Nu närmar det sig.

Litekul är det allt och va tillbaka. Jag tycket ju om att tvätta min byk. Så facebook är inte riktigt rätta elementet för det. Dom är så blödiga och ska börja dravla om känslor hit och dit fast dom känner mig inte riktigt ens.
Men nu är allt på topp.......Jag låtsas det i alla fall. Jag går ju på semester om si så där 15 timmar. Det ska bli gött. Men jag är ju av den naturen att jag skulle villja ha välstadat och tipp topp på jobbet när jag lämnar stället inför semester. Men ack vad jag bedrog mig denna gång. Men jag måste lära mig och tänka om. Jag får inte ens lön för att va så perfekt så jag skiter i om jag får klättra över pallarna når jag kommer tillbaka. Eller så hittar jag på något annat så jag skiter i det helt och hållet. Finns ett jobb och söka i karlstad för mig nu. Men det är så jädrans svårt och ta sig i kragen och göra slag i saken. Vore mycket bättre om man kunde få stövla in och säga hej bara.
På måndag så ska jag på rönken för ryggen. Ska bli spännande och se hur detta slutar. En sak till som är märkligt. Min man sa att vi skulle ha semester samtidigt fast han skulle ha, just det detta jävla ord jag aldrig kan stava till. Jag kallar det för larmtjänst i stället då. skit samma.
Men det visar sig att nu på torsta går han på och nästa torsta startar hans semester. Då har smarta lilla jag räknat ut att jag har haft semester i nästan två veckor. Nämnde detta lite smått för några dagar sen. Dum som en är. Han hävdar i alla fall att det var som han sakt från början. Jag ger upp. Skiter i det helt och hållet. Kan inte tvinga människan till och vilja tillbringa tid med mig. Så jag dansar väll i väg och träfar lite trevligt folk i stället. Man kan ju få någon intresant stackare och prata allt från jakt till fiske.

Livets svåra väg.

Ja här är jag igen.
Livet har varit som en enda bergodalbana med några jordbävningar på vägen.
Något husbygge blir det inte kan jag berätta. Är som det brukar.......sten tyssst!!
Äligt talat så undrar jag hur detta ska sluta.
Men nu har vi en husbil på tomten. Får se om vi kan sparka igång lite liv i tillvaron med den åtminstonde.
Det jag ser fram i mot är dansbands veckan i malung.
sen har jag fått en liten ny ide. Ni som känner mig blir inte förvånade men ni andra kanske tycker jag är lite knas. Linn och jag har pratat om det förut så jag vet att hon vill.
Har ett väldigt stort och fint golv ovanför stallet. Så nu skulle jag vilja bygga ett riktigt rum där till linn. Med en trappa upp på utsidan. Skulle kunna få ett enormt stort rum och kunna få plats med förvarnings möjlig heter också.
Men vi får se hur det fortlöper........

RSS 2.0