Äntligen en press.

Så var det dagen efter igen. Pigg som en lärka. Vaknade kl. halv 8. Skuttade ur sängen och började städa undan lite. Diskade och la i en tvätt. Skulle ju få främande i dag så det var bäst och skärpa till sig lite och få lite ordning.
Louise skulle komma och titta på hagen som dom ska ha som sommarbete till hästarna.
Även mina töser var med och städade. Sandra dammsög och linn tvättade sadel underläggen (vojlokar).
När stefan kom upp så hittade han en höpress i tidningen som vi kasstade oss på telefon och ringde på. Sen in i bilen och stack och tittade på den, så nu har han köpt en höpress till oss. Fanns även en treskärig blog som vi nog tar med när vi hämntar pressen.

Känner att jag är på gång nu, turen är på min sida. Hadde förmånen att vara med i laget som vann i går på 5 kampen, vår årliga sommar fest på jobbet. hadde lite tur med grenarna, dom passade liksom så bra.
Som att såga av en stock med en bågsåg, 21 sekunder tog det. Var väll rätt o.k. tycker jag. Stocken var nog
ca 15 cm i diameter. En annan gren var och kassta bollar i hinkar. Olika poäng beroende på hur långt bort hinken står. Kassta frispi var en annan gren och så skjuta en fotboll i mål gick ju också galant. Det mäst knepiga var ju och ha huvudet mot en pinne och snura 7 var, sen springa mot ett hinder och vända till baka. Rätt yr kan man säga och vägen blir inte så rak. Rätt roligt faktiskt.

Så nu sitter vi och undrar om vädret kommer och hålla sig stabilt så det är nogån idé och gå ut och klyva ved.
Det kom några regäla åsk smällar men nu är det alldeles tussssssssssst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0