Män skapade av gud

Mitt favorit ämne MÄN.
Vaför är en man så kompliserade och omständig. Vi kärringar vi är jämna och bra och okompliserade. Gör allt och griniga jämnt.
Ja det tycker väll männen ialla fall. Om dom ska städa så fuskar dom om dom vill hjälpa till och känna sig hjälpsamma så diskar dom och är nöjda med det. När dom ska vara sociala så blir dom packade. Dom känner igen en blondin på flera meters håll men ser inte när toa stolen är uppfäld efter toa besöket.
Dom behöver se repotage på tv om kvalster om dom ska komma på att byta i sängen.
Och så fattar dom inte att om dom vill ha av oss kläderna så måste dom elda så vi inte fryser ihjäl innan dom ens hinner få av sig brallorna.
Så vill dom alltid att man ska säga vad man vill ha hjälp med. Bor inte dom i samma hus eller.
Om man ska någon stans så tycker dom att det tar tid för oss att bli klara. Vad då vi får ju ordna allt som ska med och fixa så det klarar sig tills man kommer tillbaka.
Tvätten då varför kan inte en man hänga tvätt är det inte ganska uppenbart att det måste vara plan för att slippa onödiga rynkor.
Varför tycker dom att vi vill ha allt gort på en gång, när det inte är så. Men det kunde vara skoj om man slapp säga vad som behövs göras hela tiden och så går det långsamt för dom ska ju alltid göra i sin egen takt.
 O så har dom åldersnoja trofaan det om dom ska hinna allt här i livet så får dom rycka upp sig om dom ska hinna innan kroppen blir för slapp för att orka sitta. Men nu har väll alla tv:e i sängkammaren så då går det väll ingen nöd på dom.

Kommentarer
Postat av: Maria

Hahahaha, ännu en klockren leverans från Värmlandsskogen! You rock sister! ;D

2009-02-17 @ 12:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0