Miljö i ett nöt skal.

Har inte så mycket att berätta. Men när jag kom hem så gorde jag i ordning över änden på en häst hage som inte har varit i drift i sommar och släppte på hästarna gissa om dom blev glada!
Har tagit och värkat hovarna på shetissem i två dagar. Hon är lite besvärlig så jag lurarna lite med att ta en hov då och då. Har gott hjätte bra faktiskt. Men i dag har jag slipat kniven som jag måste rätta till med vid strålen och inre sulan då blir det svårare för mej att skynda på så hon inte tröttnar igen.
Jo jag måste nämna om glödlamporna också. Nu har dom ju kommit på att vi ska bara ha energisnåla lampor det är ju så miljövänligt! Undrar när dom kan göra en lampa som går i mina fönsterlampor. Nej dom vill väll att man ska byta ut alla lampor hemma och köpa nytt, det är ju också en miljöfråga som dom inte har tänkt på.
Bara så ni vet tänker jag inte byta ut några lampor dom jag har köpt är meningen att jag ska ha kvar annars hade jag inte köpt dom. Får väll åka utomlands någon stans och hamstra hem några så jag har.
Så är det med den miljön.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0