Fräckis nr24

Johnny hade festat hårt en kväll, så när han vacklat hem och lagt sig bredvid sin fru slocknade han direkt, Då drömde han att han stod i en kö inför sankte Per vid himmelrikets portar, När det blev hans tur frågade han vad han dött av och sankte Per svarade att han fick kolla i sin bok medan Johnny fick sitta i en stol och vänta. Då kom det en snygg blond ängel förbi och Johnny undrade om det var ok att han satte på henne under väntetiden. Det var helt i sin ordning:
 -Gå bara in bakom molnen där.
Efter en halvtimmes gökande var Johnny tillbaka, men då kom en brunett-ängel förbi. Det var samma visa igen och efter ytterligare en halvtimme var han tillbaka i stolen. Då passerade en rödhårig ängel och Johnny var inte sen att ta en tur bakom molnet med henne också. När han kom tillbaka hade han hunnit bli skitnödig och frågade sankte Per om det fanns någon toalett i närheten.
 -Visst, kliv utanför molnkanten och gör vad du behöver. Sedan kan du bara ta en molntuss och torka dig med.
Precis när han höll på att torka sig hörde han sitt namn ropas upp gång på gång.
 -Nu måste sankte Per ha hittat dödboken, tänkte han och vaknade med ett ryck.
 -Johnny, Johnny hörde han sin fru skrika och undrade vad som stod på.
 -Det var OK att du knullade mig som en besatt tre gånger, men du gick lite över gränsen när du satte dig på golvet och sket. Men aldrig i helvete att du får använda min huvudkudde att torka dig i arslet med!
HA EN TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0