blir så dax.
Men igår blev det bara så kallad ful dans och det var länge sen ska du veta. Men så befriande. Men nu längtar jag efter en riktig fox. Se om jag kan komma i väg till lördan.

Sliter vidare med mitt liv.

Nu har jag jobbat en vecka. Det var väll en så där 20 pall returer som stog och väntade på mig.
Men jag tog hjälp av en tjej till som kom tillbaka som inte viste vad hon skulle göra för det finns ingen ansvarig på jobbet nu.
Så det blev 7 pall uppsorterat denna första vecka. Man måste ju gå igenom och packa om grejerna efter hand också.
Men som grädde på moset så har jag fått ont i höger fot också. Är väll efter allt jag går och står på jobbet. Brukar bli så efter en lång ledighet, kroppen tar stryk.

Skulle ha varit på dans igår men när min kompis backa ur så strunta jag i och åka dit själv. Börjar bli lite kräsen så om inte dom rätta ska dit och dansa så är det ingen ide. Brukar aldrig bli så bra då.

Håller på och handskura stallet också. Ska bli skönt och få det rent inför vintern. Blir väll och tillbringa en del i stallet nu när vitspår har varit på träningsläger i två månader.
Han har gått ner 100 kg så nu är han riktigt fin i kroppen. Varvar träningen med och rida och tömmköra som han tycker är lite roligare. Men han har lite för lite muskler än för att kunna galoppera runt i ridmanegen än. Så det blir lite tufft för mitt ben och hänga med i och springa efter långsidan . Så linn för ta över den träningen.

Har inte berättat heller hur det står till med min kropp efter rönken! Har inte fått svar från just rönken men jag har varit hos sjukgymnasten.
Hon upptäckte att mitt höger ben har tappat styrkan i en muskel, därav att jag inte kan springa.
Så den har jag fått träningsprogram till och sen ska jag träna mina magmuskler för att kunna hjälpa till att ryggen ska hålla. Dans och ridning var gätte bra säger hon och det var ju skit bra tycker ja.
Får se vad jag har ställt till med nesta gång jag dyker upp här.
Hejs svejs

RSS 2.0