Föräldramöte

Ja dessa föräldramöten. Vad ska man tycka om dom. Kom hem nyss från ett vad fick man reda på.
Att barna ska hålla reda på sina värdesaker. Komma ihåg nycklarna till skåpet och framför allt att dom låser skåpet.
En del tycker det är jobbigt att komma ihåg nyckeln så det var lättare att skita i och låsa skåpet.
Värdesakerna tyckte föräldrarna att man ska kunna ha utan att man ska vara rädd att någon skulle ta dom.
Och damen som tyckte att skolan skulle se till hennes barns skor så han/hon kunde ha inneskor.
Barna kan lära sig från början att det kan bli ett jobb i framtiden somkräver arbetskor  villket dom vill eller inte i åtta timmar. Annars blir det väll så att när dom blir trötta i fötterna så ska dom väll också slipa att stå kan man tänka.
Nej vissa saker får man tänka på och lära barna. Man ska lära dom att man tar inte andras saker men man kan häller alldrig lita på att alla följer dessa råd. Så kan man inte häller lasta skolan för allt vad våra barn gör det är ändå vi som ska uppfostra dom till det dom ska bli som vuxna. Nycklar till skåpen, om inte barna kan hålla reda på dom så kan dom inte häller hålla reda på husnyckeln. Vad säger föräldrarna då när dom axepterar att dom inte behöver sköta skåp nyckeln.
Ingen förälder vill vara klass förälder häller. Barna ska sammla in pengar till någon resa längre fram. Dom vill att barna ska sköta det mästa själlv. Det är samma barn som inte kan hålla reda på nycklar ex. vis. Undrar om dom tänker på mej jag kommer att bli drabbad hur än dom gör efter som vi bor dryga milen från samhället. Ska bli roligt och se fortsättningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0