Älg...

När jag åkte hem från jobbet så stog skogen konung och vänta på mig.

Nu är det snart färdigt.....

Ja man slutar aldrig och förvånas över märkliga människor. Har en tjej som har två hästar här hos mig. Hon fråga om hon fick städa ut lite i sadelkammaren. Tog för givet att hon ville få lite mer plats. Ja det skulle gå bra. Jo ni! Hon visade mig ikväll hur det blev. Ja alla våra grejer var i princip borta. Hon hade fattas som alla grejer var Linns och hon hade ju inte hämtat det så då trodde hon att det inte behövdes där mer. Nä men jag ska väll inte ha en sadelkammare på två ställen heller. Så hon plockade ut sina kläder ur min garderob och hängde upp dom på hängaren utanför igen. Hon erbjöd sig att plocka in det igen organiserat. Alltså tyckte hon inte om att inte vi hade städat där inte. Herre jävlar vem är det som bestämmer. Tror nu att jag ska säga till henne och rulla ihop plasten från balarna nu när hon tycker att det ska vara städat. Då gäller det väll allt?

Givande kväll

I eftermiddag så tittade mim dotter Linn in. Så oväntatitt i veckan. Tittade in i sadelkammaren och räknade bort lite skräp. Snarare 7 par skor bla. Lagade mat till oss också. Var rätt skönt och ha henne hemma några timmar och få lyssna till hennes pladder om allt möjligt. Vad man har saknat just detta. Blir så sjukt ensamt nu för tiden. Det pratas om denna pandemin och vad det har isolerat folk. Då har jag varit isoleraf 18 år i så fall. Känner inte att jag har nått annorlunda liv nu än före pandemin ja. Nu behöver jag sömn!

Tragiskt

Ja det är väll bra att känna sig som hemma på sin arbetsplats. Men jag tror faktiskt inte dom får göra så hemma hos sig.

Hårt arbetande....

Ja nu har jag skickat in jordbruks stödet. Inte lätt denna gången men jag klickade i och skickade bara. Dessa jäkla formulär på datorerna är ju inte för männinskor. Blir till och ringa dit i morgon och prata lite extra med dom. Så det blir rätt. Stog bla att " har du fyllt i all din jorbruksmark " som en varning. Nä för jag har inte stödrätter till mer så vad faan menar ni. Dom formulerar sig som dom blinda slåss. Denna helgen har jag fått lilla Etna fin på fötterna äntligen. Hon stog som ett ljus medans jag snygga till hovarna. Sen har jag krattat lite mera löv så ett ryck till så är det klart sen. Har även gått runt och skrivit en shopping lista på byggmatrial som jag ska beställa i morgon. I morgon är det måndag igen. Ny vecka och nya möjligheter. Ena chefen är på semester. Så jag får ingen ledig dag denna veckan. Men det passar mig bra för nu ska ombyggnationen bli klar på jobbet har jag planerat.

Snart helg.

Ja det var en dag det med. 20 tusen steg avvärka jag på jobbet idag. Efter jobbet drog jag till IKEA och köpte en ny bäddmadras. Den är nog gjord av guld så dyr som den va. Går väldigt långsamt med ombyggnationen. Man måste ju jobba lite sykologiskt också och det tär på redan sinade krafter. Måste söka EU stödet och fixa deklaration papperen under helgen. Och göra en gigantisk bräd beställning till mitt bygge. Gonatt!!

Sanning är obekvämt.

Om man inte vill höra sanningen varför fråga. Träffa en som bor två km från mig när jag var till affären. Som seden bjuder så frågas det hur man mår. -Jo då det är bra. Men så sa hon nått mer åt samma håll. -Jo då det är skit sa jag man det är ok. Då ser man att det inte va dä hon ville höra igentligen. Men fråga för faan inte då!!! Eftersom hon inte fråga mer så tror hon säkert att hon vet vad som var skit. En intressant reflektion. En annan granne till henne som köpte gården för två år sen. Dom ska flytta nu för dom orkar inte med allt. Dom har hästar, renoverar och fick en son. Runt 30 år kanske Dom är. Med my ket bra jobb bägge. Ha ha ha ha dom orkar inte. Men det ska jag göra 💪 Det tar man för givet.

Dregel är det värsta jag vet.

Ja dagarna går dom. Har börjat mäta och räkna på material till logen. Behöver skaffa minst fyra domkrafter bla. Mina projekt här på gården håller mig i alla fall sysselsätt till både kropp och själ. Bara ryggen blir bättre och jumsken där nått ligger I kläm. Undrar vad jag har gjort så fel i livet som har så enormt med motgångar hela tiden. Å som inte eländet vore nog så har jag en på jobbet som varit inne två dar på raken och så gott som dregglar mig i ansiktet. Människan fattar inte ett nej. Chefen trodde inte sinna ögon. Men det är bra att ha vittne på eländet ifall idioten hittar på nått. Gonatt!!

Så jobbigt

Känner mig som värdens sämsta mormor. Min leo fyller 2 idag. Men jag hat jobbat och vet inte när jag kan. Detta pass med djuren börjar tära på mig.

Upprepning

Ja nu är jag där igen.. Meningen med livet. Glömde bort att han skulle på ett sån där möte igen. Så han har redan stuckit hem för denna helgen. Själv så var jag på krogen igår med tre vänner från jobbet. Behöver verkligen göra nått annat lite oftare. Idag så blev halva gården krattad. När jag är arg eller irriterad jobbar jag som bäst. Men nu har jag så klart fått nått i ryggen igen som irriterar. Blev väll kall eller nått när jag satt still ute efter krattningen. Nu ska jag tröst äta glass

Vila, behöver vila...

Fort man ska laga mat så säjs det att råvarorna ska va högsta klass. Samma om man ska bygga nått ordenligt. Så ska materialet vara bra. Gröder man sår ska va fina i kvalité. Samma med garnet till tröjan. Ja allt. Men kroppen man jobbar med den jävlar kan va ett vrak. Men framåt ska den ta mig i alla lägen. Har en sån där närv igen som sitter i kläm. Knäna värker och röva ä stor och midjan sväller värre än bulldegen jäser. Skulle behöva svälta en stund nu.

Livet är tufft nu

Ja idag har jag haft möte över datorn på jobbet. Chefen tyckte att det var bättre jag satt där och lyssna än han. Det gällde sociala medier. Hur vi bäst ska marknadsföra oss. Så det blir jag det som ska försöka poppa till oss där. Fattade inre mycket av det. Men hur svårt kan det va. Har kränkt till ryggen idag igen. Inte mycket med mig nu. Har nått som är ikläm i jumsken också. Det blir och tröst äta glass dä.....

Stavning är en mardröm..

Som sakt, man är ju dyslektiker. Fick frågan hur man stavar till det idag. Men till shetlandsponny kan jag stava, så dä så. Vissa ord trycker man in i skallen ..

Berg och dalbana..

Ja kärlen har gått hårt åt backen i år.

Tröjan på.

Jo då nu sitter den på. Men med min vanliga tur tycker jag den blev för liten så jag har börjat med en ny idag.

Värden är galen

Tror hela värden har blivit galen. Hur ska det sluta. Jävla krig och elände. Bränslet löper amok som om det skulle rädda allt elände. Titta in på blocket och titta på hästar/ponny vad som fans till salu. VILKA PRISER!!!!! En hästkrake som man inte kan rida på kanske skritta lite skulle ha 20 000 från början och sänkt till 12 000. Vad faan ska man köpa en sån för undrar ja. Själv skulle jag ge bort den om nån skulle så gärna ta hand om den. Och dessa feta shettisar som finns till salu för minst 15 000. Säger bara en sak GALET. En arbetsdag kvar sen ledig i tre dagar!!!

Letar vidare..

Idag har jag varit till naprapaten. Och hon lyckades ta bort låsningen på en gång. Gisses så skönt det kändes direkt jag gick ut där ifrån. Nu letar jag marsvin och hamstrar. Tänkte skaffa till barnbarnen när dom kommer på besök. Nått roligt måste väll dom ha också. Men det finns inte en enda i hela stan.

Lite gjort idag i alla fall.

Ja dom blev klara. Sen var jag och köpte ved till en vän och körde hem det till han. Å då fick jag slängt det gamla höt som låg på kärran redan. Men nu skiter jag I och göra nått mer idag. Har ju dammsugit på morgonkvisten också ju. Nån måtta får det vara så här på en söndag.

Syr upp byxorna...

Ja vad gör man ensam en söndagsmorgon. Jo denna söndagsmorgon är det Vasaloppet på tv och jag tog I tu äntligen med att sy upp mina byxor. Dilemmat när man har stor röv och är kort, då får man sy upp byxor. Orkar inte lägga ner massa tid på att hitta rätt storlek så då får man sy.

Ja vad ska man säga...

Ja här har vi bevis på ett dåligt samvete. Herregud så patetiskt.

Snart helg...

Ja då närmar sig helgen igen då. Missade ett samtal från stoffe vid sju. Hade inte tid eller lust och ringa upp. Nu är kl halv tio och han har inte provat igen. Då var det väll bara ett dåligt samvete som ville prata och det kan kvitta.

Onsdakväll i stugan

En helt vanlig vardags kväll i stugan. Sitter under filten, lyssnar på tv med brasan brinnande och med stickningen i högsta hugg.

Jag varför bry sig alls

Livet börjar bli rätt skrattretande. Förra helgen var han på loge kväll både fredag och lördag. Så då träffades vi inte. Tog en diskussion om det för jag fick ingen information när var och hur kan man säga. Ha ha ha ja denna helgen så är det tradition att bo i sommarstugan med en kompis och fiska festa. På minnet han om det igår. Det hade han glömt. Sa till han att dom kunde va här nu när föräldrarna har flyttat ut till sommarstugan permanent. Så passande att ikväll ringer han och berättar att dom åker till Göteborg under helgen. Det går väll förihelvete va här för det tänkte ja. Nä fri tolkning på det... Han är värre än en åsna till att fatta galoppen. ⁹

RSS 2.0