Ny vecka.

Ja då har det gått en vecka till.
Helgen blev kort då man jobba lördagen.
 
 
Söndagen tillbringades i fårhuset med att skotta ut två års dynga.
Men Kristopher var här och körde skottkärran åt mig.
Så det gick rätt smidigt ändå.
 
På kvällen kom Sandra med Harry/Leo på kvällsmat.
Dom hade varit på kallas i närheten och tog svängen förbi.
 
Idag måndag så hade jag ledigt.
Var till min mor och hjälpte henne i trädgården.
En sväng till Harry och Leo såklart när jag åkte förbi.
Uträttade några ärende i stan också.
 
När jag kom hem var Linn här. 
Så vi hjälptes åt med dom två sista hölassen som skulle slängas
uppå skogen med gammalt hö.
Så nu är det klart för vintern.
 
Planterade lite ljung utanför stugknuten och gillrat råttfällor i stallet,
hönshuset och ankhuset så nu blir det soffan.

Lyckad höstmarknad.

Mycket lyckad höstmarknad. Allt flöt på otroligt bra med många besökare. Fick sålt alla pajer och mockarutor. sylt och saft blev det några kvar. Och några avera produkter blev jag av med också. Alla skötte det dom blivit tillsagda utan och fråga hela tiden om allt. Men det kan bero på att dom var lite skraja sen mötet på tisdagen. Men hon som orsakade kalabaliken på mötet var ju inte där heller. Fick ett sms i från henne idag på morgonen. Där hon påpekade att hon inte fått tag på mig per telefonen. Ursäktade sig inte ett dugg. Utan bara påpekade att hon hade tänkt bjuda hem mig på fika men det kunde hon inte efter som jag gick hem innan. Undrar vilken sten den kröp fram från- Hon uppenbarligen har inte fattat att hon har betet sig fel. Men idag har jag i alla fall kört bort två släpkärror gammalt hö till skogs. Har väll ett par kärror till innan det är rent så det nya höet får plats när man sprättar upp en ny för vintern. Men jag fick göra det själv för kristophers far fråga på höstmarknaden om han kunde komma till sommarstugan och hjälpa till med en dörr. Det fick jag reda på när vi kom hem. Så det är väll bara och vänja sig att dom går före i alla lägen nu. Det är väll lika bra det. Lite konstigt att han inte förstår att i längden så kommer detta inte och funka. Men i kväll ska jag i alla fall få lite motionsdans i bygdegården med några vänner.

Börjar bli trött på riktigt nu

Ja igår var det styrelsemöte i bygdegården. Kan säga att det mötet gick till en helt ny nivå. Sluta med att jag tacka för mig och åkte hem innan mötet var slut. Har nog aldrig känt mig så proviserad i hela mitt liv. Och det kan jag säga, att det händer bara en gång. Bygdegården behöver mig, men inte jag bygdegården. Så valet är änkelt. På lördag har vi höstmarknad. Så idag har jag bakat 20 rågsiktskakor och en plåt mockarutor. 6 skinkpaj och 6 köttfärspaj. Sen har jag gjort saft och sylt sen tidigare. Ska även ta med lite avera produkter och sälja. Sen får vi se om jag bryr mig om nått mer i den byn.

Frisk

Ja frisk och igång igen. Jobbade i lördags. Har fått förlängt om jag vill till årets slut. Tackade ja då wenmec krånglar och inte vill svara riktigt. Dom har inte kommit igång och få material tillräckligt för att hålla igång styrkan så då kan det kvitta för min del. På lördag har vi höstmarknad i bygdegården. Då brukar det säljas kolbullar med lingonsylt. Så jag stack till skogen igår och plockade en halv hink lingon till. Så idag efter jobbet ska jag koka sylt till kolbularna. Har köpt ny telefon också. Väntar på ett fodral till den som jag skickat efter. Så att den blir lite skyddad. Så det var tur kristopher va här hela helgen och hjälper mig att programmera in allt tillbaka i telefonen. Inte min grej riktigt. Dags och dra till jobbet.

Sjuk

Ja som om inte livet vore nog jävligt så har jag blivit förkyld. Gick väll bra första dagen då jag hade två hinkar lingon och rensa. Så nu har jag kokat in tre hinkar samanlakt. Blev 50 burkar sylt, ska väll räcka ett tag. Andra dagen har jag tillbringat med städning. Får se vad man hittar på tredje dagen. Är inte så bra och va sysslolös då mina tankar går på högtryck. Vad ska det bli av en när man blir stor tro. Linn och cicci har städat ur stallet idag så det är rent och fint när hästarna ska in för vintern. Kommer en häst till i vinter som ska inhysas. Mamma till Regina. Hon har ju redan varit här på sommarbete i fjol så det är inget nytt för hästarna. Missar min träning nu också. Inte bra alls och tappa fokus nu när det funka så bra. Men nu ska jag krya på mig.

RSS 2.0