Brinn i helvetet kärrigjävel.

Jo jag har fått höra lite då och då att jag har ett gott hjärta. Tycker att det är roligt att kunna hjälpa till om man kan. Även och stötta med det lilla som kanske är mycket för nån annan. Men däremot så kan jag inte känna empati för människor som gjort livet surt för mig i livet. Fick höra att min fars sambo under veckan gick bort i cancer. Min första tanke. "Äntligen fick du ditt straff" En märkligare och elakare människa får man leta efter. Å den dagen klockan var slagen för min far, fick han dö ensam för hon åkte hem och länsade kontot i stället. Även så min mors tyrann i nästan 30 år. För hon våga inte lämna han. Om det varit idag och om jag hade fått veta att han tryckte ner mat i halsen på henne för att han ville att hon skulle äta. Då hade jag anmält gubbjäveln. Jag brukade somna till tankar hur jag skulle kunna puklapå han så mycket som möjligt när jag var i femtonårsålder. Mina kompisar var livrädda för han. Finns sjukt mycket mer. Men jag vill glömma och gå vidare. Behöver energin till min gård. Gonatt i morgon är det fredag!!

En liten tårtbit..

Ja varför inte... En liten tårtbit så här på kvällskvisten är väll inte fel.

Nu är det gjort..

Ja äntligen fick jag ihop papperen till deklarationen. Att det ska va så jävla svårt och hålla ordning på papper och kvitton. Så nu håller jag tummarna att det blir mycket tillbaka. Behöver en hel del pengar för att få alla mina byggprojekt klar. Har varit ledig idag. Tänkte få storstädningen som jag började med igår, bli klar. Men jag slarvade bort tiden som vanligt. Fick i alla fall en stund med barnbarnen under kvällen. Passade på när jag ändå var i närheten och lämnade in deklarationen. Tre arbetsdagar till helg...

Lägesrapport.

Känns redan bättre. Fick kortison tabletter och ta tre om dagen i fem dagar. Tog tre direkt jag kom hem. Känner att det har lindrat lite redan. Så jag sticker till jobbet i morgon. På tisdag är jag ledig så då kan jag vila lite till. Linn och Alex var hit i dag . Så det blev stor middag med glass till efterrätt. Och Linn gjorde klart stallet åt mig. Så bjöd hon sin 29 åriga häst på häst tårta i form av en massa godsaker för en häst. Linn ville att jag klippte topparna också. Lätt som en plätt. Gonatt

Csk

Här ligger jag och min stortå och väntar på doktorn.

Birka 29 år

Ja denna donnan heter Birka och fyller 29 år idag. Är min yngsta dotters första häst som hon har köpt själv. Eller snarare farfar betalade för att han tyckte hon var så duktig och sparat ihop till en häst. Så då tyckte han hon skulle spara dom pengarna. Han tyckte att det var tanken att hon klara av det som räknades.

Överreaktion

Ja varför inte. En humla låg i filten som jag slängde över mig vid tv igår kväll. Å se vad snygg stortån blev. Klart att jag ska drabbas. Så nu har jag problem med två fötter... jippi

Jag har shoppat.

Detta är kärlek på riktigt. Men när en tittar på renoveringsobjektet så blir jag orolig om brädorna räcker. Men det visar sig väll fram i sommar. Först är hästjobb med och gjuta plint och räta upp eländet.

Reklamfilm

Ja då var dä gjort. Hoppas jag blev snygg på filmen åtminstone. Dom sa att det inte skulle gå på sociala medier. När dom tillfråga mig. Men så klart så lurade dom mig ha ha ha Nu är jag helt slut..

Påskafton

Ja då har vi städat upp två lass och slängt på brasan. Sen har vi fyllt ett lass som vi ska åka med till tippen på måndag. Ett ryck till på logen sen är det tomt. Vi har hunnit med ett påskbord i dag också. Blev bara jag och kristopher men men så är det ibland. Var till stan och ställde in min fyrhjuling i hans garage och tog med hans hit. På onsdag ska min till reparation och servis. Hoppas det inte blir allt för dyrt. Glad påsk på er där ute..

Nu har startskottet gått..

Ja då har startskottet gått. Lite utrensning av logen så jag kan börja renovera. Lite till brasan här. Gått bra idag.

Där fick ja så jag teg..

Jag har ju sökt till farmen tre gånger. Sista gången kom jag till kastingen. Men där var det slut. Nu fick jag frågan på jobbet att spela in en reklamfilm åt dom. Men dom lovade att det inte skulle hamna i media utan det skulle användas i utbildnings syfte inom bolist. Jag ska prata om fasad färg. Jag kan minst om färg på företaget. Men det tyckte dom va en bra idé för ingen vill stå framför en kamera. När jag protestera så skrek en tystlåten kille på jobbet "Du har ju förfaan sökt till farmen" Ja han tyckte väll att om jag vågar va med i tv så kan väll inte en liten inspelning va så farligt. Men det är ju snarare om man gör nått man begriper sig på så är det väll ingen konst. Ja ja det blir nog skoj. Det är ju ändå en erfarenhet..

Dom är bäst..

Ja jag har I alla fall roligt på jobbet. Har två chaufförer under sommaren på jobbet. Dom är skvatt galna. Mycket ocensurerat kommer över deras läppar. Ha ha ha Men idag kom ena killen in och vi prata på en kund som var topples en sommar det var varmt. Det ena ledde till det andra. Då säger han " det går inte om Ronny och jag kommer bar bröstade. Då skulle du bli så sugen på att tvätta;) Måste tillägga att dessa killar är inte lastbilschaufförer för inget. Ha ha ha rätt stort midjemått på dom ha ha ha

Ledig dag

Varit ledig idag. Så idag hände dä.. Jag bokade äntligen tid för service på fyrhjulingen. Å det var väll på tiden eftersom den inte funkar nu. Han var inte glad på mig. Men va faan " ni har ju inga öppettider " sa jag till han. Då sa han inge mer. Jobbat bara tre dagar denna veckan och det är skönt. Har kollat lite med en laser på logen. Å det värkar som min lilla teori stämde. Skilde bara en cm från stallet som inte rört sig till den högsta punkten på loglängan. Där ifrån som jag tänkt räta upp logen. Så det underlättar ju betydligt. Blir nog rätt svårt ändå. Har ingen aning om jag ror detta ihamn. Vet bara att om jag fixar det så känner jag mig rätt säker på att klara allt...

Lördag morgon

Sitter och väntar på att få åka till jobbet. Får se om det finns några kunder som vill handla idag. Annars blir det och måla lite mera pallar och bygga om en redskap ställning i stället.

Maskinskrivning...

Ibland så tänker jag "DOM SKULLE BARA VETA ATT JAG BLOGGAR på jobbet" Nä det är allt bra tur att dom inte vet. En del synpunkter är bra att slippa. Å varför börja jag blogga då!? I första hand var det för att jag äntligen fått dator i hemmet. Och jag har gått handel/kontor på gymnasiet och skulle hemskt gärna ta upp maskinskrivandet igen. Var rätt bra på det faktisk. Mitt problem är dessa jävla bokstäver som ska passa ihop. Men jag var nära och få högsta betyg i maskinskrivning i alla fall. För man behöver inte kunna stava. Man hade ju en text redan, det var bara och följa ju. Ja och i andra hand var ju för att träna stavning. Å bättre har ja ju blivit om man tittar tillbaka när jag börja skriva 2009. Men se hur det blivit. Nu ligger jag i sängen och knappar på telefonen med en tumme bara. Ja ja så kan det gå.

Pass är tydligen viktigt.

Nu ska ja berätta nått sjukt för er. En på jobbet berätta att hans son köpt ny telefon. Den raderade han lite väl snabbt. När han ska lägga in det på nytt i telefonen så var han tvungen att skaffa pass för att identifiera sig för vanligt id räckte inte. Nu är väntetiden för pass sjukt långt också. Kan man köra bil på ett pass också tro kan man undra.

Zebror på savannen.

Ja det blev inte bättre än så. Hoppas barnbarnet blir nöjd i alla fall. Vad hittar jag på nu då.......

Nu är det färdigt...

Nu har jag bestämt mig. Tjejen i stallet får flytta. Nu har jag fått nog. Behöver min energi till annat än reta mig på folk som jag inte behöver ha om kring mig om jag inte vill. Mitt är mitt och det sköter jag hur faan jag vill... Har målat vidare på min zebra tavla i kväll. Förhoppningsvis vågar jag visa den för er snart. Imorgon ska jag ladda batteriet på fyrhjulingen. Så får jag se om det är orsaken till haveriet igår. Tur man har ex att fråga. Sen undrar jag varför all text jag skriver på bloggen inte hamnar som jag skriver. Utan kommer i en enda följd. Så om ni undrat så är det inte jag utan telefonen. För jag tror inte det blir så när jag skriver på datorn och lägger ut. Ska kolla det. Men nu gonatt!

Inte en dag förtidigt.

Nu har jag beställt materialet till logen. Om man kunde beställa lika mycket energi så vore det bra.

Lill räven

Då har lill räven blivit döpt ! Fast nu funkar han inte. Men det är dax för servis ändå så.

Nån har tänkt till här..

Den här tycker jag är rätt frän. Som om man skulle behöva märka en pall var upp är. Den som slänger runt med denna skulle jag vilja träffa..... eller inte.

RSS 2.0