Corona sprider sig nu på jobbet.

Rätt gött.
Cheferna stog och skröt över mig idag till en kund.
Kunden kom och såg mig bygga om hyllor och cheferna stog och titta på vid sidan om.
-Ja en jobbar och två tittar på.
-Ja det är bäst att den som kan jobbar.
Vi är inte vana vi.
-nä hon kan man bara säga till så gör hon dä.
Hon blir aldrig trött.
Rätt skönt att höra.
 
Tre till på jobbet som insjuknat i corona.
Bara fem kvar då ...

Ensam helg fast ändå inte...

Ja helgen har rullat på, men inte som man trodde från början. Kristopher skulle träffa kompisar på fredagskvällen så jag viste att då skulle det bli ensamt. Men på lördag morgon så skrev han ett meddelande att han hade feber och ont i halsen. Ja det var det dä... På lördag eftermiddag kom Linn. Vi laga mat och skötte djuren. Sen elda vi och laga mat tillsammans som förr. Åt massa gott framför dåliga program på tv:n. Söndag var rätt ensamt. Jag gjorde klart hos djuren och flyttade sista kullen kycklingar över till hönshuset. Tyckte det var dax nu när dom börjat värpa. Så slipper jag springa till det hörnet av trädgården. Sen drog jag till stan och sprang runt lite och jaga pokemons. För att sen åka vidare och hälsa på mor. Hon var lite förkyld fortfarande. Men jag köpte med smörgåstårta och bjöd henne på så nu blir hon frisk snart. Den andra skiten lägger jag locket på. Är trött på och tänka på idioter runt om som bars utnyttjar och tänker på sig. Och allt som man bara lovar och lovar... Nu virkar jag lite innan sängdax...

Ett fantastiskt dygn.

Hämta hem barnbarnet Harry efter jobbet I går. Vi byggde lego och mös i soffan på torsdagskväll. Idag så var vi in till byn och handlade. Tände ljus på graven också. Sen hjälpte han till i stallet och gav djuren mat och vatten. Sen mös vi i soffan tills lillebror och mamsen kom för att hämta hem Harry igen. Inte så populärt men han tala om att nästa gång ska han sova två nätter. Härligt att en gammal kärring som jag duger att leka med ha ha ha.

Brasan brinner.

Gud så gött att den skiten snart är borta. Har inte vågat elda förut men nu tog jag mod till mig. Ska va mycke till att det skulle sprida sig dit det inte ska brinna. Det är is runt hela brasan. Den högen har varit där i säkert fem år. Var då jag rev garagetaket, sen har jag byggt på hela tiden.

Allergisk mot ärtor.

Som sakt en del är födda med mer tankeverksamhet än andra. Å då menar jag inte forskare. Nu förstenas har forskarna kommit fram till att bota exempelvis nötalergi, så ska man tillföra en gnutta i barnmat från början när det visar sig att man är allergisk. Då byggerman upp sitt immunförsvar själv. Då kan jag meddela att min mor räkna ut det redan 1961. På eget bevåg utan och tala om det på mödrahemmet där hon bodde med min bror för att dom ansåg att hon inte var kapabel själv och ta hand om sitt barn i 16 års ålder. Nä men i dag är han inte allergisk varken av ärtor eller nått annat. Hon har inte heller tagit nån corona spruta och hon är 78 år i maj.

Sliten idag..

Tröttsam dag. Har både monterat upp och ner stalage på jobbet. Flyttat varor och städat undan. Vi ska nästa månad bygga om i butiken. Och jag som inte orkar vänta fråga chefen om det inte fans nått och börja förbereda. Så därför blev det så idag. Fult ös medvetslös. Sen skulle cicci släppa in hästarna idag så jag tog en tur på stan och jagade pokemons. Handla med hönsfoder också. Hade behövt in i fler butiker men det är rätt svårt och hinna innan stängningsdags när man själv slutar 6. Nu behöver jag sömn.

Fönster remsor

Imorgon behöver jag inte skynda mig hem för att ta in hästarna I tid. För då tar cicci in för att sko sina hästar. Blir så jäkligt när man jobbar till 6. Men påmorgonen är detta gött att få allt gjort innan jobbet. Började med att virka en fönster remsa (duk) ikväll. Det är min älskade dotter som har beställt två st. Den ena ska va vit och 1,20 lång och den andra ska va grå och 1,70 lång. Kommer bli väldigt drygt innan man når den änden. Börjat längta väldigt efter minna barnbarn nu. Hoppas dom är friska tills nästa helg nu. Då är jag ledig fred-sönd...

Corona härjar fritt...

Idag slappar jag i soffan. Stickade klart Linns sockor bara. Har målat lite på lagerkontoret på jobbet annars så var det inte mycket att göra där heller. Ska bestämma vilken vit färg jag ska ha på spismuren bara. Sen så ska jag måla den med. Skurade på den lite under helgen, så färgen fastnar. Nu börjar coronan krypa in på väggarna också. Men än så länge har jag klarat mig. Men va gör dä. När en del tagit både en, två och tre sprutor och ändå ligger däckade hemma. Jo man dör inte säger dom. Nä men tanken på att män inte klarar lättare förkylningar ens knappt. Så vill inte jag bli beblandad med dessa. Jag ska kriga imot och överleva dessa baciller med som jag gjort alla andra gånger. Med tanke på all skit man har fått utstå så tar nog inte detta virus kol på mig det heller. Om gud hade velat att jag skulle dö ung så hade han redan lyckats. Amen

Nu så är hallen klar.... nästan.

Ja det blev rätt mycket bättre i alla fall. Ska fixa smyger runt dörren med spackel och färg sen tror jag att det får duga.

Målar lister.

Så grant Så man nästan blir tårögd.

Det är så orättvist..

Ja då har en liten kille fått lämna jorde ivet för den jävla cansern. Han var bara 7 år. Jobbade med hans pappa för ett par årsen. Vi började samtidigt och gick kurs ihop för att lära oss. Kan säga att det var tur jag hade honom annars hade jag slutat redan från början. Men jag fick gå när pandemin börja. Då var killen redan igång med behandlingarna . Men efter ett tag fick han igen cansern och då orka stackaren inte mer. Lider så med familjen....

Hallen målad

Ja ikväll så tog jag itu med hallen.
Målade över med vit grundfärg och sen en ljusgrå färg.
Så nu är det orangea borta för gott.
Imorgon köper jag med lite lister hem så det blir klart nån gång.
Har bott här sen 2005 och har inte lyckas ta I tu med och avsluta bygget.

Helgen är över.

Lungt på jobbet.
Men man blir rätt slö och inte ha nått att göra.
Har tecknat lite på en bild jag ska måla upp på väggen senare.
 
Under helgen har jag provat och ploga med fyrhjulingen.
Gick rätt bra faktiskt,  men det för ett jäkla liv.
 
Var på en restaurang och åt under helgen.
Var kanon gott.
Man fick steka sitt kött själv på en lava sten vid bordet.
Så roligt.
 
Sprang runt i stan efteråt och jaga pokemons som värsta barnrumpan ha ha ha.
Ja ja man får motion i alla fall.
Blev en mil sammanlagt. 

Fredags filing

Ja sista arbetsdagen denna vecka. Sen är det äntligen riktig vardag till veckan. Ikväll ska vi äta tacos som resten av övriga Sverige. Imorse så gick jag upp 20 över fem och gjorde klart mockningen i stallet. Var rätt pigg och det är gött och komma hem och det är klart redan. Julen är utstädad så gott som också. Julgardiner kvar. Men förra året satt dom till i juli så ingen panik än ha ha ha.

Spelet går vidare...

Tur att kristopher har börjat med pokemon också. Så han kan översätta och lära ut hur man gör. Ha ha ha

Jävla engelska.

Tänk och ha så många tv kanaler men ändå inte ett dugg och titta på. Så jag har slöspelat på telefonen och lyssnat på ishockey spelaren tumbas liv. Rätt tragiskt att man inte lyckats bättre i livet utan och ställa till elände för familjen. Spelar ju pokemon också och det går verkligen inte förstå hur man gör om man inte kan engelska. Vad trött jag blir!!!!

Garnskål.

Ja och där ligger nystanet i garnskålen jag fick i julklapp av Linn. Så det blir att sticka en stund till nu.

Nystar lite.

-Ja vad gör människan! Tänker ni väll nu. Jo jag nystar upp en garnhärva. Men snart är Linns sockor klara, bara tån kvar. Men garnet tog slut.

RSS 2.0