Trevlig valborg!!!

Trevlig valborg på Er! Ja nu är det redan valborg och regnar gör det. Är ju ganska positivt i sig för då blir det inte så mycket fylla. Det dämpar dessa alkohol stinna ungdomar som inte förstår att ha kul ändå. Vad gör jag då.....jo jag sitter i soffan och klappar katten. Linn har blivit ut ringd på jobb så här sitter jag i min ensamhet. Ska snart gå ut och se om jag har någon tur att Linn har mockat hos hästarna. Men det är väl inte så stor chans skulle jag tro. Igår så satt skotten där dom skulle så nu har jag gjort jägarexamen på småvilt. Det hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle göra något sådant. Men det är väl lika bra att man har det också i sin portföljd när jag ändå håller på att fylla den med så mycket annat. Imorgon blir det hästhoppning i Kumla. Sandra och trolleri är det som ska tävla. Blir första tävlingen i år som jag har tid att följa med på. Sen jag blev ensam så räcker tiden inte till riktigt. Men det beror inte så mycket på att jag får göra allt själv utan för att jag hittar på så mycket jag vill göra. Så nu under helgen ska jag till Arvika och lära mig tova. Det har jag väntat på i tre år så det ska bli fantastiskt att jag äntligen ska få komma i väg och lära mig denna gamla tradition. Sen är det bara och skapa konstverk ha ha ha. Har tagit semester v 20 också. Då ska jag bygga klart Linns rum. Hade ju hoppas hon kunde flytta in när hon tar studenten. Men det kommer inte och lyckas riktigt men skälva byggandet ska va klart i alla fall. Sen får hon vara med och måla och tapisera själv under sommaren. Blir nog ingen dans denna helg tyvärr. Behöver nog återhämta mig lite, varit en tuff vecka!! Kram på er

lunchrast

Var en mycket tuff helg!
Men gud så rolig!!
Var till Tibro och dansa fredagkväll.
Sov över i Töreboda. Sen hem på morgonen till kl 9:o då jag skulle va på skjutbanan. Halv ett stack jag där ifrån för att åka på årsmöte för byggdeflreningarna i värmland.
Hem och sov två timmar för att upp och duscha inför nästa dans i Glumseruds bygdegård. Gisses va kul det va. Sen upp på söndagmorgon för att stå på skjutbanan kl 9:o igen.
Sen hem vid tvåtiden.
Var med Linn och hämta hem sin bil som stått i molkom sen fredag kväll. Kl 16 kom en vänn och skulle åka med på seans till min mor i Tolita. Hämta upp en vänn efter vägen också.
Hem vid 20.00.....sen var den helgen till ände.
Nu väntar jag på nästa :) men jag måste nog hålla mig hemma snart för att få något gjort misstänker jag.
Men livet rullar på.
Men jag tänker väldigt mycke på en underbar person och dennes familj som har det fruktansvärt. Men jag ska göra vad jag kan för att stötta och hjälpa. Livet är allt bra orättvist ibland.

väntar....

Idag så fick jag i gång den lilla Fergusonen. Så drog jag iväg till skogen och hög lite mer ved. Timmarna flyger bara iväg, hela tre timmar förflöt. Det är så orättvist att vi tjejer inte fick samma fysik som männen. Sen har jag en sån osalig känsla hela tiden. Som om jag går och väntar hela tiden efter nått! Men jag ska nog lyssna på spå kärringen....vad ska jag ha en kar till!!! Jag klarar ju mig bra utan. Slipper ju åtminstone att hela tiden stånga pannan blodig för att få bestämma lite! På torsdag ska jag göra om provet på jägarexamen. Så dagarna fram till det ska jag hinna och läsa så mycket som möjligt. Och Linn ska jobba i två dagar, så jag blir ensam på gården fram till söndag. För hon måste sova hos sin far och va barnvakt efter jobbet. Men det är bara skönt och få vara ensam lite. Har inte hänt så många gånger under 18 år. Stefan är här och hämtar grejer om dagarna så nu är det snart tomt i uthuset. Man tror man har lärt och känna en människa. Så dyker det upp saker hela tiden så man blir förbluffad. Om nu den kar som skulle passa mig finns nån stans där ute. Vill jag bara säga " du kommer att få kämpa " jag kommer att kosta!!! Blod svett och tårar!!! :-P Men om jag bara visste vad jag går och väntar på!!!

glad påsk


RSS 2.0