Barntröja

Ja om man inte vet könet får man göra det neutralt.

Maskerad

Pelle gick till affären som säljer maskeradkläder och frågade om dom hade några fikonlöv. Efter som han tänkte klä ut sig till Adam. -Ja visst, sa biträdet och tog fram ett fikonlöv. -Det går inte, sa Pelle. Jag måste ha ett mycket större än det där. -Okej, sa biträdet. Här har du ett mycket större. -Det är också för litet. Jag måste ha ett mycket större. -Ja ha, sa biträdet, det här är det största vi har. Ånej, sa Pelle. Det är tyvärr inte stort nog. -Jag är mycket ledsen, sa expediten. Ni får nog gå på maskeraden utklädd till något annat. -Jag som så gärna ville gå utklädd till Adam... Nu vet jag inte.....har ni något gott råd att ge? -Jo om jag vore som ni, så skulle jag bara hänga den över armen och gå som bensinpump.

Dubbelmoral.

Ja inte så mycket nytt tyvärr. Här jobbas det vidare med övertid. Min telefon har fått nytt batteri under dagen. Kan säga att det har gått hett till. Batteriet var limmat på kretskortet och det hade gått så hett till så limmet hade stelnat i hopp med kretskortet. Så han fick värma med elpistol för att få loss batteriet. Ja ja det är väll sånt som händer... Hinner inte med mycket här hemma nu. Så jag och stefan sket i allt annat också och tog en helg på kusten under helgen som va. Vi gjorde inget särskilt utan tog en promenad genom Fjällbacka och tillbaka. Sen sola jag lite och stickade förstås. Regnade en del också så vi satt i husbilen och titta på tv. Har funderat på en sak. Det finns knappt några som är kristna längre och snart har hälften av befolkningen gått ur kyrkan. Varför har vi dom kristna helgdagarna kvar då för. Detta i mina ögon är dubbelmoral...... Om det inte passar enda gången ska det bannemig inte utnyttjas i form av ledighet andra gången.....

17 maj

Ja då är det redan 17 maj. Norges nationaldag och farfars namnsdag på en och samma gång. Var en mycket enastående man min farfar. Min farmor skulle va nått i extra också har jag hört. Men henne fick jag aldrig träffa. Hon dig 15 år innan jag föddes. Grannarna påpekar att vi är väldigt lika. Det gör ju helt klart att det mötet hade ju varit nått i hästväg. Har jobbat över en hel del på sistone och det känns i fotlederna Det går inte längre. Fötterna tar död på mig till slut. Än en gång slås jag av tanken... Om man hade blivit kille. Vad mycket lättare livet hade varit. Då hade jag nog vågat söka elektriker linjen som jag hade tänkt från början. Istället så blev det syslöjdslärare. Som jag ändå inte gick vidare med. Livet ska va krokigt innan man hittar rätt. Men en och annan raksträcka hade varit behagligare.

Historierna är tillbaka

En ingående diskussion om Skeppsbrott
- Min käre Österman, sa pastorn, ni skulle allt vara lite försiktigare med spriten. Många av oss har lidit skeppsbrott av för mycket brännvin.
- Jo, jo, men många skutor har sjunkit av för mycket vatten också, pastorn

RSS 2.0