Malung 2015

Ja då har man landat hemma igen efter fyra dagar i Malung! Åkte med min före detta man med hans husbil. Många kallar nog det dumdristigt. Men jag tyckte det var lite smart jag. Vi hade ju ingen och åka med varken han eller jag. Och så här i efterhand var det ju rena lyckoträffen. Vi fick ju i lugn och ro prata ut ordentligt och upptäcker att Vi inte är klara med varandra riktigt. Så nu tar vi en dag i taget och uppskattar varandras fördelar. Det kan allt sluta bra det här i alla fall. Det finns ju ändå ingen mer än han jag litar till 100% på! Ikväll är han på 40 års kallas medans jag sticker på dans. Så i morgon medans han har huvudvärk. Tar jag i tu med Linns loft. Tiden börjar ju rinna ut nu, på måndag är det dax och börja jobba på alvar!!

En vecka kvar!

Ja då har man bara en semester vecka kvar. Idag så försöker jag få till en trappa upp till Linns rum ovanför stallet. Igår så sprang jag snaversruset för första gången. Får väll vara nöjd, har ju inte tränat alls. Sprang på 35.40 och det var drygt 6.3 km. Så idag så drar dansbandsveckan i Malung igång! Blir några dagar i regnet där också innan man ska börja jobba igen. Denna sommar är inte bara märklig för min egen del. Utan detta vädret som man inte blir riktigt klok på. Är väldigt glad att jag inte måste köra hö också. Fast jag vet inte än vart jag ska få tag på det heller!!!

En städdag

Ibland är det bra att ha en mor. Särskilt en sån som jag har. Idag så tog vi itu med övervåningen på magasinet. För två år sen så bytte jag tak där, blev mycket skräp efter rivningen. Så min mor och jag rensa upp och städade där. Nästa gång blir det nedreplan. Till min mors förtjusning. Sen fick hon lite middagsmat innan hon gav sig hemåt. Då börja jag städa och tvättade en tvätt. Då helt plötsligt så hitta jag på med att jag skulle ut och springa. Ibland är man mycket märklig. Men Rocky blev i alla fall skitglad.

Ensamma tankar

En liten undran bara. Många är ju så snälla och talar om så mycket för en vad som är rätt och fel. Dom är så snälla och peppar en och tycker att man kan så mycket! Jo tack när viljan finns och drömmen, så går det mesta.. Men jag vet också att jag är långt ifrån perfekt. eller att jag kan allt. Förstår också att det måste finnas fler av min sort. Då kommer vi till partners. Alla dessa människor som tycket så mycket om min personlighet. Tycker även att jag har så höga krav på att finna en man som kan allt som jag behöver här på gården. Finns det inte några män med mina kvalifikationer undrar jag då??? Det har ju ändå kastats i mitt ansikte att jag inte har rätt i allt och inte är bäst. då kan väll inte kraven va så höga. Det räcker att mannen kan det jag kan! eller???? Nej jag vet allt innerst inne att jag kommer och få leva själv på gården. Ingen man skulle kunna leva mitt liv här utan och få va delaktig i ägandet utav gården. För jag kommer inte kunna lita så mycket på någon att jag kan riskera att bli av med hela gården, om det skulle gå så illa. Så jag måste börja lära mig och trivas med mig själv här och sluta oroa mig. Nu är jag rastlös och svårt att koncentrera mig. Har massor med sysslor som väntar. Imorgon börjar jag och beta av , måste ............

Dörren

min bror kom och hjälpte mig att sätta in dörren!

Jag är också människa

Ja då var man hemma igen då. Från att varit hos en gammal vän i Bengtsfors och hälsat på ett par dagar. Tog en tur med hans båt i si så där 7 timmar. Så i morgon och några dagar framöver behöver jag inte sola. Det kan ja lova!! Hade med en kompis från segmon som var klasskompis med hans syster. Så det blev ett besök hem till henne också. Har ett litet dilemma också. Skulle så gärna villa slå lite hö till mina djur. Men jag har ju ingen Gubbe som kan hjälpa mig. Jag kan inte ge mig i kast med det med känner jag. Sen blir man lite förundrad över dessa men som verkligen tror att det kan bli nått!! Gösses vad karar kan va dumma. Man kan inte bli så galet kär i en gubbe så man glömmer bort Hela sitt hem som måste skötas. Tyvärr ni måste platsa in. Det är här jag bor och lever. Det är dem jag är! Alla säger att man kan inte ändra på en människa. Nej!!!!! Jag är också en människa av kött och blod!!! GLÖM INTE DET!!

RSS 2.0